Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Android Marshmallow är nu installerat på 13,3% enheter

Varje gammal Android-version börjar förlora sin marknadsandel med tiden. Vissa versioner tar mycket tid men vissa börjar göra det snabbt.

Android Lollipop släpptes 2014 och fortsatte att dominera marknaden med den ökande marknadsandelen. Det var den första Android-versionen med materialdesign och folk älskade det. Android Marshmallow, den senaste versionen av Android släpptes i oktober förra året och den fångar kontinuerligt marknadsandelen eftersom den är den senaste versionen. Marshmallow är nu installerat på 13,3% Android-enheter, jämfört med 7,5% för två månader sedan. Lollipop började däremot förlora sin marknadsandel för första gången i maj. Det var 35,8% i april och 35,6% i maj. Den här månaden, med en lätt nedgång, har den nått en marknadsandel på 35,1%.

Android Marshmallow juli Dela

Lollipop har inte fallit mycket men Marshmallow har ökat sin marknadsandel avsevärt. Det finns fortfarande ett antal enheter som kommer att uppgraderas till Marshmallow. Alla de nya enheterna kommer också med Marshmallow ur lådan, vilket innebär att Marshmallow kommer att fortsätta öka sin marknadsandel i några månader nu.

Froyo är fortfarande på listan med 0,1% marknadsandel. Denna marknadsandel är betydande i nästan ett år nu. Det finns fortfarande några människor som använder Froyo och de uppgraderar inte sina enheter av någon anledning. Ice Cream Sandwich är 1,7% och pepparkakorna är fortfarande mer än Ice Cream Sandwich med 1,9% andel. Jelly Bean har fortfarande en enorm andel på 17,8% men den minskar dag för dag. Vi hoppas att Marshmallow tar över Jelly Bean om ett par månader.

Författare Uzair Khalid

Uzair har varit mycket tekniskt kunnig och en entusiast sedan barndomen. En Android-nörd, en passionerad författare för alla teknologier och en examen från datavetenskap.

relaterade inlägg