Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

AMZ Tracker vs Jungle Scout

Det kan vara överväldigande för många företag som säljer sina produkter på Amazon att fatta avgörande försäljnings- och marknadsföringsbeslut som behövs för att kunna frodas i det konkurrensutsatta landskapet.

Ibland behöver dessa företag en stor mängd data för att fatta de avgörande besluten för att ha ett försprång gentemot sina konkurrenter och för att utöka sina vinstmarginaler.

Dessa beslut inkluderar att välja de ideala produkterna, priserna och marknadsföringsstrategierna.

Lyckligtvis finns det produktforskningsverktyg, speciellt utformade för FBA (Uppfyllelse av Amazon) säljare för att ge dem konkurrensfördelar.

Två av de mest framstående produktforskningsverktygen på marknaden idag är AMZ Tracker och Jungle Scout.

Vi kommer att utvärdera båda noggrant för att avgöra vilken av dessa produkter som är det överlägsna valet för Amazons FBA-säljare.

Jungle Scout vs AMZ Tracker – Funktioner

Jungle Scout funktioner

Låt oss diskutera hur man använder Jungle Scout och funktionerna den erbjuder.

Jungle Scout är tillgänglig i både Chrome-tillägget och webbappen, som var och en erbjuder användarna en rad funktioner som levererar djupgående forskningsdata.

Få specialpriser för Jungle Scout

Chrome-tillägget är det mer prisvärda alternativet, perfekt för nybörjare som letar efter mer produktdetaljer för att komplettera de ursprungliga Amazon-sökningarna.

Med detta tillägg kan användare få tillgång till ytterligare information om potentiella produkter från Amazon-sidorna, inklusive produkternas popularitet, försäljningsprestanda och konkurrenter.

Den ger också råd till användare om möjliga vinstmarginaler och FBA-avgifter förknippade med varje potentiell produkt.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Webbappen Jungle Scout är idealisk för de mer etablerade Amazon-säljarna.

Den erbjuder mer detaljerade sökfilter och tillåter företagsägare att få tillgång till stora mängder data relativt snabbt.

Både tillägget och appen erbjuder följande funktioner: Produktspårning, inklusive databasfiltrering och konkurrentspårning.

Inget företag vill slösa bort sin tid och sina resurser på att investera i en produkt som har väldigt liten eller ingen chans att sälja.

Jungle Scout hjälper en säljare att bli lite mer upplyst om den produkt och nisch som de ger sig in på.

Jungle Scout har sammanställt en produktkatalog för säljare, som guidar dem genom produkter med de högsta försäljningsmöjligheterna, baserat på korrekta, förkompilerade försäljningsdata.

Funktioner som Niche Hunter kommer att vägleda användare att välja nischer och nyckelord med lägst konkurrens i förhållande till sökvolymer.

Produkthistorikfunktionen låter användare se sin egen produkthistorik såväl som sina konkurrenters produkthistorik på ett stort djup, inklusive försäljnings- och prishistorik.

Användare kan bedöma populariteten och konkurrensen för sin valda nisch, produkt och sökord genom att filtrera igenom olika mätvärden.

De kan förfina sin sökning efter försäljning, visningar, recensioner, plats, pris, demografi och mer. Dessa filter gäller även för att bedöma en konkurrents produkter och prestanda.

Jungle Scout erbjuder många användbara free verktyg och information på deras sida för nya säljare och företagare. Kunder har tillgång till 24/7 support via en online-helpdesk.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

AMZ Tracker-funktioner

AMZ Tracker hjälper FBA-säljare att förbättra sin effektivitet, servicekvalitet och sin sida och produktrankning genom sin 360-graders säljarstrategi, som kombinerar offensiva, defensiva och spaningsfunktioner.

De offensiva funktionerna kommer att arbeta med att aktivt rikta in sig på nya kunder genom att vägleda användare att göra rätt val, vilket kommer att optimera deras sidor.

Funktioner som Keyword Ranker, DeepWords och Conversion Rate Assessor gör att användarna kan välja rätt sökord och övervaka de faktorer som påverkar deras omvandlingsfrekvens.

