Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Amazon Boot Camp recension & kupongskod

Amazon Boot Camp säger sig vara en av de bästa kurserna för att lära sig sälja på Amazon och hur man startar en Fulfilled by Amazon (FBA)-verksamhet.

Det finns ett antal andra liknande kurser tillgängliga på marknaden men Amazon Boot Camp har fått mycket dragning.

Vissa människor är lite skeptiska till Amazon Boot Camp eftersom det finns många onlinekurser som inte erbjuder något värdemässigt.

Skaparna av onlinekurser använder falska vittnesmål och recensioner för att marknadsföra kursen och locka människor att anmäla sig till dem.

De som faller för sådana kreatörers jippon förlorar hundratals dollar eftersom innehållet i kursen är värdelöst.

Kan man lita på ett Amazon Boot Camp? Är det den verkliga affären eller bara ytterligare ett av dessa bedrägerifall?

Vi har bestämt oss för att granska Amazon Boot Camp-kursen och se vad hypen handlar om.

Vi kommer att diskutera allt du får från den här kursen för att hjälpa dig avgöra om det är värt pengarna.

Amazon Boot Camp

Amazon Boot Camp är en onlinekurs från The Selling Family (främst från Jessica Larrew) som kan lära dig hur du bygger ditt företag på Amazon.

Det kommer att lära dig hur du använder Amazons FBA-program. Den säljande familjen inkluderar Jessica, Cliff (hennes man) och deras son Aiden.

Amazon Boot Camp främjar ett unikt sätt att sälja produkter online.

De flesta Amazon-anslutna utbildningsprogram vägleder människor att sälja produkter och under utbildningsprocessen tjänar de en provision.

Men detta är inte fallet med Amazon Boot Camp.

Amazon Boot Camp tillåter användare att ta bort mellanhanden och komma in i ett säljande spel med obegränsad intjäningspotential.

Jessica Larrews Amazon Boot Camp kommer att guida människor i ett steg-för-steg-format och visa dem hur hon lyckades tjäna en förmögenhet genom att köpa billiga varor från olika butiker och sälja detsamma för stora vinster på Amazon.

Vår favoritkurs i Amazonas

Sälja Family Amazon Bootcamp-kurs

Din steg-för-steg-guide för att tjäna pengar på Amazon. Inkluderar moduler om Amazon-försäljning, kontokonfigurering, skanningsappar, Amazon-rankningar, kategorier, köpbox, prissättning, produktlistning, förberedelse, packning, frakt och mer.

Sälja Family Amazon Bootcamp-kursSälja Family Amazon Bootcamp-kurs

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Hon använder sin erfarenhet för att hjälpa människor att komma igång med att sälja på Amazon.

Amazon Boot Camp är särskilt mycket användbart för dem som vill gå över från eBay till Amazon eftersom Jessica själv gjorde detta.

Hur startade Amazon Boot Camp?

Jessica och hennes man Cliff var inte alltid så framgångsrika. De gick igenom en svår patch tidigare när Jessica plötsligt förlorade sitt jobb.

Lyckligtvis var hon en deltidssäljare på eBay och gjorde den där deltidshobbyn till ett vanligt jobb för att försörja sin familj.

Jessica hade lärt sig en sak eller två från att sälja på eBay och kände till Amazonas potential så hon bestämde sig för att sälja produkter på Amazon också.

Jessica tyckte att eBay inte erbjöd adekvat hjälp inom vissa områden som att sälja varor, kundservice och frakt.

Amazon var annorlunda och Jessica tyckte att webbplatsen var till stor hjälp inom nästan alla områden av försäljning.

Jessica fann framgång genom att köpa likviderade produkter som kostar 2–3 USD och sedan sälja dem på Amazon för 8–15 USD.

Efter att ha sett denna enastående möjlighet bestämde sig Cliff för att lämna sitt vanliga jobb och börja sälja på Amazon också.

Hon stöttade sin fru och tillsammans kunde de bli framgångsrika.

