Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

AnandTechs 13-årsjubileumspresent: Intel/iBuypower Core i7 980X System

För tretton år sedan lade jag upp den första versionen av Anands Hardware Tech Page on Geocities. Jag hade inga recensioner, inga nyheter, ingen analys – ingenting. Bara ett löfte om innehåll som kommer under de kommande dagarna. Det som följde var en hjärndump av allt jag visste då, vilket visserligen inte var mycket och inte alltid korrekt. När jag stöter på något jag skrev då brukar jag krypa ihop. Tack och lov hade jag mycket tur på min sida, några fantastiska människor som jag snart skulle träffa, samt en önskan att lära och arbeta så hårt som fysiskt möjligt. Tack vare insatserna från de som följt med mig längs vägen och givetvis tack till alla er som tog er tid att läsa vad vi skrev, vi är här idag.

Jag har inte skrivit upp historien om AnandTech på flera år och jag kanske behöver ta lite tid någon dag för att göra just det, men tills dess hoppas jag att du accepterar detta uppriktiga tack för att du stöttar mig, hela AnandTech-teamet och webbplatsen genom åren. Vi arbetar för du. Det är alltid viktigt för mig att ha det i åtanke och jag hoppas att det visar sig i våra ansträngningar här. Tack.

För att fira dagens betydelse har AnandTech, Intel och iBuypower gått samman för att göra en annan systempresent. Den här är snabb. Systemet är baserat på Intels nyligen släppta Core i7 980X-processor. Det är 6-kärnor som körs på 3,33 GHz, den snabbaste stationära processorn du kan köpa idag. Resten av systemet är inte heller illa med en Radeon HD 5870 grafikkort6GB minne och naturligtvis en Intel X25-M SSD.

De fullständiga systemspecifikationerna listas nedan:


iBuypower Core i7 System
Fall Chimera Inferno 2 Gaming Tower Fodral – Flame
CPU Intel Core i7 980X Gulftown
CPU kylare Flytande CPU-kylsystem med 120 mm kylare
Moderkort Intel X58
Minne 6 GB DDR3-1600
Grafikkort ATI Radeon HD 5870 1GB
HDD Intel 80GB SSD, 1TB
Optisk LG Blu-ray Re-Writer
PSU 1000W
Lägg till kort ASUS U3S6 USB 3 & SATA 3.0 PCIe x4 expansionskort
OS Windows Vista Home Premium

Intel hade detta att säga om giveawayen:

Intel och iBuypower samarbetar gärna och ger dig tävlingen ‘Core i för den extrema killen (eller tjejen)’ med Intels nyskapade kraftpaket – den 6-kärniga, 12-trådiga Core i7-980X. Vi är glada över att se vilken kreativitet som kan släppas lös och stöder gärna entusiastgemenskapen med tävlingar som denna för att elda på teknisk passion. Kolla upp www.intel.com/products/processor/corei7ee/index.htm och www.ibuypower.com för mer om dessa fantastiska nya produkter.

Allt du behöver göra för att delta i giveaway är två saker:

1) Svara på det här inlägget med en kommentar, och
2) Skicka ett e-postmeddelande till giveaways AT anandtech DOT com med ditt fullständiga namn, födelsedatum, telefonnummer och postadress. Detta kommer att vara adressen ditt pris skickas till om du vinner.

Nu reglerna. Den här tävlingen är tyvärr bara tillgänglig för invånare i USA i en av de 50 delstaterna. Jag inser att AnandTech är en internationell sajt och jag värdesätter alla våra läsare högt. Tyvärr är det lite mer att utvidga tävlingsreglerna utanför USA än vad vi på ett tillförlitligt sätt kan hantera idag. Därmed inte sagt att vi inte kommer att göra det någon gång i framtiden, vi har bara liten erfarenhet av att göra sådana saker och vill inte bränna oss tidigt.

För det andra får du bara gå in en gång. Flera bidrag kommer att diskvalificera dig.

Anmälningar kommer att accepteras från 4/26/10 – 5/3/10. Vinnaren kommer att utses, slumpmässigt, senast den 5/5/10. Vinnaren måste svara på vårt e-postmeddelande för att bekräfta sin leveransadress inom 30 dagar för att göra anspråk på priset. De officiella reglerna listas nedan.

