Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

AltDeploy v1.1 ger en ny ikon, stöd för flera Apple-ID:n och mer

I avsaknad av några uppdateringar av Sauriks jailbreak-centrerade Cydia Impactor-verktyg sedan det slutade fungera för flera månader sedan, har Chimera, Electra och unc0ver jailbreak-användare mött frustrerande tider. Lyckligtvis gjorde ett fungerande alternativ som heter AltDeploy sin första offentliga debut för några dagar sedan.

Just i helgen fick AltDeploy sin andra officiella uppdatering sedan den släpptes. Den senaste uppdateringen för det unga sidoladdningsverktyget upp till version 1.1 och innehåller både buggfixar och förbättringar som hjälper till att göra appen bättre för slutanvändare.

Med hänvisning till ändringsloggen publicerad på projektets officiella GitHub-sida, introducerar AltDeploy v1.1 följande ändringar:

Bland några av de mest anmärkningsvärda förändringarna är möjligheten att använda flera Apple-ID:n och stöd för macOS Mojave 10.14.6. Dessutom innehåller AltDeploy äntligen en programikon, vilket gör den snyggare att titta på när den lagras i mappen Applications.

Det är en relativt liten uppdatering vid första anblicken, men vi rekommenderar att du installerar den här uppdateringen om du har använt AltDeploy som ett alternativ till Cydia Impactor. Den senaste versionen av AltDeploy kan hämtas från den officiella GitHub-sidan. Tyvärr är det fortfarande bara för macOS för närvarande.

Är du glad för ändringarna som införts i AltDeploy v1.1? Diskutera i kommentarerna.