Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

AMZScout vs Jungle Scout – Vilket är rätt för ditt Amazon-företag?

Amazon-säljare engagerar sig i en ständig kamp för att ligga före konkurrenterna.

Det stora antalet säljare gör att varje fördel är en viktig fördel.
I det här fallet pratar vi om Amazon produktsökare och forskningstillägg.

Säljare använder dessa Amazon-forskningstillägg för att spåra produkter, samla in mätvärden och få en bättre uppfattning om Amazons övergripande marknadsplats.

Men det är inte så lätt.

Olika märken erbjuder olika tillägg, och alla fungerar på lite olika sätt. De främsta bland dessa är AMZScout och Jungle Scout.

Att välja rätt mått innebär att ta överhanden i den aldrig sinande Amazon-marknadsplatsens kamp om överhöghet.

Varför är Amazon Product Finder Tools viktiga?

Amazon har blivit den främsta marknadsplatsen för säljare av nästan allt.

Bokhandlaren vände sig om onlinebehemoth hade intäkter på 177,87 miljarder dollar under 2023, och mer än hälften av detta kommer från tredjepartssäljare.

Att sälja produkter på Amazon har blivit ett enormt lönsamt jobb. Men du är inte den enda som utnyttjar Amazons popularitet. Du är faktiskt långt ifrån ensam.

Miljoner och åter miljoner människor säljer ännu fler miljoner varor varje dag, och det gör det svårt att sticka ut.

Din produkt kommer inte automatiskt att hamna högst upp på Amazons resultatsidor.

Så varför är ditt marknadsundersökningsverktyg så viktigt? Enkelt – den hårda konkurrensen.

Amazon växer bara, och att ligga i framkant innebär att ha mer information än nästa person.

Amazon Scout ExtensionsAmazon Scout Extensions

AMZScout vs Jungle Scout – Vilket är bättre?

Både AMZ Scout & Jungle Scout arbetar för att ge dig extra forskning om Amazonas marknadsplats. De erbjuder allt från produktsökningar till Chrome-tillägg och allt däremellan.

Men i slutändan arbetar de båda med datauppsättningar som samlats in för att hjälpa dig välja produkter.

Till skillnad från JungleScout erbjuder AMZ Scout visserligen extra funktioner och kan hjälpa till att skilja din butik från konkurrenterna. Och för det vinner AMZ Scout några allvarliga poäng i vår bok.

Men tid är pengar, som de säger, och JungleScout är det bättre tidsbesparande verktyget än AMZ Scout. Det är svårt att argumentera med sömlösa arbetsflöden.

Låt oss titta djupare på JungleScout vs AMZScout.

AMZ Scout

AMZScout erbjuder både en webbapp och Chrome amazon scout-tillägg som syftar till att hjälpa dig att få ut det mesta av din fullgörelse av Amazon (FBA)-företag.

Det är en fullfjädrad plattform som erbjuder några unika verktyg som andra företag inte erbjuder.

Få specialpris för AMZScout

Men låt oss börja med grunderna.

Först och främst måste alla FBA-förlängningar täcka grunderna; de är produktsökningar, spårning, uppskattad försäljning, FBA-avgiftsberäkning och en mängd olika marknader.

AMZ Scout täcker alla tre, även om de avancerade mätvärdena bara är tillgängliga i själva appen, och inte Chrome amazon scout-tillägget.

Men en lättnavigerad app gör bristen lättare att se förbi.

Eftersom vi inte har berört detaljerna för ens grundläggande funktioner, här är en snabb sammanfattning av vad du alltid bör förvänta dig av en FBA-tillägg.

AMZ Scout ProAMZScout ProAMZScout ProAMZScout produktsökningar

Produktsökningar och spårning ger insikt i vad som är hett på Amazon vid varje given tidpunkt. Du kan dela upp produkter efter dag, vecka, månad och år, eller rikta in dig på semester och andra säsongsbetonade försäljningstrender.

