Alla premiärer som du kommer att njuta av den här veckan på Netflix och Amazon Prime

Om du gillar interaktiva Netflix-titlar har vi nu en ny i katalogen. Är om Fly begravningsmannen, där du måste hjälpa New Day att överleva i den dystra Undertakers herrgård.

Onsdagen den 6 oktober

Onsdagen präglas av att ett stort antal förslag har kommit. Å ena sidan, i seriesegmentet vi har Juanas hämnd, en mexikansk produktion om 5 kvinnor med samma födelsemärke som kommer att ge sig ut för att reda ut sanningen om sitt förflutna.

Sedan lägger filmerna till följande förslag till sin lista:

  • Det finns någon i ditt hus: en ungdomsskräckfilm
  • Les carabiniers: Fransk film
  • Maria Magdalena
  • Svart och blått
  • Bitter Silence: 1960-talsfilm

Om du gillar dokumentärer, vet att du också kommer att ha till hands Sport och fulspel, om världsskandaler inom sport ,. Och om din med dokusåpor, bör du också vara medveten om Söt ingenjörskonst, om skapandet av otroliga ätbara verk som är resultatet av samarbetet mellan konditorer och ingenjörer.

Torsdag 7 oktober

Torsdagen är inte långt efter med att ge nya förslag med ankomsten av hela serien av Herr Robot, säsong 1 av den japanska komedin Husägarens uppfinningsrikedom; premiären av tyskan Koden som var värd miljoner och de nya anime-avsnitten Från yakuza till husägare.

Den maskerade singlar dokusåpan Sexig mot odjuret har premiär för andra säsongen medan Love is Blind Brasil gör samma sak med nya avsnitt av denna blind dating show.

Fredagen den 8 oktober

Fredagar är alltid dagar med många premiärer och den här gången skulle det inte bli något undantag. Sitcomen Mycket mer än redo öppnar med sin första säsong (om en mycket intellektuell tjej som upptäcker allt hon har att lära sig när hon flyttar in hos sin glada syster) när säsong 3 (den sista!) av den franska serien anländer Familjeföretag.

De små kommer också att kunna njuta av barnserien A Blood Red Smile: Tales of the Brothers Grimm samt filmen Pokémon: Secrets of the Jungle.

Du kan också se det italienska dramat Min bror, min syster; sydafrikanskt drama Angeliena; och den turkiska polisen Förbittring. Dessutom släpps den Hemligheternas hus: Döden i Burari, om den mystiska döden av 11 medlemmar av samma familj i Delhi, och taleskvinnan, om Maria de Jesús Patricia, den första infödda kvinnan som kandiderar till Mexikos presidentpost.

Lördagen den 9 oktober

Första avsnittet av Blå period kommer att landa på lördag, där Yatora Yagushi, en tonåring omotiverad med allt, fördjupar sig i konstens värld efter att ha blivit inspirerad av en målning.

Söndagen den 10 oktober

Fram till söndag har vi ankomster med premiär för två belgiska filmer (periodfilmen Se; den baserad på HBTQ-tema sakramentet) och en dokumentär om Anne Franks inverkan på världen som heter Magien i Anne Franks dagbok.

Veckans premiärer på Amazon Prime Video

Till skillnad från andra tider, då Prime Video har premiärer knappast har några nyheter, har vi den här gången ett stort antal titlar som når katalogen.

Onsdagen den 6 oktober

På onsdag är det inga premiärer men du kan hitta på plattformen en specifik katalog med filmer för att fira den spanska biodagen med titlar som Lamentable Stories, Father there is only one och Father there is only one 2, La casa del caracol o Sommaren vi bor i.

Torsdag 7 oktober

Du måste vänta till torsdag 7 för att börja hitta nyheterna om plattformen. Den dagen har vi bara ett tillägg: säsong nummer 4 av den populära serien Herr Robot.

Fredagen den 8 oktober

Den 1 oktober släppte Amazon två av de fyra thrillers som samproducerats med Blumhouse. Nu är det de andra två som är kvar, med Mödrar Y Herrgården.

Lördagen den 9 oktober

Tre nya förslag kommer på lördag 9 för din njutning. Vi menar den berömda Män i svart: Internationellt, den biografiska Raketmannen (om Elton John) och det nyproducerade En galen man bland oss.

Söndagen den 10 oktober

På söndag ska du stänga den i stil med Ad astra, en science fiction-film om en astronaut, Roy McBride (Brad Pitt), som reser till solsystemets yttre gränser för att hitta sin förlorade far och lösa ett mysterium som hotar vår planets överlevnad.

Om du föredrar en annan typ av berättelse så har du det Den osynlige mannen, där Cecilia (Elisabeth Moss) börjar bli trakasserad av någon eller något efter det påstådda självmordet av hennes missbrukande exman.

Relaterade Artiklar

Back to top button