För att få mer trafik till användarnas sidor använder AMZTracker sig av Super URL, som dirigerar användare av sociala medier till en användares Amazon-produkt.

AMZTracker-användare får tillgång till Vipon Deals Community, vilket ger dem tillgång till en annan bred marknad och i sin tur kan öka sin ranking på Amazon.

Men även med mycket trafik som flödar in på en sida, kommer dessa inte att konvertera om det inte finns åtgärder på plats för att behålla och skydda dessa kunder. Det är här den defensiva strategin kommer in.

Funktionerna inom den defensiva strategin inkluderar negativa granskningsmeddelanden, som omedelbart meddelar en användare när de får en negativ recension, vilket gör att de kan svara i tid på granskningen och åtgärda de problem som kan ha lett till den.

Kapningsvarningsfunktionen kommer att varna användare om konkurrerande säljare som försöker kapa deras listning, vilket gör det möjligt för användare att vidta åtgärder för att återta deras listning.

För att hjälpa användare att övervaka sin butiks framsteg och marknadsföringsoptimeringsstrategier, skickar e-postmeddelandeverktyget användarna en omfattande rapport över butikens framstegsstatistik via e-post.

Denna rapport är free av alla AMZTracker-varumärken.

AMZTracker syftar till att hjälpa användare att ligga steget före spelet och trenderna, vilket är anledningen till att Reconnaissance-funktionerna i strategin är utformade för att kontinuerligt utvärdera nya möjligheter och konkurrenttaktik.

Dessa funktioner inkluderar konkurrentanalys, som tillåter användare att hålla ett mycket nära öga på sina konkurrenters strategier och efterföljande försäljningsresultat.

Produktspårningsfunktionen låter användare jämföra sina produkters prestanda mot konkurrenternas, med hjälp av ett antal mätvärden för försäljningsprestanda.

AMZ Tracker-användare har också tillgång till Unicorn Smasher – en free research companion-verktyg, som låter användare identifiera nya högpotentialmarknader och nya produkter att utforska inom sin nisch.

Detta betyder att även om din ursprungliga nischprodukt eller butik inte presterar för bra, kommer AMZTracker att hjälpa dig att hitta alternativa produkter och nischer samt bättre strategier (som dina konkurrenter kan använda) för att hjälpa dig att så småningom lyckas sälja på Amazon .

AMZTracker är därför inte bara ett verktyg för ett onlineföretag utan också en användbar resurs för alla blivande, om än något missriktade entreprenörer.

Vinnare?

Även om AMZ Tracker verkar erbjuda användarna en hel del användbara verktyg, erbjuder den inte det bästa värdet för pengarna.

Faktum är att vissa verktyg som AMZTracker erbjuder är bara användbara när ett företag startar och är inte helt nödvändiga på längre sikt.

Därför är de inte värda det orimliga månatliga prenumerationen, särskilt om det finns billigare alternativ på kortare sikt.

Jungle Scout erbjuder ett bredare utbud av mer användbara funktioner. Dessa funktioner ger också användarna mer djupgående forskningsdata och till ett betydligt lägre pris.

Jungle Scout ägnar också mer uppmärksamhet åt en användares tävling och erbjuder mer djupgående vägledning om vad som är mer sannolikt att sälja i framtiden.

Därför har Jungle Scout fördelen, eftersom det finns fler funktioner, och erbjuder betydande långsiktiga fördelar – till en betydligt lägre kostnad.

Läs också : Jungle Scout Alternatives

Jungle Scout vs AMZ Tracker – Effektivitet och prestanda

Datanoggrannhet

Jungle Scout har visat sig erbjuda överlägsen datanoggrannhet och bättre datamängd än vad AMZ Tracker gör.

Både AMZ Tracker och Jungle Scout täcker inte alla produkter och ibland måste en användare göra en manuell sökning på ett föremål.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Gränssnitt och användarvänlighet

AMZ Trackers instrumentpanel har visat sig vara komplicerad och mindre användarvänlig än Jungle Scouts, som har ett renare och enklare gränssnitt. AMZ:s mjukvara kan också vara svår att hantera.

