Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Android-applikationer som berättar stegen, kalorierna och annan information

Om du siktar på att gå ner 3 kilo inom en månad, finns det inget bättre tillvägagångssätt än att inkludera regelbundna promenader och anta en hälsosammare kost. Att uppnå detta viktminskningsmål kräver inte nödvändigtvis ett gymmedlemskap, även om det kan vara ett fördelaktigt alternativ. Under den första månaden kan du faktiskt gå ner mer i vikt än du inser genom att använda lätta övningar som att gå och göra små justeringar av din kost.

Med tanke på att 3 kilo motsvarar cirka 21 000 kalorier, måste du konsumera 700 färre kalorier varje dag än ditt vanliga intag. Promenader kan också hjälpa dig att bränna kalorier, och vi kan guida dig om hur du gör det. Att kombinera både promenader och en kalorimedveten diet är mycket enklare än du kanske tror, ​​och det blir ännu enklare om din mobila enhet spårar förbrända kalorier under dina promenader.

man går

För att hjälpa dig i denna strävan har vi sammanställt ett urval av anmärkningsvärda applikationer som ger värdefull information som stegräkning, kaloriförbrukning och andra hälsorelaterade mätvärden. Dessa appar visar sig vara användbara när du går över från en stillasittande livsstil eller när du strävar efter att gå ner i vikt inom en månad. Medan iPhone-användare kan använda Health-appen, kanske du undrar vilka alternativ som finns tillgängliga för Android-användare.

Tillämpningar av de viktigaste varumärkena

Det finns flera framstående varumärken som erbjuder hälsoapplikationer för mobila enheter, och vi kommer att lyfta fram några anmärkningsvärda alternativ.

google passform

Google Fit-aktivitetslogg

  • Samsung Health: Samsung Health är en utmärkt applikation från Samsung som ger värdefull hälsoinformation och gör att du kan spåra och hantera dina träningspass. Dessutom erbjuder den möjligheten att övervaka andra datapunkter, såsom dagligt vattenintag. Appen registrerar automatiskt dina steg och förbrända kalorier när du går. Det är värt att notera att du kan installera Samsung Health på mobila enheter från andra märken än Samsung, vilket utökar dess tillgänglighet bortom Samsung-användare.

SamsungHealth

  • Huawei Health: Huawei Health är en annan hälsoapp designad för användning med Huaweis armband och smartklockor. Den är dock även kompatibel med mobila enheter från andra märken. Även om den kanske inte är lika funktionsrik som vissa andra applikationer, erbjuder den bekväm automatisk stegspårning utan behov av ett separat armband eller klocka. Du kan enkelt visa denna inspelade information och till och med dela den med dina vänner. Det är viktigt att notera att även om Huawei Health inte är tillgängligt i Play Store för Android-enheter, kan det laddas ner från App Store för iPhone-användare.

HUAWEI Hälsa

Andra appar som berättar vilka kalorier du förbränner

Förutom att spåra din fysiska aktivitet ger dessa applikationer också ett bekvämt sätt att övervaka ditt dagliga kaloriintag. Det bästa är att du enkelt kan ladda ner dem för free från dina respektive applikationsbutiker.

Stegräknare, räkna dina steg utan att följa dig

stegräknare stegräknare

Här är en annan app som exakt räknar dina steg utan att förlita sig på GPS-spårning. Genom att använda den inbyggda sensorn räknar den dina steg, mäter avstånd, beräknar förbrända kalorier och spårar din gångtid. All denna data presenteras för dig i användarvänliga grafer, vilket gör det enkelt att förstå dina framsteg. Appen låter dig ställa in ett dagligt stegmål och till och med anpassa dina egna mål.

Det bästa är att du kan komma åt alla funktioner i appen för freeutan att behöva skapa ett konto eller logga in. Dessutom har du flexibiliteten att påbörja ett promenadpass när du vill.

Podmätare - Stegräknarepod meter stegräknare

Adidas Running, bäst med GPS-spårning

adidas löpning

Vi introducerar en populär löp- och konditionsapp som inte bara vänder sig till löpentusiaster utan också låter dig spela in dina gångpass. Denna mångsidiga app är designad för att stödja din hälsosamma viktminskningsresa och hålla dig motiverad på vägen. Genom att noggrant spåra dina aktiviteter kan du sätta upp uppnåbara mål, analysera detaljerad statistik, skapa personliga planer och mycket mer.

Med ett stort utbud av över 90 sportalternativ tillgängliga för free, denna app täcker ett brett utbud av fysiska aktiviteter, inklusive promenader. Genom att använda GPS-spårning säkerställer den noggrann övervakning av dina promenader, vilket ger dig värdefulla insikter som stegräkning och exakt kaloriförbrukning. Men det är inte allt – det finns massor av ytterligare funktioner och funktioner som väntar på att utforskas i denna omfattande app.

adidas Löpning Löpning och promenadadidas Löpning Jogging Promenader

Stegspårning, mycket enkel och exakt även med skärmen låst

stegspårningsapp

Vi introducerar en otroligt effektiv och användarvänlig app för stegspårning som utan ansträngning övervakar olika träningsmått, inklusive antal steg, tillryggalagd sträcka, träningslängd, förbrända kalorier och till och med dina allmänna hälsodata. Genom att ge dig en heltäckande översikt över din gångaktivitet gör det att du kan spåra de kalorier du förbränner noggrant och hålla ett öga på dina framsteg mot att nå dina mål.

En anmärkningsvärd fördel med den här appen är dess optimerade batterianvändning, vilket gör att den flitigt kan spela in dina steg även när skärmen är låst. Du kan bekvämt ha din telefon i fickan, väskan, ryggsäcken eller säkert fastspänd på armen utan att kompromissa med exakt spårning. Det bästa av allt är att den här appen är free att använda och säkerställer din integritet, erbjuder detaljerade rapporter och anpassningsbara mål för att hjälpa dig att hålla dig motiverad och framgångsrikt uppnå dina träningsmål.

Health Step Tracker