Ankers nya docka: Thunderbolt 4, 90W kraft och 8K-video

0 Shares

Anker Apex Thunderbolt 4

Ankomsten av USB C-anslutningen satt inte sÀrskilt bra till en början, sÀrskilt för anvÀndare av Apple-produkter som sÄg alla anslutningar de vanligtvis anvÀnde försvinna. FrÄn SD-kortlÀsaren till HDMI-porten osv.

Det gjorde att de var tvungna att köpa adaptrar, vilket inledde donglarnas era. Lyckligtvis förbÀttrades den dagliga anvÀndningen nÀr USB C Docks och HUB började bli populÀra och fler och fler anslutningar lades till och med bÀttre funktioner.

Tills vi kommer till det nya Apex Thunderbolt 4 docka frÄn Anker, en liten enhet med rektangulÀr form och Thunderbolt 4-anslutning som Àr laddad med anslutningar med vilka du knappt kommer att missa nÄgot i din vardag, oavsett om du arbetar pÄ sprÄng, pÄ kontoret eller hemifrÄn.

Allt detta tillsammans med mycket kompakta dimensioner som underlÀttar dess portabilitet. NÄgot viktigt för Àven om det finns andra mycket kompletta lösningar, gör den som Àr mer voluminös att du tappar intresset för att alltid ha dem med dig.

Men om du tror det, lÄt oss prata om huvuddragen i denna överraskande Dock.

  • Thunderbolt 4 med 90W effekt . Detta Ă€r den första intressanta punkten, anvĂ€ndningen av den nya standarden som bland annat tillĂ„ter större energikraft, sĂ„ att du kan ladda enheter som en bĂ€rbar dator med en hög efterfrĂ„gan typ MacBook Pro 16 ″
  • USB C Power Delivery-anslutning med 20W ström. Tillsammans med den tidigare anslutningen har vi ocksĂ„ en annan USB C med 20W effekt idealisk för laddning av mobila enheter som telefoner eller surfplattor
  • 2 HDMI-anslutningar sĂ„ att du kan ansluta tvĂ„ skĂ€rmar i 4K-upplösning vid 60 Hz och utan att glömma att du skulle kunna anvĂ€nda en tredje via Thunderbolt 4. Med denna port om du inte anvĂ€nder fler skĂ€rmar kan du ansluta en med 8K upplösning vid 30 Hz som vĂ€l. Naturligtvis, med bĂ€rbara Mac-datorer med M1 fungerar inte stödet för flera skĂ€rmar pĂ„ grund av chipbegrĂ€nsningar
  • Ethernet-port för trĂ„dbundna anslutningar
  • SD-kortlĂ€sare
  • 3,5 mm hörlursport
  • 4 USB A-portar

Som du kan se Àr det en ganska kapabel docka, designad för anvÀndare med hög efterfrÄgan och som vÀrdesÀtter detaljer som storlek och design. För det Àr en annan, den silverfÀrgade aluminiumkroppen gör att den ser vÀldigt elegant ut. Dessutom kan du köpa stativet separat och njuta av ett Ànnu mer estetiskt set.

Pris och tillgÀnglighet

Priset pÄ denna nya Anker docka mÄste erkÀnnas att det inte Àr sÄ billigt som vi skulle vilja, men vi tror ocksÄ att 299 euro kostnaderna Àr motiverade. Och om du föredrar det, Àven om du offrar lite av design och storlek, kan du ocksÄ vara intresserad av Anker PowerExpand Elite, tvÄ andra med upp till 13 anslutningar och liknande funktioner vad gÀller laddning som kostar lite billigare.

0 Shares