Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

AMANI ASP-BT-6310 Bluetooth-hörlurar med 6 timmars uppspelning lanserades för Rs. 999

AMANI, en konsumentelektroniktillverkare har utökat sitt sortiment av trådlösa hörlurar med lanseringen av ASP-BT-6310. Det är ett par Bluetooth-hörlurar som har en unik design, bekväm passform och en batteritid på 6 timmar.

Hörlurarna har en mycket lätt design och väger bara 17,64 gram. De ansluter via Bluetooth 4.0 för tydlig ljuduppspelning och den har inbyggda mikrofoner som tillåter användare att ta samtal via hörlurarna. Den har 3 knappar som ger användarna full kontroll över musikuppspelning och är en in-ear-design, den har bra ljudisolering. Hörlurarna laddas via Micro USB och AMANI kräver en batteritid på 6 timmar kontinuerlig uppspelning med en laddningstid på 2 timmar.

AMANI ASP-BT-6310 finns att köpa på Amanimart.com till ett pris av Rs. 999.

Kommentera lanseringen, TarunBhutani, vd på AMANI sa:

AMANI står för trendiga produkter av högsta kvalitet och vi strävar efter att demokratisera konceptet med önskvärda musikberikande prylar. AMANI ASP-BT-6310 Bluetooth-hörlurar är utformade för att ge köparna en enorm tillfredsställelse och komfort. Fantastisk klarhet, kraftfull bas och dynamisk stereoutgång är nyckelfunktionerna i vår nya produkt. Man kan bära hörlurarna bekvämt under de mest intensiva träningspasserna, eftersom hörlurarna sitter säkert i och sitter bekvämt och det kommer att uppskattas av våra kunder. Vi har omfattande expansionsplaner under året. När vi förstår konsumenternas behov känner vi att det är oerhört viktigt för vårt varumärke att vara närvarande i nivå 2 och nivå 3-städer på den indiska marknaden, och vi går mot samma.