När vänner och familjemedlemmar började fråga Jessica och Cliff om vad de gjorde för att tjäna över 100 000 $ per år, bestämde de sig för att dela med sig av vad de har lärt sig med andra.

Det var då de skapade det som nu kallas Amazon Boot Camp.

Som namnet antyder är Amazon Boot Camp träningsprogrammets tredje version. Jessica och Cliff fortsatte att göra förbättringar i sitt program när de kände behovet av det.

Amazon Boot Camp anpassar ett steg-för-steg tillvägagångssätt för att hjälpa människor att lära sig hur man skapar ett Amazon FBA-företag.

Jessica lär folk hur man köper billiga föremål från likvidationsorienterade butiker och säljer dem för sunda vinster på Amazon.

Amazon tillhandahåller bekvämlighet för säljare genom att lagra, packa, marknadsföra och skicka produkter så det är väldigt lite som företagsägaren behöver oroa sig för.

Det enda problemet för en företagare är hur de kan tjäna pengar. Detta är vad Amazon Boot Camp lär dem.

Amazon Boot Camp-moduler

Utbildningen som erbjuds av Jessicas Amazon Boot Camp är ganska bra. Programmet rankas högt på presentation och kvalitet.

Materialet i programmet uppdateras ständigt för att vara relevant för ändringar gjorda av Amazon.

I takt med att FBA:s regler och policyer förändras, ändras också utbildningen av Jessica i Amazon Boot Camp.

Vår favoritkurs i Amazonas

Sälja Family Amazon Bootcamp-kurs

Din steg-för-steg-guide för att tjäna pengar på Amazon. Inkluderar moduler om Amazon-försäljning, kontokonfigurering, skanningsappar, Amazon-rankningar, kategorier, köpbox, prissättning, produktlistning, förberedelse, packning, frakt och mer.

Sälja Family Amazon Bootcamp-kursSälja Family Amazon Bootcamp-kurs

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Människor kan vara säkra på att de kommer att få den mest uppdaterade vägledningen och utbildningen från Amazon Boot Camp.

När en person registrerar sig för Amazon Boot Camp får de flera olika moduler som tar dem steg-för-steg genom processen att använda Amazon för att sälja produkter.

Här är några av de saker de kommer att få om de bestämmer sig för att gå med i Amazon Boot Camp.

  • Tillgång till 14 moduler
  • Träningsvideo av hög kvalitet
  • Medlemskap i säljargemenskapen
  • Anpassade utskrivbara checklistor som hjälper dig att hålla ordning
  • Tillgång till bonussektionen

Bonusdelen av Amazon Boot Camp kommer med några viktiga saker som kommer att hjälpa som företagare.

Några superviktiga ämnen ingår i bonussektionen och de är definitivt värda några hundra dollar.

När man startar någon form av företag är den svåraste delen för de flesta människor att hantera pengar och siffror.

Så att få utbildning i ämnen som redovisning och moms är något fantastiskt.

Andra ämnen som hur du får rabatter på de varor du köper för att sälja på Amazon och var du bör köpa dem är också viktiga, men skatteprylarna är verkligen användbara och intressanta.

Två viktiga komponenter i bonussektionen inkluderar videosessioner och informationsböcker.

Videosessioner talar om affärsrelaterade saker som bokföring och indrivning av moms.

Bonussektionen innehåller diskussioner om några viktiga ämnen som personer som tänker driva ett FBA-företag bör känna till.

Därför är det en viktig del av kursen.

Genom hela modulerna ges instruktioner i olika discipliner som kan hjälpa dig att lyckas som Amazon-säljare när du väl har genomfört Amazon Boot Camp.

Här är några av de ämnen som diskuteras ingående i kursen.

Vad kostar det att göra affärer på Amazon?

Amazon Boot Camp är på förhand om vad en person kommer att betala för att få sin verksamhet på Amazon.

Jessica är transparent och kommer tydligt att visa kostnaden för att driva ett Amazon FBA-företag.

