Amazon lanserar importbutik i Brasilien

0 Shares

Store accepterar delbetalning, fri frakt till Prime och all säkerhet från Amazon

Amazon tillkännagav i går (11) en butik dedikerad till internationella produkter på sin brasilianska webbplats. Detta är faktiskt inte något helt nytt, företaget sålde redan produkter i Kina och andra länder, men nu samlar det alla dessa produkter på ett ställe. Det finns produkter från företaget självt, såväl som från partnerbutiker.

Sammanlagt finns det 18 produktkategorier som sträcker sig från elektronik till hushållsartiklar. Olika butikspolicyer kommer också att fungera med importbutiken, från delbetalning till retur eller återbetalning. Från denna länk kommer du åt butiken.

Med den nya sektionen vill Amazon utöka utbudet av importerade produkter som är mest eftertraktade av kunderna. En del av erbjudandena kommer att ha fri frakt och en minskning på upp till 40 % i leveranstid i hela Brasilien. Företaget indikerar att det lyckats släppa området efter tekniska förbättringar i kopplingen mellan distributionscentra i Brasilien och USA.

Tiago Abel, företagets verksamhetsledare i Brasilien, sa till CNN att återförsäljarens mål är att “göra gränser osynliga för våra kunder.” Han påpekade också att företaget avser att öka leveranshastigheten och erbjuda en enklare betalningsmetod.

Även vid internationella köp tillåter Amazon betalning med de medel som används i Brasilien. Detta inkluderar inbetalningskort och kreditkortsbetalningar i upp till tio omgångar. För Prime-prenumeranter är det fri frakt på flaggade produkter. Företaget lyfter också fram om produkterna kan beskattas av IRS.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

0 Shares