Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Allt nytt i WhatsApp-samtal! Se nu

Uppdatering för nu har bara kommit till iPhone-mobiltelefoner, men den kommer snart även på Android

WhatsApp, en av de mest populära meddelandeapplikationerna i världen, utvecklas ständigt för att ge sina användare en allt bättre upplevelse. Nyligen, i betaversion 23.18.1.74 för iOS, har några anmärkningsvärda ändringar i anropsgränssnittet uppmärksammats av betatestare. I den här artikeln kommer vi att utforska dessa ändringar och hur de kan förbättra användarupplevelsen.

Nyheter

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Informationsstatusfält: En av de mest synliga förändringarna i WhatsApps samtalsgränssnitt är införandet av en informativ nedre stapel. Nu, när du är i ett samtal, kan du se viktig information som typen av samtal och om samtalet är skyddat av end-to-end-kryptering. Detta tillägg är avgörande för att säkerställa säkerheten för dina konversationer.

Lägg till deltagare snabbt: En av de mest efterfrågade funktionerna av användare har uppfyllts. Med den nya uppdateringen har WhatsApp introducerat en “lägg till deltagare”-knapp i samtalsgränssnittet. Detta gör det mycket lättare att konvertera ett enmanssamtal till ett gruppsamtal utan att avbryta det pågående samtalet.

Före dessa förbättringar visste många användare inte att det var möjligt att lägga till fler deltagare i ett samtal. Detta resulterade i irriterande avbrott, där det första samtalet med bara två personer skulle avslutas för att starta ett nytt gruppsamtal. Dessa förbättringar av samtalsgränssnittet har potential att spara mycket tid och undvika onödig frustration.

Tillgänglighet för betatestare

För närvarande är ändringarna av samtalsgränssnittet endast tillgängliga för vissa betatestare som har installerat de senaste WhatsApp-uppdateringarna via TestFlight-appen. Dessa förbättringar förväntas dock nå den stabila versionen av appen under de kommande veckorna.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Förbättringar av WhatsApps samtalsgränssnitt för iOS är fantastiska nyheter för användare som gillar att ringa individuella eller gruppsamtal. Med inkluderingen av viktig information i den nedre raden och tillägget av knappen “lägg till deltagare” har samtalsupplevelsen blivit mer effektiv och intuitiv. Vi hoppas att dessa förbättringar tas emot väl av användarna och att de snart blir tillgängliga för alla.

Efter att ha slutfört denna granskning av förbättringar av samtalsgränssnittet kommer vi att ta upp några vanliga frågor om ämnet.