Amazon lanserar Echo Auto i Indien: Pris, funktioner och tillgänglighet

0 Shares

Alexa-driven Echo-enhetsutbud i Indien har utökats med lanseringen av Echo Auto smart högtalare i Indien. Ett och ett halvt år efter införandet av Echo Auto globalt har Amazon introducerat denna fordonscentrerade enhet i Indien till ett pris av Rs. 4999.

Vad är Amazons Echo Auto?

Echo Auto är en smart enhet som lägger till Alexa hjälp till din bil. Det är en liten enhet, som påminner om Echo Input, som mäter 3,3 x 1,9 x 0,5 tum i mått och ansluts till bilens stereoanläggning via 3,5 mm hjälpkabel. Eller så kan du använda Bluetooth som ett anslutningsalternativ. Echo Auto kan hämta ström från bilens 12-volts universaluttag eller standard USB-port.

För att använda den måste man ansluta den till Alexa-appen på din Android- eller iOS-telefon. När det gäller internet förbrukar den dataplan från telefonens mobilnätverk för att strömma musik eller för att få tillgång till Alexa-färdigheter.

LÄSA: Amazon Echo Show 5 recension

Amazon Echo Auto Pris och tillgänglighet

Amazon Echo Auto India-priset vid lanseringen är satt till Rs. 4,999. Användare kan förbeställa Echo Auto från Amazon där det är planerat att säljas från och med den 15 januari 2020.

0 Shares