Amnesi: Återfödelse kommer att försöka skrämma dig till döds en gång till

0 Shares

Terror i öknen

Amnesi återfödelse

I minnesförlust: Återfödelse kommer vi att sätta oss i skorna av Tasi Trianon, som, som i tidigare delbetalningar, kommer att vara en huvudperson som vaknar på en okänd plats utan att komma ihåg någonting av hur hon kom dit. Den platsen kommer att vara den algeriska öknen, och där måste vi lösa pussel och försöka komma ihåg detaljer från vårt förflutna medan vi förhindrar att ett monster slutar våra liv.

Spelet på 5 minuter hjälper dig att sätta dig i situationen. Återigen kommer spelet att erbjuda oss mörka korridorer, en förstapersonsvy av dem som det är svårt att svälja saliv med, och en inställning som, även om den inte har den bästa grafiken från den senaste generationen, får dig att dö av rädsla i mer än en situation.

När kommer det nya Amnesia att vara spelbart?

Amnesi återfödelse

Detta nya kapitel i Amnesia kommer att erkännas som ett av de bästa läskiga spelen någonsin och kommer till PS4 och PC från och med nästa oktober 20, så förbered defibrillatorn och håll den nära, för du kommer att ta mer chock.

Dessutom kommer alla som köper spelet via Steam att få 10% rabatt, så istället för att behöva betala 24,99 euro Det kostar, du kan ta det för 22,49 euro. Så du måste åtminstone köpa lind.

0 Shares