Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

AnandTech Hardware Upgrade – fyra är bättre än två

AnandTech uppgradering

För att hålla jämna steg med AnandTech-traditionen kommer vi att öppna omslagen till den senaste uppgraderingen som utfördes på AnandTech NOC-anläggningen för några månader sedan. Den senaste uppgraderingen fokuserade på en förändring av företagets databasplattform och en uppgradering av säkerhetsinfrastrukturen. Vi ber om ursäkt för förseningen, men det har hänt så mycket efter uppgraderingen att den här artikeln hamnade lite i baksätet.

Planeringen för uppgraderingen började redan i oktober 2003. Vår planering innebar en översyn av lagringskraven för databaserna och tillväxtprognoser för de kommande 2-3 åren. Därefter började vi efterforska en brandvägg för nätverket. Om du kan tro det så hade vi kört Windows 2000-servrar på det offentliga internet utan brandvägg. Hade vi tur? Förmodligen, men vi var noggranna med att tillämpa säkerhetsuppdateringar när de kom ut och använde oss väl av lokala säkerhetspolicyer i Windows (särskilt efter att SQL Slammer slog oss en morgon).

Det verkar som att alla våra resor till NOC för att utföra de olika uppgraderingarna genom åren alltid har varit minst sagt händelserika. Denna uppgradering gick faktiskt extremt bra, vilket tillskrivs viss noggrann planering och den utmärkta personalen på Elite Internet Communications (vår ISP).