Amazfit Stratos 3 med 1,34-tums färgpekskärm, Dual chip, Dual OS, 80 sportlägen lanserades i Indien för Rs. 13999

Huami Corporation har lanserat Amazfit Stratos 3 smartwatch i Indien riktat till idrottare och sportentusiaster, som det hade lovat. Den har 80 sportlägen som löpning, simning, till mer professionella och uthållighetssporter som löpning, klättring, vandring eller triathlon. Den har pulsmätning och FIRST BEAT professionell sportanalys för förbättring av färdigheter och förebyggande av skador. Den är integrerad med två huvudkontrollchips och två operativsystem, lämpliga för både professionell sport och vardag.

Smartwatchen är utrustad med en 35-70-timmars kontinuerlig GPS-tracker, transflektiv MIP (monokrom och färgminne-i-pixel) -skärm med en 1,34-tums (320 × 320 pixlar) helskärm, Corning Gorilla Glass 3-skydd, anti-fingeravtryck beläggning, och kommer med en 316L stål och förstärkt plast kropp, vilket gör den lätt. Den har inbyggda aktivitetsprofiler som Ultra-Endurance Mode, VO2Max, Exercise Effect (TE), Exercise Load (TD) och Recovery Time Data. Den levereras med 14 dagars batteritid och 5 ATM-vattentålig.

Amazfit Stratos 3 funktioner och specifikationer

 • 1,34-tums (320 x 320 pixlar) full MIP Trans fl ective color ective IPS TFT i färg
  skärm med Corning Gorilla Glass 3-skydd + AF-beläggning
 • Få aviseringar för samtal, meddelanden, e-post, väder och andra appar på den alltid pågående färgpekskärmen
 • 80 sportlägen (curling, snowboard, skidor, utförsåkning, skridskoåkning utomhus, inomhusåkning, längdskidor, staket, karate, boxning, judo, brottning, Tai Chi, Muay Thai, Taekwondo, kampsport, kickboxning, jakt, fiske, Segling, Skateboard, Paddleboarding, Rullskridskoåkning, Bergsklättring, Bågskytte, Gratis träning, Ridning, Mountainbiking, BMX, Cricket, Baseboll, Bowling, Squash, Rugby, Basket, Softball, Gateball, Volleyboll, Bordtennis, Hockey, Handboll, Badminton , HIIT, Core training, Mixed aerobic, Styrketräning, Stretch, Golvklättringsmaskin, Pilates, Flexibilitet, Trappsteg, Step training, Gymnastik, Yoga, Balett, Magdans, Square dance, Street Dance, Ballroom dance, Dance, Zumba. )
 • Firstbeat Professional Workout Analys
 • Optisk pulssensor för pulszoner, 6-axlig accelerometer + triaxlig gyro, lufttryckssensor
 • Bluetooth 4.2 + BLE 5.0, Wi-Fi 2.4GHz 802.11 b / g / n
 • Amaz fi t OS-kompatibelt med Android- och iOS-enheter
 • 2 GB lagring för fristående musikuppspelning med cirka 400 sångers kapacitet
 • Fyra satelliter Tre lägen (GPS + GLONASS / GPS + GALILEO / GPS + BEIDOU) för spårning av rutter
 • Vattentålig upp till 50 meter (5ATM)
 • Mått: 48,6 x 13,4 mm Vikt: 40,4 gram
 • 300 mAh batteri med upp till 14 dagars batteritid med ultra uthållighetsläge, 7 dagars batteritid med smart läge, 70 timmar med kontinuerlig GPS-användning

Amazfit Stratos 3 kommer i svart färg, är prissatt till Rs. 13.999 och kommer att finnas tillgängligt från Flipkart från och med idag 20.00 som en del av dess Big Saving Days-försäljning.

Kommentera lanseringen Mark Mao, vice president för utomeuropeiska affärer, Huami, sa:

Det är ett privilegium för oss att tillkännage vår mest efterlängtade professionella sportklocka på den indiska bärbara marknaden. Det har varit en utmärkt och sömlös resa i Indien, och vi förväntar oss att få samma acceptans för Stratos 3, en smartklocka designad för idrottare, sport- och fitnessentusiaster. Stratos 3 är en kompakt klocka för idrottare och idrottsövningar med hög uthållighet; det är en perfekt partner för träningspass. Denna smartklocka har några spännande avancerade funktioner som gör den till ett måste för sportentusiaster till en intressant prisnivå. Vi ser fram emot att få ett positivt svar från den indiska marknaden.

Relaterade Artiklar

Back to top button