Allt du behöver veta om Elder Scroll 6

Det har gått evigheter sedan vi senast hörde talas om Elder Scroll 6 2018 och sedan dess har det gått tre år och fortfarande ingen bekräftelse från Bethesda angående lanseringen av den. Men mycket har förändrats under åren, som att Bethesda nu ägs av Microsoft och så folk börjar undra om titeln skulle vara exklusiv för Xbox SX och PC.

En av anledningarna till att vi inte har hört från utvecklarna av Elder Scroll 6 kan vara att utvecklingsprocessen är försenad på grund av covid-19-pandemin precis som den har påverkat utvecklingen av många populära titlar och Bethesda kommer inte att vara avslöjar mycket om själva spelet tills de är redo att göra det och det kan ta lite tid.

elder scroll 6

Så det här är säkert att Elder Scroll 6 inte kommer att släppas någon gång snart, det kan ta “år” för spelet att släppas men jag antar att vi måste vänta på det officiella tillkännagivandet om släppdatumet eftersom ingenting just nu mer än en logotyp för spelet har släppts, vilket inte säger så mycket om själva spelet. Men innan vi går in på vad vi vet här är några bra erbjudanden på några av ESO-kontona eller så kan du börja om på nytt, skaffa spelets ESO cd-nyckel för att komma igång.

Elder Scroll 6 Rykten

Nu cirkulerar det vissa rykten kring funktionerna i spelet och ett av dem handlar om var spelet finns. Enligt fansen kommer spelet att äga rum i Hammerfell, de röda vakternas hem eftersom de tror att vissa delar av teaser-trailern stämmer överens med platsen för Hammerfell.

En av de saker som vi vet från andra webbplatser som IGN, är att spelet förväntas ha mycket mer omspelbarhet som Skyrim och det kan betyda att spelet också skulle vara annorlunda än allt vi har sett tidigare.

Oavsett vart ES6 tar oss är jag ganska säker på att den kommer att vara fullproppad med uppdrag och en helt ny värld. Och att döma av ryktena och teorierna som cirkulerar av fansen, får öppningarna som nyligen hittats på Bethesdas hemsida oss på något sätt att undra att utvecklarna närmar sig slutförandet av Starfield-projektet.

Och nu rekryterar Bethesda programmerare som ska arbeta med utvecklingen, för PC och konsoler samt hjälpa till med implementering av nya spelfunktioner och mekanik, enligt en Reddit-användare.

Men som det råkar vara dessa är trots allt rykten. Och vi har faktiskt inget fast och vi kommer inte att göra det förrän vi hör något fast från tjänstemännen som kan vara så snart som i sommar, kan vara runt juni men jag antar att vi måste vänta tills dess och fortsätta hoppas att Bethesda skulle ha något att dela med eller åtminstone trimma ner alla rykten genom att ge ut några av fakta angående spelet, kanske några tidiga utvecklingsglimt från spelet.

Relaterade Artiklar

Back to top button