Alla startkostnader kommer att delas upp och hon kommer också att berätta för dig vilken kostnad du kan ådra dig när du driver verksamheten.

Vår favoritkurs i Amazonas

Sälja Family Amazon Bootcamp-kurs

Din steg-för-steg-guide för att tjäna pengar på Amazon. Inkluderar moduler om Amazon-försäljning, kontokonfigurering, skanningsappar, Amazon-rankningar, kategorier, köpbox, prissättning, produktlistning, förberedelse, packning, frakt och mer.

Sälja Family Amazon Bootcamp-kursSälja Family Amazon Bootcamp-kurs

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Hur ställer du in ditt Amazon FBA-företag?

Den andra delen av kursen heter “Sätta upp ditt Amazon FBA-företag”. Det här avsnittet ger vägledning om hur man startar ett Amazon FBA-företag.

Jessica kommer att leda dig genom processen att skapa ett säljarkonto på Amazon. Hon kommer också att prata om säljarens instrumentpanel och visa hur du kan navigera genom den.

Effekten av produktrankning och köpbox

I den här modulen kommer Jessica att diskutera i detalj effekterna av produktrankningar och köpbox på din Amazon FBA-verksamhet.

Ställa in lagermål och riktlinjer

Amazon Boot Camp kommer att lära människor vilka produkter de ska köpa och hur man får försäljning konsekvent.

Detaljer om hur man uppnår vinster tillhandahålls av Jessica och hon visar också hur en person kan avgöra om en produkt är ett bra köp eller inte.

Hur man använder Retail Arbitrage för att hitta produkter

Jessica lär ut en unik metod i sitt Amazon Boot Camp för att köpa produkter som ska säljas vidare. Denna metod kallas “Retail Arbitrage”.

Att hitta det lager som kommer att vara lönsamt för dig och tilltala dina potentiella kunder är den svåraste delen som du måste hantera när du säljer dina produkter på Amazon.

Jessica lägger ner mycket tid på att visa människor hur de kan söka efter lönsamma produkter på ett snabbt och effektivt sätt.

Hon delar med sig av några affärshemligheter som hon själv använder för att hitta tilltalande och lönsamma produkter att sälja på Amazon.

Hur du listar och säljer dina produkter

I den här modulen av Amazon Boot Camp får människor lära sig hur de kan lista sina produkter och få dem till Amazons lager så att deras beställningar kan fyllas.

Som medlem kan du få tillgång till en community med tusentals likasinnade som vill stödja och hjälpa dig på din resa.

Kostnaden för att gå med i Amazon Boot Camp

Du har två olika alternativ för att gå med i Amazon Boot Camp v3.0. Du kan köpa hela kursen för $495 eller sprida den i tre betalningar på $195 vardera.

Båda dessa alternativ ger dig omedelbar tillgång till träningsmoduler, tillgång till den enda medlemmarna i The Selling Family, tillgång till bonusbiblioteket och livslång tillgång till kursmaterial.

Det finns ett annat alternativ för att få tillgång till hela kursen för $295 engångsavgift. Detta inkluderar allt förutom det privata Facebook-gemenskapsstödet.

Jessica nämner att en person bör ha minst 500 $ extra för sitt startlager.

Men hon gör ett bra jobb med att tillhandahålla kostnadseffektiva sätt att få igång ett FBA-företag.

Vår favoritkurs i Amazonas

Sälja Family Amazon Bootcamp-kurs

Din steg-för-steg-guide för att tjäna pengar på Amazon. Inkluderar moduler om Amazon-försäljning, kontokonfigurering, skanningsappar, Amazon-rankningar, kategorier, köpbox, prissättning, produktlistning, förberedelse, packning, frakt och mer.

Sälja Family Amazon Bootcamp-kursSälja Family Amazon Bootcamp-kurs

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Vad vi gillar med Amazon Boot Camp

Ständiga uppdateringar och ändringar

Kärnkoncepten och affärsprinciperna förändras inte, men mindre ändringar görs på Amazon.

