Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

AmazeOwl vs Viral Launch – En detaljerad jämförelse

Amazon FBA-säljare måste ständigt finjustera produktutbudet. Detta är viktigt på grund av säljplattformens mycket konkurrenskraftiga karaktär. För att slå konkurrenterna och tjäna stora intäkter kan du använda Amazon-verktyg.

Amazons säljarverktyg låter dig optimera produktutbudet. Programvaran gör spadearbetet åt dig när det gäller att optimera produktlistan för rankning. Verktygen använder olika metoder för att ranka dina produkter upp i listorna.

Men inte alla Amazon-säljarverktyg som finns tillgängliga på marknaden är effektiva för att öka försäljningen. Vissa av produkterna ger inget värde alls jämfört med priset.

Här har vi granskat två av de mest kraftfulla Amazon-säljarverktygen som kan ta dig från att försvinna i botten med låg eller ingen försäljning till toppen av säljarrankingen.

Viral Launch vs AmazeOwl

AmazeOwl och Viral Launch är två av de bästa Amazon-säljarverktygen.

Verktygen kan hjälpa dig att samla in marknadsinformation så att du kan optimera produkterna för ranking. Båda verktygen innehåller kraftfulla verktyg för sökordsforskning och optimering.

Verktygen har en annan uppsättning funktioner men har samma mål, dvs att flytta dina produktlistor till toppen av Amazons ranking.

Du kan använda dessa verktyg för att skapa virala marknadsföringskampanjer, optimerade meddelanden och tillämpa dataanalys för att förbättra försäljningen. Med hjälp av verktygen kan du få ett försprång gentemot både befintliga och nya konkurrenter.

Låt oss ta en titt på Viral Launch vs AmazeOwl för att hjälpa dig samla in intelligens och öka dina listor på Amazon.

AmazeOwl är en av de bästa Amazon-säljarapparna du kan hitta på marknaden. Programvaran låter dig få korrekt information för att göra dina produkter till en stjärna bland andra listor.

Med verktygen kan du förbättra produkternas synlighet och attrahera ett stort antal onlineanvändare.

Även om programvaran inte förstärker avancerade funktioner som finns i annan dyr programvara, är de befintliga funktionerna mer än tillräckligt för att öka listorna.

De stora databaserna tillsammans med stöd för flera marknadsplatser kan hjälpa dig att optimera försäljningsmöjligheterna online.

Amazons säljarverktyg har hjälpt tusentals säljare att förbättra produktrankingen och öka försäljningen. De flesta nya säljare använder detta verktyg för att lansera sina produkter på onlineplattformen.

Och den främsta anledningen till programvarans extrema popularitet är tillgänglig free av kostnaden.

Men free grundläggande prenumerationsplan är bara en av anledningarna till att denna programvara är så populär bland Amazon-säljare.

Här är några av de andra mervärdesfunktionerna i verktyget som fortsätter att locka säljare att optimera sina produktannonser.

Läsa : Komplett AmazeOwl recension

AmazeOwl Multiple Marketplace

Att expandera ditt företag till flera marknadsplatser hjälper dig att sälja mer. Ju fler marknadsplatser du erbjuder dina produkter, desto större är chansen att göra mycket försäljning.

Men att övervaka de olika marknadsplatserna är inte en lätt uppgift. Med AmazeOwl är det dock enkelt att spåra flera marknadsplatser. Faktum är att du kan övervaka produkter på 11 marknadsplatser med denna programvara.

AmazeOwl konkurrentanalys

Att hålla ett öga på konkurrenterna är viktigt om du vill göra det stort som Amazon-säljare. Detta gör att du kan finjustera ditt produktutbud så att du kan erbjuda ett bättre värdeerbjudande till din målmarknad.

AmazeOwl låter dig övervaka tillverkare som erbjuder liknande produkter. Mjukvaran kommer att uppdatera dig om de priser som ställts in av konkurrenterna.

Dessutom kommer programvaran att ge information om de nyckelord som används av dina konkurrenter. Dessutom kan du få besked om tävlingen gör några ändringar i produktlistorna.

Med sökordsövervakning kommer du att känna till effektiva sökord som kan användas för att göra dina produkter synliga för onlineanvändare.

