Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Amazons AI musikaliska keyboard är nu $99

I slutet av förra året tappade Amazon käften på ett fåtal personer med ett helt nytt MIDI-keyboard som drivs av AI för att skapa musik med dig.

Deep Composer ser väldigt ut som många 32-tangenters MIDI-keyboard som har kommit tidigare. Men det är inte. Genom att använda Amazon Web Services teknologi kan klaviaturen förklara varje input mot musikalisk sammanhållning. Med andra ord; den kan skriva musik.

Du kan använda genrer för att leda den mot en viss väg som den ska följa när den definierar ljudet av vad den utvecklar. Om du inte vill ha något så enkelt som rock, pop, jazz eller klassiska standarder så kan du gå in och justera AI för din egen anpassade genreproduktion.

Därifrån kan du spela med den för att skapa låtar från en sekvens, ett ackord eller till och med bara en enda ton. Deras AI-teknik är byggd för att kunna skapa en hel låt med alla element av kärninstrument som trummor och piano med hjälp av maskininlärda mönster och musikteori med MIDI-musik. Du kan också använda det jam tillsammans med eftersom programvaran skapar ett kompband som du kan spela med baserat på dina ingångar.

Nu kan du lägga vantarna på denna mycket unika teknik för dig själv för bara $99 per pop. Även om klaviaturen har fått blandade recensioner i aktion är det fortfarande mycket imponerande för vad det kan utöver alla vanliga MIDI-keyboardfunktioner.