Få specialpriser för Jungle Scout

AMZ Tracker vs Jungle Scout – Support

Även om AMZTracker erbjuder ett blogginlägg med användbara artiklar och en användarguide, finns det fortfarande obesvarade frågor om deras produkt på deras webbplats.

Många användare är inte nöjda med kundtjänsten från AMZ Tracker, och vissa hävdar att den inte existerar.

Jungle Scout erbjuder många free och premiumresurser för att ge råd till nya FBA-säljare och entreprenörer. Deras helpdesk verkar lite mer aktiv och effektiv än AMZ Trackers.

Både Jungle Scout och AMZTracker stöder flera marknadsplatser och är tillgängliga i många länder och för landsspecifika versioner av Amazon, inklusive USA, Kanada, Storbritannien, Brasilien, Frankrike, Tyskland, Japan, Indien, Spanien och Italien.

Jungle Scout-mobil finns också. Dess webbappversion finns tillgänglig i mobilformat för både PC och telefon, även om den fungerar mer effektivt på en dator än på en mobil enhet.

Google Chrome stöder inte tillägg på mobila enheter, så Jungle Scout-tillägget kan inte användas på en mobil enhet alls.

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Detta är en av de stora nackdelarna med produkten, eftersom mobilanvändning har blivit det mer föredragna alternativet.

AMZTracker, å andra sidan, har sett till att alla deras funktioner fungerar för Kindle Books såväl som Android-appar.

I detta avseende har AMZ Tracker övertaget.

AMZ Tracker vs Jungle Scout – Prissättning

AMZ Tracker Prissättning

AMZ Tracker erbjuder fyra planer, alla laddar månadsabonnemang, allt från $50 per månad (Basic) till $400 per månad (Legend).

Varje plan kommer att erbjuda samma uppsättning funktioner, där de billigare alternativen har en mer begränsad mängd produkt- och nyckelordssökningar samt begränsade kampanjer och försäljningsspårning.

När en användare uppgraderar sin plan kommer de att ha tillgång till ett större antal sökningar, spårning och kampanjer.

  • Grundplan: $50 per månad (nybörjarplan)
  • Professionell plan: $100 per månad
  • God Mode: $200 per månad
  • Förklaring: $400 per månad

Du kan välja årlig prissättning om du vill spara en slant eller två.

Jungle Scout Priser

Jungle Scout-priserna varierar från $39 i månaden till $129 i månaden.

  • Grundplan: $39 per månad
  • Svitplan: $69 per månad
  • Professionell plan: $129 per månad

Det erbjuder 14 dagars provperiod med 100 % pengarna tillbaka-garanti. Betalningar kan också göras årligen.

Läs också : Jungle Scout vs AMZScout

Vårt val

Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!Jungle Scout - Få $304 RABATT Jungle Scout Bundle!

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

AMZ Tracker vs Jungle Scout – Vem vinner?

AMZ Tracker är inte alls en fullständig avskrivning. Det kan erbjuda användare, särskilt nyare användare, vägledning för att komma igång på Amazon.

Emellertid verkar AMZ Trackers verkliga värde härröra mer från deras tilläggstjänster, såsom Unicorn Smasher, Vipon och SuperURL, snarare än deras faktiska produktforskningsförmåga.

Eftersom användare kan hitta liknande tjänster direkt och till en lägre kostnad, verkar det helt enkelt inte vara värt den höga investeringen.

Få specialpriser för Jungle Scout

De verkar dock inte konkurrera med den tävling som Jungle Scout alltid verkar komma över dem.

Jungle Scout erbjuder också mer långsiktigt värde, medan många av AMZ Trackers funktioner kan bli irrelevanta efter den första installationen.

Sammantaget tar Jungle segern eftersom det är det smartare valet, överallt.

Jungle Scout erbjuder helt enkelt mycket mer, på längre sikt och för mycket mindre!