Informationen om konkurrentens agerande gör att du kan vidta åtgärder i tid för att ligga steget före dina konkurrenter. Du kan optimera din strategi för att säkerställa att kunderna får ut så mycket som möjligt av att köpa produkter från dig.

Intressant inlägg : Recension av Amazon Seller App

AmazeOwl produktdatabas

Höjdpunkten med AmazeOwl är en stor produktdatabas. Programvaran kan söka från den omfattande databasen för att hitta rätt produkt för dig. Med hjälp av informationen kommer du att kunna optimera din notering och slå konkurrenterna.

AmazeOwl säger sig ha över 600 miljoner produkter som gör den till en av de största onlinedatabaserna med Amazon-produkter. Du kan söka i databasen för att veta om liknande produkter.

Programvaran ger information om de mest sålda produkterna inklusive nyckelord som används och annan användbar information. Du kan snabbt hitta information om potentiella produkter.

De idéer som genereras från konkurrerande produkter kommer att användas för att erbjuda för att förbättra produktutbudet till dina kunder.

AmazeOwl produktvalidering

Ännu en stor egenskap hos AmazeOwl är produktvalidering. Funktionen för produktvalidering låter dig hitta en produktidé som kommer att bli en hit bland onlineanvändare.

Du vet i förväg om produktidén är värd att implementera.

Produktvalideringen kommer att vara ditt viktiga verktyg för att göra de rätta stegen för att sälja på Amazon. Med programvaran kommer du att kunna känna till produktförsäljningsstrategier som är värda ansträngningen.

Du kan optimera din säljstrategi genom att få insikter med hjälp av AmazeOwl.

Produktvalideringsfunktionen ger dig mycket exakta och objektiva uppgifter om målmarknaden. Du kan få den information som krävs för att skapa en effektiv strategi för att optimera produktutbudet.

Med programvaran kan du veta vilka strategier som kommer att vinna och de som kommer att misslyckas innan du tar ens ett enda steg för att marknadsföra ditt företag.

Programvaran kommer att belysa efterfrågan och potentiell vinst för olika produkter. Analysen kommer att baseras på befintliga produkter och deras krav.

Programvaran kommer att analysera gapet mellan utbud och efterfrågan för att ge dig insikter om framgången för ett produkterbjudande.

Intressant läsning : Sätt att få fler recensioner om dina Amazon-produkter

AmazeOwl Marketing Insights

Amazons säljarverktyg kommer också att berätta hur du marknadsför dina produkter för att förbättra försäljningen. Med hjälp av Amazon produktjämförelsebilder kan du identifiera bilderna som kan hjälpa dig att presentera dina produkter i bästa ljus.

Du kommer att veta vilka bilder som används av toppsäljarna för att marknadsföra produkterbjudandet.

Med programvaran vet du hur du gör det bästa intrycket på din målmarknad med hjälp av produktbilder.

Dessutom kommer programvaran att ge insikter om bästa prissättning för produkten. Du kommer att veta vilket pris som kommer att resultera i optimal försäljning och vinst.

Du kan använda denna information för att ställa in rätt pris för dina produkter. Du kan ställa in ett lågt pris för att öka försäljningen, eller ett högt pris för att maximera vinsten från varje försäljning. Denna programvara kommer att indikera rätt strategi för en viss produkt.

AmazeOwl låter dig veta hur du kan öka försäljningen genom att använda priset till din fördel. Du kommer att känna till de bästa strategierna för att optimera ditt marknadserbjudande.

Programvaran kommer att berätta hur du kan få maximal dragkraft på Amazons marknadsplats med hjälp av olika marknadsföringsinsikter.

Läsvärd : Bästa Amazon FBA-kalkylatorrecension

AmazeOwl handledning

Du behöver inte spendera timmar på att lära dig hur du använder Amazons säljarverktyg till din fördel. Det finns massor av online handledningar som låter dig veta ABC för att använda programvaran.

Du kan titta på sex videohandledningar för att veta hur du kommer igång och använder programvaran på bästa sätt.

Prissättning för AmazeOwl

AmazeOwl erbjuder bra valuta för pengarna. Programvaran är värd mer än det angivna priset. Faktum är att startpaketet är tillgängligt utan kostnad alls. Du bör välja det här paketet för att prova funktionerna i programvaran.

