Alla större Miami-acceleratorer och inkubatorer är listade

0 Shares

Staden Miami ser fler och fler nystartade företag, från socialt orienterade pärlor till medborgarjournalistik. Coworking-utrymmen blommar också som en solid indikator på framtida potential. Ett problem? Miami tech-stjärnor kämpar fortfarande med en fråga som är gemensam för framväxande tekniska ekosystem: brist på finansieringsmöjligheter. Men det är just därför de lokala Miami-accelerator- och inkubatorprogrammen är så viktiga.

Miami-teknikvärmen värms upp och dessa inkubatorer och acceleratorer skickar en stark signal om att ekosystemet bara kommer att fortsätta att stärkas i framtiden.

Venture Hive är ett entreprenörshub i centrala Miami som driver ett acceleratorprogram, men det erbjuder också en virtuell accelerator och delad arbetsyta för de som inte är i huvudprogrammet. Deras accelerator är ett 12-veckorsprogram som kommer i två spår, en för dem som befinner sig i steget mellan idé och en minsta livskraftig produkt (Pre-intäkter) och en för dem mellan en startup och ett hållbart företag (Pre-intäkter till $ 3 M i intäkter).

En dold fördel med att gå med: Möjligheten att nätverka med andra startups som har gått genom Venture Hive. De har hjälpt företag från mer än 50 länder, så nya sökande kommer att utnyttja ett globalt nätverk.

Du kan slå upp ansökningsprocessen här och kolla in en lista med de 10 acceleratordeltagarna från 2016 här.

Women Innovating Now (WIN) Lab skapades av Babson College’s Center for Women’s Entrepreneurial Leadership och syftar till att växa verksamheten hos kvinnliga Miami-företagare. Det är i partnerskap med Knight Foundation och accepterar upp till 20 företag i ett åtta månaders program från september till april. För att övervägas måste du ha hög tillväxt och ledas av kvinnor. Deltagarna kommer att delta i ett två dagars kickoff-evenemang följt av 3-timmars veckomöten. De får en-mot-en-coachning och har en mängd olika experter tillgängliga för vägledning.

Du kan ansöka här och lära dig mer genom att läsa deras FAQ-sida här.

Detta program riktar sig till fyra specifika tekniska industrier: biovetenskap, IoT, cybersäkerhet och finansiell teknik.

”Projekten utvärderas utifrån kommersiell lönsamhet och potential som en strategisk passform med en industripartner, teknisk inverkan, potentiell ekonomisk avkastning och sannolikhet för framgång. Urvalet görs av Innovationskommittén som består av organisationens ledningsgrupp, den strategiska partnerns viktigaste beslutsfattare (när så är tillämpligt) andra erfarna innovationskommittémedlemmar, ”förklarar de på sin webbplats.

Du kan kontakta dem via deras webbplats här.

Sedan deras lansering 2013 har Endeavor Miami hjälpt 24 företagare i 15 företag i södra Florida-regionen. Deras program leder deltagarna till en mängd nya talanger, marknader och investeringsmöjligheter.

Du kan lära dig mer om Endeavor Miamis urvalsprocess här och du kan ansöka via den här länken.

Det är ett långt namn, men Startupbootcamp Digital Health Miami förpackar mycket information i titeln: Programmet är en outcropping av den internationella Startupbootcamp-familjen, den är baserad i Miami, och det är för de som är inom det hälsotekniska området.

Med sexton sjukhus och över 1000 life science-företag har Miami en blomstrande vårdindustri. Om det väljs kan din start skapa förbindelser med ledande sjukhus i Miami och VC för änglar, samt få tillgång till ett “nationellt nätverk av vårdgivare, försäkringsbolag, teknikföretag och universitet.”

Programmet startar i december, med en demodag i slutet av mars. Du kan lära dig mer om hur du ansöker här.

Rokk3r Labs

Rokk3r Labs lanserade en Miami-investeringsfond i mars 2017, men hybridinvesterare-acceleratorn fanns länge innan det. Så här har deras affärsmodell förklarats via Entrepreneur.com:

”En utvecklare, designer och affärsteam beräknar kostnaden och tiden för strategiutveckling, produktdesign, bemanning och teknikjusteringar, plus marknadsstorlek och prisvärden. Om saker och ting blir bättre och en ledningsgrupp klarer sig, accepterar Rokk3r Labs arbete genom glidande avgifter och kapitalandelar. “

Du kan ansöka om programmet här.

Visst, det är ganska långt från Miami, men den här Tampa-acceleratorn är värt att nämna som en bonus.

Den erbjuder tre spår: Bygg, starta eller växa. Den första gör det möjligt för deltagarna att bygga och testa sin MVP, den andra (och svåraste) låter dem itera på jakt efter en skalbar intäktsmodell, och den tredje hjälper dem att öka kundförvärvet och optimera sin omvandlingstratt. Lokala sponsorer ger denna accelerator en djup koppling till sin stad: Staden själv är till och med en sponsor. Du kan ansöka här.

Om du känner till en gaspedal eller inkubator som du anser bör läggas till eller tas bort från den här listan, meddela TechCo via den här länken.

Hitta fler acceleratorer runt om i landet på TechCo

0 Shares