AMZ Scout Sales Estimator

Beräknad försäljning går ett steg längre och gissar den exakta försäljningen av en produkt under en viss tidsperiod.

Att känna till produktförsäljning kan berätta om det är värt att köpa in på marknaden.

AMZ Scout FBA-avgiftskalkylator

FBA-avgiftsberäkning är till hjälp för att förstå inbyggda träffar på dina intäkter, samtidigt som du känner till olika marknader gör att du kan sprida din försäljning över olika länder.

AMZ Scout Pro Extras

Den extra funktionsuppsättning AMZScout ger till bordet hjälper till att skilja den från konkurrenterna (dvs: JungleScout).

När allt kommer omkring kan alla extra funktioner hjälpa dig att ge dig ett steg.

Få specialpris för AMZScout

AMZScout produktspårare

AMZ Scout ger användare möjligheten att lägga till konkurrenters produkter till en produktspårare och övervaka deras dagliga försäljning. Du kan dra nytta av din motståndares försäljningssiffror för att underskrida deras prissättning.

AMZScout verktyg för sökordsforskning

Scout tillhandahåller också ett sökordsforskningsverktyg som hjälper dig att strukturera dina produktbeskrivningar så att de visas högre upp i Amazons sökresultat.

AMZ Scout Data Analytics


Det sista extra kommer i form av data om potentiella leverantörer. Om du har hittat en produktnisch att utnyttja måste du veta var du kan köpa produkter.

AMZScout Priser & Free Rättegång

AMZScout Pro-förlängning är tillgänglig för $44,99/månad och paketplanen kostar $49,87/månad. Årliga betalningar är billigare.

Provperioden är 7 dagar vilket garanterar full återbetalning.

Djungelscout


Om AMZScout är underdogen som kastar runt nya trick för att slåss för rampljuset, då är Jungle Scout den etablerade konkurrenten som drar nytta av långvarigt stöd.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Jungle Scout Web app och Chrome Extension

Den har både en webbapp och Chrome-tillägg, som AMZScout, men skiljer sig med smidiga arbetsflöden som bara kommer från år av utveckling.

Kolla in Tools recensioner:

Jungle Scout Omfattande produktdatabas

Jungle Scout vinner sina förtjänster från en omfattande produktdatabas som bara växer, plus ett team av utvecklare som är dedikerade till att förbättra de härledda mätvärdena. De har samlat in data tillräckligt länge för att de grundläggande funktionerna är extremt förfinade.

Få specialrabatt på Jungle Scout

Och det är detta polerade arbetsflöde som skiljer Jungle Scout åt.

Läs också : Bästa djungelscoutalternativ

Jungle Scout Keyword Research

Du kommer inte att hitta verktyg för sökordsforskning med AMZScouts djup, men det är okej. I deras ställe finns verktyg som fungerar; verktyg som har år av forskning och förfining.

Till exempel, när du letar efter en produkt eller nisch för att se konkurrerande produkter eller för att få idéer till din egen butik, ger Jungle Scout dig ett rakt svar.

Djungelscout konkurrentanalys

Istället för att gå igenom mätvärden en efter en för att jämföra tusentals och åter tusentals produkter, berättar Jungle Scout dig den övergripande konkurrensnivån. Det är ett enkelt tillägg men som sparar enorma mängder tid.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Om det finns något att ta ifrån Jungle Scout så är det att övning ger färdighet.

Opportunity Finder

Om du är nybörjare eller försöker utöka din Amazon-säljverksamhet, Jungle Scout’s Opportunity Finder hjälper dig att upptäcka nya trender och lönsamma produktnischer, så att du kan börja sälja produkter snabbt.

Den erbjuder nyckelord med hög efterfrågan och låg konkurrens så att du enkelt kan hitta nischer att bygga ditt företag kring.