Så Jessica fortsätter att uppdatera sin kurs för att svara på förändringen.

De flesta “hur man tjänar pengar”-kurser försvinner bara efter ett par månader, men The Selling Family har fortsatt att arbeta med sin produkt.

Detta visar deras engagemang för varumärket.

Ingen webbplats skapande

En annan sak vi gillar med Amazon Boot Camp är att det inte finns några problem med att skapa webbplatser att ta itu med.

Inte nog med det, du behöver inte heller ha att göra med kundtjänstmedarbetare eftersom allt ingår i hela kursen.

Högkvalitativa presentationer och handledningar

Det finns olika typer av videor som ingår i kursen. Vissa gjordes i PowerPoint-presentationsstil med bilder, text och voice-over av Jessica.

En annan stil var den detaljerade handledningstypen över axeln, där Jessica tar dig genom att fylla i formulär, välja produkter och andra viktiga delar av Amazons webbplats som FBA-företagare måste vara bekanta med.

Det finns också några livevideor med Cliff där han skannade och förpackade produkter.

Samhällsstöd

Gemenskapen är mycket stödjande och människorna kommer vanligtvis att svara på dina frågor och frågor.

Vår favoritkurs i Amazonas

Sälja Family Amazon Bootcamp-kurs

Din steg-för-steg-guide för att tjäna pengar på Amazon. Inkluderar moduler om Amazon-försäljning, kontokonfigurering, skanningsappar, Amazon-rankningar, kategorier, köpbox, prissättning, produktlistning, förberedelse, packning, frakt och mer.

Sälja Family Amazon Bootcamp-kursSälja Family Amazon Bootcamp-kurs

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Pengar tillbaka garanti

En annan sak vi gillar med Amazon Boot Camp är att de ger dig en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Om du av någon anledning inte är nöjd med kursen kan du be om återbetalning och de ger tillbaka dina pengar.

Detaljerad utbildning

Jessica täcker allt en person som vill starta ett FBA-företag behöver veta.

Hon berättar om var folk kan hitta produkter till bra priser att sälja på Amazon och vilken ROI och marginaler hon siktar på.

Hon visar också hur människor faktiskt kan sätta upp sin verksamhet på Amazon.

De saker som vissa människor är bekymrade över när de startar ett företag av detta slag är matematiska saker som redovisning, bokföring och moms.

Hon tar upp dessa ämnen i detalj för att hjälpa människor att starta sitt företag.

Hon ger också exempel på dåliga produkter och bra produkter att sälja på Amazon och varför de rekommenderas eller inte rekommenderas.

Hon delar tips om att köpa produkter online och diskuterar marginal- och ROI-mål.

Jessica ger insikter baserat på sin erfarenhet och delar sina affärshemligheter med människor.

Inkluderade bonusar

Vi älskar absolut bonusarna som ingår i Amazon Boot Camp, särskilt guiden för köpare omsättningsskatt.

Den här guiden visar människor hur de kan använda sitt skattebefrielsecertifikat i FBA för att spara nästan 10 procent på toppen av inköpspriset.

Vad vi inte gillar med Amazon Boot Camp

Fråge- och supporthantering

En av de saker vi inte gillar med Amazon Boot Camp är att du inte kan ställa frågor om själva modulerna.

Du kan bara ställa frågor på Facebook-gruppen eller forumet. Det är bekvämare att ha alla saker på ett ställe.

Videor kommer utan text

En annan sak vi inte gillar med Amazon Boot Camp är att videorna kommer utan text. Detta är inte ett stort problem, men du skulle behöva skanna efter specifik information i kursen och det kan vara tidskrävande.

Hög kostnad

Att punga ut $495 eller $295 är inte lätt för de flesta nykomlingar. Det kan vara en högkostnadsinvestering och de flesta skulle vara skeptiska till att spendera så mycket på en onlinekurs.

