Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Android uppdateras för att veta var dina barn är och vad de gör

Google introducerade verktyg för flera år sedan för att leda en hälsosam teknisk vana och med tiden har de förbättrat antalet instrument till hands. På så sätt kan föräldrar filtrera innehållet för att hitta det som är lämpligt för sina barns ålder, samt utföra andra åtgärder så att de inte utvecklar ett beroende av smartphonen.

Android uppdateras för att veta var dina barn är

Förbättra kontrollen med Android

Family Link-funktionen för din Android-telefon har fått en uppdatering till förbättra din familjs upplevelse och säkerhet . Det är därför den har genomgått en total omdesign för att ge de mest användbara alternativen från första hand. Så skärmtidsbegränsning och appblockering och godkännandeverktyg är alltid till hands. Dessutom finns det nu i den centrala delen av appen en panel för aviseringar och förfrågningar från dina små.

Family Link Android

Från Google har de lyssnat på föräldrars önskemål om att förbättra de mest användbara Android-verktygen i Family Link, som t.ex skärmtidskontrollfunktioner och vägleda barn till det perfekta innehållet. Nu, efter ändringarna som ingår i den senaste versionen, är dessa alternativ lättare att använda.

Avsnittet “Kontroller” ger dig möjlighet att ställa in en tidsgräns för specifika Android-appar eller skärmar , samt begränsa innehåll eller hantera behörigheter. Det är vanligt att föräldrar, beroende på ögonblicket, bestämmer sig för att ändra skärmtiden ifall deras barn behöver lite mer tid för att titta klart på en video eller någon annan aktivitet. Av denna anledning kan du nu ställa in en tidsgräns för en enskild dag genom alternativet “Endast idag”, som åsidosätter de allmänna inställningarna så att du inte behöver göra ändringen igen nästa dag.

Kontrollera ditt barns plats

Det finns barn som är riktiga djävlar som vid mer än ett tillfälle ger dödsskräck genom att magiskt försvinna och gömma sig i vilket hörn som helst. Fliken “Plats” hjälper dig hitta dina barn på en karta hela tiden tack vare platsen för deras Android-mobil.

Android Family Link

På samma sätt låter alternativet dig också känna till procentandelen av återstående batteri och få ditt barns telefon att ringa att veta var de är. En annan cool funktion är att du kan aktivera aviseringar för när ditt barn kommer till en specifik plats, som skolan eller parken.

Slutligen visar fliken “Höjdpunkter” en snabb titt på ditt barns appanvändning tillsammans med skärmtid. På så sätt kan du veta exakt om du överanvänder Android-enheten.