Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Amazon och Uber tillkännager nya förmåner för Prime-medlemmar

Amazon och Uber har tillkännagett en spännande andra fas av sitt partnerskap, med fokus på att ge ytterligare fördelar till Amazon Prime-medlemmar i alla transportsätt på Uber. Detta samarbete syftar till att erbjuda en sömlös reseupplevelse samtidigt som Prime-medlemmar kan njuta av bekvämligheten med att gå kontantlöst.

Tidigare förmåner: Amazon och Uber

År 2022 gick Uber och Amazon samman för att ge exklusiva förmåner till Prime-medlemmar. Dessa förmåner inkluderade tillgång till UberPremier till priset av UberGo, tillsammans med upp till 3 uppgraderingar per månad. Dessutom fick Prime-medlemmar 20 % rabatt eller upp till Rs. 60 på upp till 3 resor per månad för Uber Auto, Moto, Rentals och Intercity-tjänster.

Cashback-belöningar på Uber Rides

Som en del av denna förening erbjuder Amazon nu cashback-belöningar på obegränsade Uber-resor till sina Prime-medlemmar som använder Amazon Pay som betalningssätt.

Av 5 % cashback kommer Prime-medlemmar att få 4 % som Uber-kredit och 1 % som Amazon Pay cashback. Detta innebär att de kan spara mer på framtida Uber-resor samtidigt som de uppfyller sina shoppingbehov på Amazon.in.

Tillgänglighet och enkel tillgång till förmåner

Från och med maj 2023 kan Prime-medlemmar fortsätta att njuta av 5 % cashback på alla resor när de betalar med Amazon Pay. Att utnyttja dessa fördelar är enkelt för Prime medlemmar. Allt de behöver göra är att länka sin Amazon Pay-plånbok till Uber, så kan de börja ta del av cashback-belöningarna på sina resor.

På tal om denna förening sa Anuradha Aggarwal, direktör, användartillväxt och CMO, Amazon Pay India:

Våra kunder, speciellt Prime-medlemmar, vill ha ett enkelt och enkelt sätt att betala online med bra förmåner. Våra partnerskap med stora varumärken som Uber hjälper oss att göra det. Många människor använder taxi och bilar varje dag, så det här erbjudandet är ett annat sätt att få kontakt med dem och ge dem en säker, bekväm och givande betalningsupplevelse genom Amazon Pay.

I en kommentar om förlängningen av föreningen sa Abhinav Agarwal, direktör – Prime, Amazon India:

Vi vill göra våra Amazon Prime-kunder glada och nöjda. Vi försöker göra deras dagliga liv bättre och hjälpa dem att njuta av fördelarna med Prime. Vi vet att resa med taxi är en stor del av deras dagliga liv, så vi är glada över detta partnerskap med Uber som kommer att hjälpa Prime-medlemmar att spara mer pengar varje dag.

I en kommentar om partnerskapet sa Nitish Bhushan, direktör, Central Operations, Uber India & South Asia:

Vi arbetar gärna med Amazon och ger fler fördelar till Amazon Prime-kunder genom Uber. Vi vill båda ge våra kunder en smidig och speciell upplevelse. Med detta hoppas vi kunna göra Prime-medlemmars dagliga resor bättre och hjälpa dem att spara mer genom att betala online. Vårt pågående partnerskap med Amazon visar att vi båda bryr oss om att ge värde och innovation till våra kunder.