Among US kan nu streamas pÄ Twitch

0 Shares

Utvecklarna av det berömda spelet bland oss tillkÀnnagav en ny uppdatering för smartphones. Med den kommer anvÀndare nu att kunna starta en spelsÀndning direkt pÄ Rycka till med mobiltelefon. Vidare kommer det ocksÄ att vara möjligt att bjuda in vÀnner genom en ny integration med Discord.

LĂ€s Ă€ven: Bland USA – MOD Brasil, ladda ner den brasilianska versionen av spelet

Med denna kommunikation kommer anvÀndare att kunna kommunicera över mobila plattformar, pÄ Android eller iOS.

Version 2021.5.10 Àr nu tillgÀnglig för bÄde Android och iOS. Det kan göras direkt genom plattformarnas appbutik. För att anvÀnda funktionerna mÄste du öppna spelets instÀllningar och vÀlja enligt den tillgÀngliga ikonen.

bland-oss-osenighet

Genom att klicka pĂ„ “Börja streama pĂ„ Twitch” uppmanas anvĂ€ndaren att konfigurera sitt konto och sedan kan streama normalt, som om de spelade pĂ„ en PC eller pĂ„ en annan plattform med samma kapacitet.

Integration med Discord fungerar frÄn chattappen i spelet. Genom att klicka dÀr kan du dela rumskoden pÄ vilken server som helst som deltar och bjuda in vÀnner.

Bland USA var karantÀnsensationen

bland oss har blivit ett fenomen i den karantÀnen, eftersom det Àr ett av de mest spelande spelen i vÀrlden.

Den har versioner för Android och iOS. Dessutom Àr det möjligt att spela det pÄ en dator med en Android-emulator, precis som vi lÀr ut i den hÀr artikeln (klicka)

Det Àr ett enkelt spel. Spelet bestÄr av att bilda lag med mellan 4 och 10. Alla spelare befinner sig i ett rymdskepp och kan inte ta sig ur det. I gruppen kommer det alltid att finnas en bedragare (de andra vet inte) och hans mÄl Àr att döda hela besÀttningen. Du kan till och med prata med dina vÀnner.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 Är med elektronik och telekom tills han bestÀmde sig för att Àgna sig 100 % Ät innehÄllsproduktion.

0 Shares