Lycka till allihopa 🙂

Officiella regler och föreskrifter för AnandTech Sweepstakes

Inget köp krävs för att delta eller vinna

När du deltar i en tävling, utlottning eller marknadsföring (en “kampanj”) som erbjuds av anandtech.com (“webbplatsen”), en webbplats som ägs och drivs av AnandTech, Inc. (“AnandTech”), måste du godkänna följande tjänsteman Regler och förordningar (”Reglerna”) samt eventuella ytterligare regler som styr en specifik kampanj som AnandTech publicerar på webbplatsen.

INNAN DU DELAR EN KAMPANJ, LÄS DESSA REGLER OCH WEBBPLATSENS VILLKOR, VILLKOR OCH SEKRETESSINFORMATION. GENOM ATT GÅ MED I KAMPANJEN GODKÄNNER DU ATT FÖLJA REGLERNA OCH WEBBPLATSENS VILLKOR, VILLKOR OCH SEKRETESSINFORMATION.

INGET KÖP NÖDVÄNDS FÖR ATT DELTA ELLER VINNA. KÖP ÖKAR INTE VINTERCHANS.

  1. Behörighet. Kampanjer är öppna för deltagare som är 18 år eller äldre vid tidpunkten för inträdet och som är lagligt bosatta i USA (exklusive Puerto Rico). Inlägg är begränsade till endast individer som för närvarande inte är avstängda från AnandTechs webbplats eller kommentarsektion; kommersiella företag och affärsenheter är inte berättigade. Direktörer, tjänstemän, anställda, entreprenörer och agenter för AnandTech och medlemmar av deras närmaste familjer (makar, föräldrar, syskon och barn) är inte berättigade. Underkastat alla tillämpliga federala, statliga och lokala lagar och förordningar. Ogiltigt där det är förbjudet. Deltagande utgör deltagarens fullständiga och ovillkorliga samtycke till dessa Regler och AnandTechs beslut, som är slutgiltiga och bindande i alla frågor som rör en Kampanj.
  2. Anmälningsperiod. Varje kampanj kommer att innehålla en specifik tidsperiod inom vilken bidrag kommer att accepteras (en “kampanjperiod”). Kampanjperioden för denna kampanj löper från kl. 12.01 EST den 26 april 2010 till 23.59 EST den 3 maj 2010. Endast bidrag som tas emot under kampanjperioden kommer att accepteras.
  3. Hur man går in. Varje kampanj kommer att beskriva ett anmälningsförfarande. AnandTech ansvarar inte för förlorade, sena, oläsliga, stulna, ofullständiga, ogiltiga, obegripliga, felriktade, tekniskt korrupta eller förvanskade inlägg, som kommer att diskvalificeras, eller för problem av något slag, vare sig de är mekaniska, mänskliga eller elektroniska. Bevis på inlämning kommer inte att anses vara bevis på mottagande av AnandTech. Alla bidrag måste vara på engelska. Individer deltar automatiskt i denna kampanj genom att (i) registrera sig för AnandTechs kommentarer på http://anandtech.com/Account/Register och posta ett svar på detta inlägg OCH (ii) individer måste också skicka e-post till giveaways AT anandtech DOT com inklusive namn, fullständig postadress, telefonnummer och födelsedatum.
  4. Inträdesbegränsningar. En individ kan delta i en Kampanj endast en gång. Det är förbjudet att använda någon automatisk start- eller inträdesprogramvara eller något annat sätt som tillåter en deltagare att automatiskt gå in upprepade gånger eller utöver inträdesbegränsningarna.
  5. Priser. Att vinna en gåva, pris eller annat kampanjobjekt (ett “pris”) i en kampanj är beroende av att alla krav i dessa regler uppfylls. Vinnare kommer att utses i en slumpmässig dragning av kvalificerade bidrag som tas emot under kampanjperioden. AnandTech kommer att meddela pristagare med hjälp av kontaktinformationen i det vinnande bidraget. Underlåtenhet att göra anspråk på ett pris vid den tidpunkt eller på det sätt som anges i den specifika kampanjen kommer att ogiltigförklara alla anspråk på priset. Priser är inte överlåtbara. Oddsen för att vinna ett pris eller det stora priset beror på antalet bidrag som tagits emot av AnandTech. I DEN MAXIMALA