Alla större Miami-acceleratorer och inkubatorer Àr listade

0 Shares

Staden Miami ser fler och fler nystartade företag, frÄn socialt orienterade pÀrlor till medborgarjournalistik. Coworking-utrymmen blommar ocksÄ som en solid indikator pÄ framtida potential. Ett problem? Miami tech-stjÀrnor kÀmpar fortfarande med en frÄga som Àr gemensam för framvÀxande tekniska ekosystem: brist pÄ finansieringsmöjligheter. Men det Àr just dÀrför de lokala Miami-accelerator- och inkubatorprogrammen Àr sÄ viktiga.

Miami-teknikvÀrmen vÀrms upp och dessa inkubatorer och acceleratorer skickar en stark signal om att ekosystemet bara kommer att fortsÀtta att stÀrkas i framtiden.

Venture Hive Àr ett entreprenörshub i centrala Miami som driver ett acceleratorprogram, men det erbjuder ocksÄ en virtuell accelerator och delad arbetsyta för de som inte Àr i huvudprogrammet. Deras accelerator Àr ett 12-veckorsprogram som kommer i tvÄ spÄr, en för dem som befinner sig i steget mellan idé och en minsta livskraftig produkt (Pre-intÀkter) och en för dem mellan en startup och ett hÄllbart företag (Pre-intÀkter till $ 3 M i intÀkter).

En dold fördel med att gÄ med: Möjligheten att nÀtverka med andra startups som har gÄtt genom Venture Hive. De har hjÀlpt företag frÄn mer Àn 50 lÀnder, sÄ nya sökande kommer att utnyttja ett globalt nÀtverk.

Du kan slÄ upp ansökningsprocessen hÀr och kolla in en lista med de 10 acceleratordeltagarna frÄn 2016 hÀr.

Women Innovating Now (WIN) Lab skapades av Babson College’s Center for Women’s Entrepreneurial Leadership och syftar till att vĂ€xa verksamheten hos kvinnliga Miami-företagare. Det Ă€r i partnerskap med Knight Foundation och accepterar upp till 20 företag i ett Ă„tta mĂ„naders program frĂ„n september till april. För att övervĂ€gas mĂ„ste du ha hög tillvĂ€xt och ledas av kvinnor. Deltagarna kommer att delta i ett tvĂ„ dagars kickoff-evenemang följt av 3-timmars veckomöten. De fĂ„r en-mot-en-coachning och har en mĂ€ngd olika experter tillgĂ€ngliga för vĂ€gledning.

Du kan ansöka hÀr och lÀra dig mer genom att lÀsa deras FAQ-sida hÀr.

Detta program riktar sig till fyra specifika tekniska industrier: biovetenskap, IoT, cybersÀkerhet och finansiell teknik.

”Projekten utvĂ€rderas utifrĂ„n kommersiell lönsamhet och potential som en strategisk passform med en industripartner, teknisk inverkan, potentiell ekonomisk avkastning och sannolikhet för framgĂ„ng. Urvalet görs av InnovationskommittĂ©n som bestĂ„r av organisationens ledningsgrupp, den strategiska partnerns viktigaste beslutsfattare (nĂ€r sĂ„ Ă€r tillĂ€mpligt) andra erfarna innovationskommittĂ©medlemmar, ”förklarar de pĂ„ sin webbplats.

Du kan kontakta dem via deras webbplats hÀr.

Sedan deras lansering 2013 har Endeavor Miami hjÀlpt 24 företagare i 15 företag i södra Florida-regionen. Deras program leder deltagarna till en mÀngd nya talanger, marknader och investeringsmöjligheter.

Du kan lÀra dig mer om Endeavor Miamis urvalsprocess hÀr och du kan ansöka via den hÀr lÀnken.

Det Àr ett lÄngt namn, men Startupbootcamp Digital Health Miami förpackar mycket information i titeln: Programmet Àr en outcropping av den internationella Startupbootcamp-familjen, den Àr baserad i Miami, och det Àr för de som Àr inom det hÀlsotekniska omrÄdet.

Med sexton sjukhus och över 1000 life science-företag har Miami en blomstrande vĂ„rdindustri. Om det vĂ€ljs kan din start skapa förbindelser med ledande sjukhus i Miami och VC för Ă€nglar, samt fĂ„ tillgĂ„ng till ett “nationellt nĂ€tverk av vĂ„rdgivare, försĂ€kringsbolag, teknikföretag och universitet.”

Programmet startar i december, med en demodag i slutet av mars. Du kan lÀra dig mer om hur du ansöker hÀr.

Rokk3r Labs

Rokk3r Labs lanserade en Miami-investeringsfond i mars 2017, men hybridinvesterare-acceleratorn fanns lÀnge innan det. SÄ hÀr har deras affÀrsmodell förklarats via Entrepreneur.com:

”En utvecklare, designer och affĂ€rsteam berĂ€knar kostnaden och tiden för strategiutveckling, produktdesign, bemanning och teknikjusteringar, plus marknadsstorlek och prisvĂ€rden. Om saker och ting blir bĂ€ttre och en ledningsgrupp klarer sig, accepterar Rokk3r Labs arbete genom glidande avgifter och kapitalandelar. “

Du kan ansöka om programmet hÀr.

Visst, det Àr ganska lÄngt frÄn Miami, men den hÀr Tampa-acceleratorn Àr vÀrt att nÀmna som en bonus.

Den erbjuder tre spÄr: Bygg, starta eller vÀxa. Den första gör det möjligt för deltagarna att bygga och testa sin MVP, den andra (och svÄraste) lÄter dem itera pÄ jakt efter en skalbar intÀktsmodell, och den tredje hjÀlper dem att öka kundförvÀrvet och optimera sin omvandlingstratt. Lokala sponsorer ger denna accelerator en djup koppling till sin stad: Staden sjÀlv Àr till och med en sponsor. Du kan ansöka hÀr.

Om du kÀnner till en gaspedal eller inkubator som du anser bör lÀggas till eller tas bort frÄn den hÀr listan, meddela TechCo via den hÀr lÀnken.

Hitta fler acceleratorer runt om i landet pÄ TechCo

0 Shares