Leverantörsdatabas

Jungle Scout hade premiär Leverantörsdatabas för kunder och spirande Amazon-säljare så att de kan hitta legitima leverantörer som bara de bästa varumärkena världen över använder.

Databasen ger dig omedelbar tillgång till verifierade och högkvalitativa leverantörer så att du kan omvandla din produktidé till verklighet.

Nyckelord Scout

De Nyckelord Scout verktyget hjälper dig att hitta högkvalitativa sökord som är viktiga, plus rekommenderade PPC-bud och sökvolymer för sökord.

Det är ett omfattande och korrekt verktyg som hjälper dig att få din produkt uppmärksammad på Amazon.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Dessutom bidrar funktionen för spårning av sökordsrankning till verktygets noggrannhet eftersom den låter dig spåra organiska sökrankningar med hjälp av specifika sökord på vilken produkt som helst över tid.

Lansera

Lansera är ett kraftfullt verktyg för Amazon-säljare att använda i sina produktkampanjer och för att skicka ut automatiska uppsökande e-postmeddelanden till sina kunder.

Med detta kan du följa upp dina kunder och kolla upp eventuella problem, feedback, recensioner och om de fått sina varor eller inte, bland annat. Det är också ett bra sätt att driva försäljning för ditt företag.

Försäljningsanalys

Det här verktyget låter dig veta ditt företags ekonomiska hälsostatus.

Specifikt kan du kolla in dina försäljnings- och vinstmått direkt och i realtid, som Försäljningsanalys verktyg placerar all din affärsdata på ett organiserat sätt, så att du kan spåra den information du vill ha.

Det kommer också att hjälpa dig att fatta bättre affärsbeslut när du kommer att förstå hur du sparar på kostnader och skapar mer vinst för att tjäna mycket mer som Amazon-säljare.

Lagerförvaltare

Lagerförvaltare hjälper säljare att hantera och spåra sitt lager.

Den använder ett datadrivet tillvägagångssätt, vilket innebär att säljare kan förutsäga hur mycket lager de behöver beställa och när de ska göra det, för att undvika potentiella lagerouts eller avgifter framöver.

Det hjälper dig också att automatisera lagerplanering och hantering.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Varningar

JungleScout Varningar är aviseringar som hjälper dig att övervaka de produkter du spårar eller säljer för förändringar i pris eller recensioner, bland annat.

Det hjälper dig att hålla dig informerad om sådana förändringar så att du kan vidta snabba åtgärder när det behövs.

Varningar är anpassningsbara så att du kan kontrollera kritiska mätvärden, inklusive produktbilder, nya säljare, kategorier och mer, plus ställa in anpassade varningsgränser för produktprissättning eller betygsändringar och BSR (bästsäljarrankning).

Akademi

De Jungle Scout Academy ger en enkel lärmiljö där du lär dig i din egen takt, oavsett din säljarupplevelse.

Genom små handledningar och utbildningsresurser kan du lära dig hur du hittar din första produkt eller fortsätter att sälja volymer, genom att få beprövade tips från riktiga och erfarna säljare, inklusive dess grundare och VD Greg Mercer.

JungleScout Priser & Free Rättegång

Jungle Scout kommer in på $39 till $129 per månad. Det erbjuder inte free provperiod men du kan använda den i 14 dagar med full pengarna-tillbaka-garanti.

Jungle Scout Chrome-tillägget är en funktion och inte begränsat till en specifik plan.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Så vem vinner – Jungle Scout vs AMZScout

Så vårt val för den bättre plattformen? Tja, vi kan inte välja eftersom vi inte är i din unika position. Beroende på dina behov varierar vårt svar.

Få specialrabatt på Jungle Scout

Även om vi kommer att säga att båda är värda pengarna.

Om du vill göra din prägel som FBA-säljare kan något av ovanstående alternativ hjälpa dig att komma igång. Kom ihåg att det handlar lika mycket om ditt engagemang för din butik som det handlar om förlängningen du väljer.