För vissa är den grundläggande planen som erbjuder spårning av en nisch, tre nyckelord och automatisk uppdatering av 1000 nischer som passar deras behov.

Om du verkligen vill ta upp dina produktlistor i Amazon-diagrammen bör du välja Growth-paketet. Detta paket låter dig spåra upp till tio nischer, tio nyckelord och 50 produkter per månad.

När du börjar tjäna intäkter kan du uppgradera till Etablerat paket som låter dig spåra 300 nischer, 50 sökord och 200 produkter per månad.

Årspaketen är ännu billigare så att du kan spara upp till 30 procent på standardpriser. Priset för det månatliga tillväxtpaketet är bara $19,99 per månad, och det etablerade paketet är $29,95 per månad.

Intressant inlägg : Retail Arbitrage med Amazon FBA

Viral Launch har många funktioner som gör det till ett föredraget verktyg för många Amazon-säljare. Programvaran har en uppsjö av funktioner för att optimera dina produktlistor på plattformen.

Produktupptäckten, försäljningsuppskattaren, produktanalysen och listoptimeraren är bara några av verktygen som kan hjälpa dig att öka dina onlineerbjudanden.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Programvaran erbjuder en lösning med ett fönster för att optimera och marknadsföra din Amazon-produktlista. Amazons marknadsföringsintelligensverktyg är också konkurrenskraftigt prissatt jämfört med annan liknande programvara som iSpionage.

Låt oss ta en titt på några av höjdpunkterna i denna programvara för att ta reda på varför den är så populär bland säljare.

Utforska : Viral Launch Review

Viral Launch Marketing Insights

Viral Launch tillhandahåller marknadsföringsintelligens som låter dig veta om försäljningsresultat. Programvaran kommer att ge information om trender och andra nyheter som är relevanta för ditt produkterbjudande.

Informationen hjälper dig att fokusera på behoven på din målmarknad.

Med denna programvara kommer du att veta hur du bäst servar en nisch för att optimera försäljning och vinst. Verktygen Listing Builders och Listing Analyzer låter dig öka listorna så att produkterna visas högst upp på sökresultatsidan.

Viral Launch Product Insights

Du kan också använda verktyget för att få detaljerad produktinsikt. Programvaran låter dig jämföra olika produkter. Du kan jämföra ditt produktutbud med konkurrenterna. Du kan upptäcka möjligheter att tjäna mycket pengar på att sälja på plattformen.

Programvaran hjälper dig att hitta rätt nisch genom att tillhandahålla uppdaterad information om de produkter som potentiellt kan tjäna miljontals dollar.

Programvaran kommer att ge information om trender, krav och även uppskatta potentiell försäljning när du går in på en marknad.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Viral Launchs försäljningsuppskattningsverktyg låter dig veta exakt hur din produkt kommer att klara sig på Amazons marknadsplats. Programvaran kommer att ge information om hur du kan öka din försäljning för att få maximal vinst.

Du kan veta om populära produktlistor, lansering av nya produkter och mycket annan information. Informationen är snyggt kategoriserad så att du inte drabbas av analysförlamning.

Viral Launch SPACE Managed Services

En höjdpunkt i programvaran är SPACE Managed Services. Programvaran låter dig skapa en anpassad annonseringsstrategi som du kan använda för att locka kunder och uppnå försäljningsmål.

Verktyget hjälper dig att optimera Amazon-annonsering för att få mest valuta för pengarna.

Resultaten drivs av produktmarknadsundersökningar och sökordsundersökningar. Med informationen kan du känna till de bästa marknadsföringsteknikerna för att optimera onlineannonser för konvertering.

Du kommer att veta hur du ökar sökordsrankningen och gör exakt PPC-inriktning för optimerade resultat.

Förbättra organisk försäljning

Du kan använda verktyget för att få exponering mot målmarknaden. Mjukvaran ger en helhetssyn för att förbättra intäkterna. Du kommer att lära dig hur du optimerar lönsamheten genom att förbättra listorna.

Verktyget låter dig också lära dig hur du får fler klick med vinnande marknadsföringsstrategier.

Läs också : Helium 10 vs Viral Launch

Viral Launch Keyword Research

Liksom AmazeOwl har Viral Launch också sökordsforskningsfunktion. Forskningsfunktionen är dock mer detaljerad så att du kan söka efter nyckelord på en detaljerad nivå.

