Allt du behöver tänka på för att se HBO Max på Vodafone

Vad händer med mitt gamla HBO-abonnemang?

För Vodafone-kunder som redan hade HBO Spain-prenumerationen aktiverat i sitt kontrakterade Vodafone TV-paket, är det inte nödvändigt att avbryta prenumerationen från HBO. Du måste ladda ner den nya HBO Max-applikationen och komma åt med samma referenser som du fick åtkomst till HBO Spain med, förutom att ange ditt namn och efternamn för att slutföra registreringen i HBO Max.

HBO Max är tillgängligt utan extra kostnad om du har avtalat en paket med Vodafone TV Seriefans, Serielovers eller ett Unlimited Home-paket. Om du vill aktivera HBO Max är det nödvändigt att ha minst en mobillinje kontrakterad med Vodafone. Om du har flera mobillinjer kan du aktivera ett HBO Max-abonnemang på var och en av dem.

Nueva vista HBO Max

Upp till 3 reproduktioner samtidigt

HBO Max har ingen gräns för enhetsregistrering. För närvarande är streamingplattformen kompatibel med följande enheter: LG och Samsung Smart TV, Sony, Philips, Nvidia Shield och Mi box Smart TV-modeller med Android TV, mobiler och surfplattor med iOS och Android operativsystem, PlayStation, PC, Mac, Chromecast och Apple TV. Naturligtvis kan vi också titta på innehållet i HBO Max genom Vodafones TV-avkodare. HBO Max är dock inte tillgängligt för rotade eller jailbroken enheter.

Inom plattformen kan du skapa upp till 5 profiler per användare och anpassa dem med foton. Det är ett av de mest efterlängtade nya alternativen på plattformen att uppdatera visningen av flera användare samtidigt. Som vi redan nämnde för dig dagen före ankomsten av HBO Max, behåller den nya HBO-plattformen inte favoriterna eller historien om tittarprofilerna för HBO Spanien.

Hur aktiverar man föräldrakontroll på HBO?

Om vi ​​bor med minderåriga är det nödvändigt att aktivera HBO:s föräldrakontroll. Föräldrakontroll hindrar barn från att komma åt innehåll som är olämpligt för deras ålder. HBO Max kommer att begära en 4-siffrig kod så att de minsta i huset inte kan komma åt innehåll utanför KIDS-profilerna.

Eftersom det är ett valfritt alternativ kan du aktivera det, inaktivera det eller ändra PIN-koden genom att följa dessa steg:

  • Från HBO Max-webbplatsen genom att gå till “Min profil” – “Föräldrakontroll”.
  • Från applikationen till avsnittet “Inställningar” – “Föräldrakontroll”.
  • När den är aktiverad klickar du på “Skapa PIN-kod”.

Hubs för HBO Max

Ändring av data eller inställningar

Om du vill återställa konfigurationen av funktioner som du hade i HBO Spain-applikationen i den nya HBO MAX-appen, kommer det inte att vara möjligt i alla fall. Som vi redan har nämnt, om du inte tog skärmdumpar eller manuellt skrev ner innehållet i dina listor, kommer du att ha förlorat det. Men om du har tappat din språk eller undertexter inställningar kan du konfigurera om det efter eget tycke genom att följa dessa steg:

  • Språk: Gå till avsnitten “Inställningar” och “Min profil” för att ändra det.
  • Undertexter: Genom “Inställningar” och sedan “Undertexter”.

Om du lämnade kapitlet i en serie eller en film oavslutat för att se innan HBO Max kom, måste du gå till innehållet som du tittade på i den nya HBO Max-applikationen och via “Visuell uppspelningskontroll” du kan fortsätta titta på den på samma plats där du lämnade den. Slutligen, om du vill ändra ditt åtkomstlösenord eller har glömt det, kan du ändra eller återställa det med knappen “Jag har glömt mitt lösenord” som finns på HBO Max-webbplatsen.

Hyr konvergenta priser hos Vodafone

Relaterade Artiklar

Back to top button