UTSTRÄCKNING SOM TILLÅTS ENLIGT TILLÄMPLIG LAG TILLHANDAHÅLLS ALLA PRISER “I BEFINTLIGT SKICK” OCH ÄR INTE UTBYTTA MOT MARKNADSVÄRDE. I DEN MAXIMALA UTSTRÄCKNING SOM TILLÅTS ENLIGT TILLÄMPLIG LAG AVSIGGER ANANDTECH ALLA GARANTIER MED AVSEENDE PÅ PRISERNA, INKLUSIVE UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER OM SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT SÄRSKILT ÄNDAMÅL OCH NÄT. För denna kampanj kommer en vinnare att utses senast den 5 maj 2010 och kommer att få Core i7-systemet som beskrivs ovan (“Grand Prize”). Det totala amerikanska detaljhandelsvärdet för Grand Prize är $2999,00. Det stora priset får inte ersättas med kontanter. Vinnaren av det stora priset kommer att vara ensam ansvarig för alla tillämpliga skatter, avgifter och tilläggsavgifter i samband med mottagande och/eller användning av det stora priset. Efter att vinnaren av det stora priset har meddelats och har följt alla tillämpliga regler, kommer AnandTech att publicera namnet på vinnaren av det stora priset på denna webbplats.
  6. Publicitet. Vinnaren av en Kampanj samtycker till att tillåta AnandTech att använda hans eller hennes namn, fotografi, bild, röst, prisinformation och biografisk information för publicitets- och marknadsföringsändamål utan ytterligare kompensation där det är tillåtet enligt lag.
  7. Gällande lag. Dessa regler och alla kampanjer styrs av och kontrolleras av lagarna i delstaten North Carolina, utan hänvisning till tillämpliga lagvalsbestämmelser. Alla åtgärder, förfaranden eller rättstvister relaterade till detta kommer att inledas och åtalas enbart inom Wake County, North Carolina. Genom att delta i en Kampanj samtycker deltagarna till jurisdiktionen för delstatsdomstolarna i North Carolina och de federala domstolarna i North Carolina med avseende på alla åtgärder, tvister eller andra frågor som hänför sig till eller som uppstår ur den Kampanjen.
  8. Allmänna villkor. Varje underlåtenhet från en deltagare, inklusive en pristagare, att följa någon av reglerna eller webbplatsens villkor, villkor och sekretessinformation kan leda till diskvalificering från kampanjen. Alla bidrag, oavsett om de är kvalificerade bidrag eller icke kvalificerade bidrag, är AnandTechs exklusiva egendom. AnandTech ansvarar inte för några typografiska fel i Reglerna eller i någon annan kommunikation kring en Kampanj eller för tekniska fel eller fel i samband med Kampanjen. AnandTech förbehåller sig rätten att ändra eller tolka reglerna när som helst, efter publicerat meddelande till deltagarna på sin webbplats. Kampanjdeltagare samtycker till att befria, gottgöra och hålla AnandTech och dess styrelseledamöter, tjänstemän, anställda och agenter oskadliga från allt ansvar angående Kampanjen, inklusive eventuella skador, förluster eller skador (kompenserande, direkta, tillfälliga, följdriktiga eller på annat sätt) angående användning eller missbruk av något Pris, varje händelse utanför AnandTechs kontroll som resulterar i avbrott, annullering eller senareläggning av mottagandet av Priset, eller eventuella typografiska fel eller tekniska fel i samband med Kampanjen. AnandTech förbehåller sig rätten att diskvalificera alla bidrag som den, efter eget gottfinnande, fastställer (i) att strida mot reglerna, (ii) inlämnade genom bedrägeri eller genom att manipulera anmälningsprocessen, eller (iii) innehåller felaktiga eller bedrägliga information. EVENTUELLA FÖRSÖK AV NÅGON PERSON ATT AVSIKTIGT SKADA WEBBPLATSEN ELLER UNDERGIVARE DEN LEGITIMMA FUNKTIONEN AV KAMPANJEN ÄR BROTT MOT STRAF- OCH CIVILLAGAR. VID ETT SÅDANNA FÖRSÖK FÖRBEHÅLLER ANANDTECH RÄTTEN ATT ANVÄNDA SKADESTÅND FRÅN SÅDAN PERSON I DEN FULLSTÄNDA UTSTRÄCKNING SOM TILLÅTS ENLIGT LAG.