Dessutom skulle en person som funderar på att starta sitt eget FBA-företag vara bekymrad över utgifter som kostnaden för lager och startkostnader. Så det kan vara svårt för dem att betala så mycket bara för att lära sig att starta ett FBA-företag och bli framgångsrika med det.

Några alternativ

Detta är inte den enda kursen som ger vägledning om hur man tjänar med Amazon.

En annan bra kurs som har ett starkt internationellt inslag är känd som den beprövade Amazonkursen av Jim Cockrum.

Om du bara vill börja tjäna pengar online utan att sälja på Amazon kan du överväga Wealthy Affiliate.

Det är ett onlineföretag som lär människor hur man startar ett onlineföretag genom att skapa en webbplats och sälja digitala produkter eller fysiska mot provision.

Det är ganska aktivt och medlemmarna utbyter alltid idéer och chattar.

Slutliga tankar om Amazon Boot Camp

Vi tror att Amazon Boot Camp är en bra kurs och erbjuder massor av information, tips och råd till dem som vill starta ett FBA-företag och använda Amazon för att sälja sina produkter.

Kostnaderna är lite för höga, men de kan vara värt det om du kan dra nytta av innehållet i kursen.

När du väl har etablerat ett FBA-företag skulle du kunna tjäna mycket mer pengar än du betalar för den här kursen.

Utbildningen du får i Amazon Boot Camp är mycket detaljerad och steg för steg instruktioner är lätta att följa.

Videorna i kursen är välskrivna och av hög kvalitet.

Vi hatar absolut videor där presentatören bara fortsätter att läsa från PowerPoint-bilderna eller rabbla meningslöst och lyckligtvis finns det inga sådana videor här.

Vår favoritkurs i Amazonas

Sälja Family Amazon Bootcamp-kurs

Din steg-för-steg-guide för att tjäna pengar på Amazon. Inkluderar moduler om Amazon-försäljning, kontokonfigurering, skanningsappar, Amazon-rankningar, kategorier, köpbox, prissättning, produktlistning, förberedelse, packning, frakt och mer.

Sälja Family Amazon Bootcamp-kursSälja Family Amazon Bootcamp-kurs

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Bonusarna som ingår i kursen som redovisning och bokföringsinformation är ovärderliga för människor som lär sig FBA.

Bokföring 101-kursen lär människor hur de håller koll på sina utgifter och vinster i ett FBA-företag.

En annan bra bonus är försäljningsskatteguiden som lär människor hur de kan få skattebefrielse.

Utöver fantastiska videor och bonusar får du tillgång till en aktiv och vänlig community.

En viktig sak som vi anser bör finnas i kursen är att ställa frågor direkt i modulen.

Du kan inte ställa frågor där och du måste lita på att communityn får dina frågor besvarade.

Ibland kanske du inte får något svar från medlemmarna och detta kan vara upprörande speciellt eftersom du betalar rejäla $495 för kursen.

Vi gillar inte kursens höga pris, men månatliga betalningar på $195 för 3 månader kan vara ett bra alternativ för personer som inte kan spendera mycket pengar på en gång.

Även om du inte har någon aning om hur Amazon fungerar och hur du kan sälja på hemsidan, skulle du fortfarande kunna förstå allt som diskuteras i kursen.

Jessica delar med sig av sina egna affärshemligheter och andra användbara tips i kursen som skulle hjälpa dig mycket.

Eftersom Jessica själv gick över från eBay till Amazon är den här kursen idealisk för alla som vill flytta sin verksamhet från eBay till Amazon.

Från vad vi har sett har många som tog Amazon Boot Camp lyckats med att sälja produkter på Amazon.

Detta visar att programmet är effektivt och du kan använda det om du vill komma igång med att sälja på Amazon.

Så om du vill starta ett FBA-företag eller vill gå över från eBay till Amazon för att sälja dina produkter, skulle vi definitivt rekommendera dig att ta Amazon Boot Camp-kursen.

Om du har råd med $495-paketet, gå med det men om du har ont om pengar, kan $295 eller $195 avbetalningsplan vara ett bättre alternativ.