Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Alternativ till Apples officiella MagSafe-laddare

Den magnetiska laddningsfunktionen i iPhone erbjuder många fördelar, särskilt när det gäller bekvämlighet. Apple tog tillbaka MagSafe-laddningssystemet med iPhone 12 och introducerade den officiella MagSafe-laddningsdockan bredvid den. Men om du letar efter alternativ till det officiella Apple-märket rekommenderar det här inlägget några modeller som säkert kommer att fånga ditt intresse.

För att säkerställa att en trådlös (och magnetiserad) docknings laddningssystem fungerar effektivt, måste det inte bara komplettera iPhones design utan också falla inom det strömområde som stöds av telefonen för att förhindra batteriskador. I detta avseende kommer vi att visa upp olika typer av laddare som följer dessa principer samtidigt som vi anammar olika designfilosofier.

magsafe iphone

Trogen den ursprungliga Apple-designen

Den ursprungliga MagSafe-laddaren från Apple fungerar på en enkel princip: den har en USB Type-C-kabel inbäddad i en magnetiserad metallbas, vilket inte kräver några ytterligare element för att fungera effektivt.

Om du söker en liknande upplevelse följer de laddningsbaser som vi är på väg att presentera i den här kategorin samma princip. De är kompatibla med Apples snabbladdningsadapter, som ger en laddningseffekt på 15W. Dessutom har alla dessa laddare MFi-certifikatet, vilket säkerställer sömlös anpassning till din iPhones trådlösa laddningssystem.

Olika förslag

Om du föredrar att ladda din iPhone med ökad mångsidighet, i olika scenarier och positioner, har vi några MagSafe-laddningsbasrekommendationer som kommer att förbättra din laddningsupplevelse samtidigt som du lägger till funktionalitet till din iPhone i olika sammanhang.

Om du behöver en trådlös laddningsbas för din bil eller önskar en MagSafe laddningsdocka med ett bakre stöd, kommer dessa förslag säkert att fängsla dig. Du kan vara säker på att de alla följer samma driftsprinciper som nämnts tidigare, vilket säkerställer sömlös kompatibilitet med det magnetiska laddningssystemet på din iPhone.

Ladda mer än en enhet samtidigt

Förutom iPhone har andra Apple-produkter som Apple Watch och AirPods också ett magnetiserat trådlöst laddningssystem genom MagSafe. Med dessa typer av tillbehör kan du enkelt ladda alla dina Apple-enheter samtidigt.

Om du letar efter en lösning för att ladda flera Apple-enheter tillsammans är dessa alternativa MagSafe-laddare till Apples officiella erbjudanden ett idealiskt val. Dessutom är de MFi-certifierade och designade för att leverera lämplig laddningskraft som varje Apple-enhet kan stödja, vilket garanterar en säker och effektiv laddningsupplevelse för alla dina prylar.

Om du vill ha fästen till din MagSafe laddare

Om du redan äger en MagSafe-laddare för din iPhone och letar efter tillbehör för att komplettera den, har du tur eftersom det finns tillgängliga alternativ. Dessa tillbehör kan förbättra användbarheten av din laddare, vilket gör den mer bekväm för dina behov.

Dessutom, om du har en iPhone som stöder trådlös laddning men saknar magnetsystemet på baksidan, som iPhone 8, XR, XS eller 11, oroa dig inte. Det finns magnetiska ringar som fäster vid telefonens skal, vilket gör att du kan använda magnetfunktionen för att säkert ansluta den trådlösa laddaren till din enhet automatiskt. På så sätt kan du fortfarande njuta av fördelarna med trådlös laddning även utan den inbyggda MagSafe-kompatibiliteten.

iphone xr transparent skal