Med den här funktionen kommer du att veta hur du strategiskt placerar sökorden för att optimera onlineannonser.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Varje sökord som undersöks med hjälp av verktyget kommer att avsevärt förbättra synligheten för produktlistan. Du kommer att känna till mycket trafikerade sökord som ger dig ett maximalt antal kunder.

Med informationen om effektiva sökord kan du inte bara optimera produkterna utan också dra nytta av informationen för att skapa en mycket riktad digital marknadsföringsstrategi.

Sökordsforskningsverktygen låter dig hitta det mest sökbara och relevanta sökordet relaterat till dina produkter. Du kan hantera och spåra massor av sökord för att rankas högt på Amazons marknadsplats.

Programvaran ger dig också insikt i analysen bakom varje sökord. Detta gör att du kan fatta ett välgrundat beslut angående sökordet som ska användas för att öka försäljningen.

Du kommer att veta vilka sökord som leder mest trafik. Nyckelorden är grupperade enligt de trender som påverkar en viss produkt vid en viss tidpunkt.

Detta kommer att bidra till att öka försäljningen. Du kan använda informationen till din fördel för att optimera försäljningen. Informationen hjälper dig att veta om de mest populära produkterna som erbjuder mest värde.

Relaterad jämförelse : Jump Send vs Viral Launch

Viral Launch Best Seller Rankings (BSR)

En annan användbar funktion i Viral Launch är BSR Trends. Mätvärdet låter dig känna till de mest populära produkterna med hög försäljning. Du kommer att veta vad kunderna efterfrågar mest vid ett visst tillfälle.

Dessutom kommer du också att känna till produkter med glidande krav. Detta kommer att spara dig mycket ansträngning och tid i det långa loppet. Programvaran ger dig exakt information om marknadstrender.

Du kommer att veta vilka produkter som gör att du kan få in höga vinster. Dessutom kommer du att veta vilka produkter du ska hålla dig borta från på grund av låg efterfrågan.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Med BSR kommer du att veta om produkter som resonerar hos kunderna. Informationen tillsammans med produktidépoängen låter dig veta om det är värt att sälja och marknadsföra en viss produkt.

Du kan kombinera informationen med de uppskattade recensionerna för att exakt uppskatta om din produkt kommer att bli en framgång eller en flopp på onlinemarknaden.

Prissättning för viral lansering

Viral Launch har fem planer från $25/månad till $199/månad. Det erbjuder också 14-dagars free rättegång. Du kan använda det utan att ange dina kreditkortsuppgifter.

Gå till årliga betalningsplaner. De är billigare.

Intressant jämförelse : Viral Launch vs Merchant Words

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Vinnare – AmazeOwl vs Viral Launch

Så detta var vår recension av AmazeOwl vs Viral Launch.

AmazeOwl och Viral Launch vänder sig till en helt annan uppsättning kunder. Nya Amazon-säljare kommer att hitta prispaket av AmazeOwl mer överkomliga.

Programvaran kommer med grundläggande alternativ som gör att du kan få marknadsinsikter och optimera produktlistor.

För grundläggande sökordsoptimering ger AmazeOwl ett bättre erbjudande. Men om du vill ha mer avancerade funktioner för att öka listorna bör du gå till Viral Launch.

Viral Launch är mer inriktat på etablerade säljare. Paketen är dyrare än AmazeOwl men de erbjuder också bra valuta för pengarna jämfört med de kraftfulla funktionerna.

Programvaran tillhandahåller djup dataanalys och marknadsintelligens. Jämfört med andra liknande produkter fungerar programvaran som ett riktigt fynd.

Små enskilda säljare som startar kan bli avskräckta av det höga priset på Viral Launch. Detta är förståeligt eftersom marknadsinformationsverktyget riktar sig till små och medelstora företag.

Med det här verktyget kan du veta hur du bäst optimerar produktlistorna och förbättrar rankingen. Du kan få hjälp av experter utan att behöva anlita en för att öka listorna på Amazon.

AmazeOwl rekommenderas starkt för nya enskilda säljare som vill öka produktlistan. Programvaran ger allt som krävs för att ta fart och bli framgångsrik.