Allt om Sony Shake 99, specifikationer, analys, pris och mycket mer

0 Shares

Det här är en av de bästa Sony-produkterna, så om du letar efter kraftfullt och mycket bra ljud rekommenderar jag att köpa den Sony shake 99.

Föreställ dig att den här Sony-enheten spelar med din Sony Bravia-TV medan du spelar Netflix i dessa vackra högtalare, utan tvekan är detta ett utmärkt alternativ för att få ut det mesta av din nya enhet

Nuförtiden kan det vara svårt att hitta en bra lämplig ljudutrustning för vad du vill eftersom de antingen är väldigt stora eller väldigt små (i alla avseenden) anledningen är att ett av de bästa köpen du kan göra är detta.

Jag ska berätta idag funktioner och pris för Sony Shake 99 så du har inga tvivel om denna stereoutrustning som erbjuder kraftfullt och helt klart ljud.

Vilka funktioner har Sony Shake 99

Sony Shake 99 har en 4-vägs högtalardesign som levererar 4800 RMS explosivt ljuddu kan se Sound Pressure Horn som gör att dina musikfiler låter bättre än CD-kvalitet och även återställer höga och medelhöga ljud.

För har integrerad LED-belysning och DJ-effekter som hjälper dig att skapa en bättre feststämning.

Du kan koppla den till din TV för att lyssna på allt med bättre ljud, om du vill kan du spela de låtar du har på din mobil med en knapp för att kunna ansluta via bluetooth.

Men du behöver inte begränsa dig till DJ-arbetsstationen eftersom du också kan ladda ner Sony Music Center-appen, med vilken du kan förvandla din enhet till avlägsen. Även om den också har två USB-portar och en dammtät CD-enhet, så att du kan ansluta den till en dator eller återanvända någon av dina favoritskivor.

Specifikationen har Sony Shake 99

  • Detaljer för förstärkarens utgång: Uteffekten är 4800 W
  • Huvudenhet. (AN.XH.X PR.): 500 mm x 220 mm x 380 mm
  • Främre högtalare (B x H x D): 610 mm x 945 mm x 500 mm
  • Elektronisk förbrukning under arbetet: 700 watt

Vad är priset på Sony Shake 99

För närvarande finns det lite ljudutrustning som kan köpas till ett bra pris. I många fall är skillnaden i pengar så liten att det ibland är bättre att betala lite extra och ha något av bra kvalitet.

I detta fall Sony Shake 99 kostar cirka 750 $ på Amazon men det finns några som kan hittas till salu. Sanningen är det här bandet Den finns bara i många butiker i Amerika och Europa. så om du kommer från någon annanstans kanske du måste köpa den på nätet.

Vad är betydelsen av Tony Shake idag?

Idag är dessa högtalare mycket viktiga, de ger en av de bästa ljudkvaliteterna på marknaden, jämfört med andra högtalare av samma pris och kategori på den nuvarande marknaden, dessa har visat sig vara en av de det billigaste och det bästa De kan spela musik med mycket hög volym med utmärkt dynamiskt surroundljudskvalitet.

Som anges i egenskaperna har denna högtalare en effekt på fyra tusen åttahundra watt effekt, du kommer utan tvekan att kunna organisera en fest med musik tyst och mycket mer, för att ge dig en idé med denna högtalare kan du göra ett rumsljud på cirka 80 x 80 kvadratmeter och så att ingen del av rummet hörs långsamt

Den maximala effekten hos denna högtalare är utan tvekan en av de bästa och mest anpassade till den nuvarande marknaden när det gäller kvalitet – pris, och jag rekommenderar den till 100% eftersom jag hade möjlighet att prova den och jag ångrar det inte Inte alls

0 Shares