Alla indiespel kommer till Nintendo Switch

0 Shares

Metal Slug Taktik

Som du kan föreställa dig, Metal Slug Taktik är ett spel baserat på den populära sagan som delar samma smak för något pixlad grafik som påminner om det från det första arkadspelet. Skillnaden här ligger i spelmekaniken när vi går från en actiontitel till en annan där vi måste rita en strategi i tur och ordning och mycket lugnare att övervinna vart och ett av scenarierna och deras respektive utmaningar och chefer.

Datumet för spelet är ännu inte bekräftat, men det kommer 2022 och förväntas vara i början av året.

Tetriseffekt: Ansluten

Om du gillar Tetris kommer du att gilla den här versionen som kommer till Nintendo Switch. Ett spel som vi redan har diskuterat en annan detalj och som försöker erbjuda en annan upplevelse än den klassiska Tetris . Inte för att det förändras mycket med avseende på slutmålet, som är att passa ihop bitar så att skärmen inte fylls, utan på grund av hur varje spel avnjuts. Speciellt när du gör det när du spelar med hörlurar och du blir medtagen av musiken.

Spelet kommer att lanseras den 8 oktober i år.

Österut

Eastward kommer till Nintendo Switch den 16 september 2021 och ser grafiskt ut spektakulärt med det slående och attraktiv Pixel Art-stil .

Spelet i sig kommer inte att placera dig i rollen som en pojke som kommer att behöva resa en stad där det inte råder brist på detaljer. De som följer indieutvecklingen kanske minns att den presenterades 2019, så efter det tillkännagivandet var de säkert angelägna om att veta mer detaljer och när de kunde njuta av det. Nåväl här är den. Ta en titt på trailern som säkerligen kommer att övertyga dig om att spela den ja eller ja.

Bomb Rush Cyberfunk

En annan intressant Indie-titel som kommer till Nintendo Switch, även om det återigen kommer att bli 2022 och som irriterar lite mer på grund av väntan som kommer att behöva utstå är Bomb Rush Cyberfunk. Den här titeln är en arkad med ett mycket slående ljud och en konstnärlig sektion. Något som ofta är en av nycklarna till spel utvecklade av oberoende studios som måste leta efter en produkt som kan särskilja sig från den klassiska trippel AAA och dess oändliga resurser jämfört med de de vanligtvis har.

Axiom Verge 2

Axiom Verge 2 är hur du kan föreställa dig uppföljaren till en första omgång som verkar glädja dem som kunde spela den då. Så, som en överraskning, är den redan tillgänglig på Nintendo Switch-butiken såväl som på PS4 och till och med Epic Game Store.

Spade Knight Pocket Dungeon

Det finns lite att kommentera Shovel Knight saga , så om du inte blir väldigt förvirrad är alla förslag värt det. Shovel Knight Pocket Dungein kommer till vintern och lovar återigen mycket kul med snabba och frenetiska spel.

TOEM ett fotoäventyr

TOEM: A Photo Adventure är ett spel som liknar Pokémon Snap. Inte för att det finns stora likheter vad gäller grafisk stil utan på grund av mekanik. Eftersom det handlar om att fotografera miljön som omger dig, så tanken är att njuta av det på ett lugnt och okomplicerat sätt för att inte missa de små detaljerna.

FAR: Ändrade tidvatten

Med fokus mer på utforskning och pussellösning snarare än så mycket action kommer FAR-uppföljaren som redan hade tillkännagivits för andra konsoler och datorer också till Nintendos handdator. Så mycket uppmärksam.

Loop Hero

Loop Hero är spelet som den populära utvecklingsstudion Devolver kommer överraska alla Nintendo Switch-användare. Ett förslag som kommer i slutet av året och ärligt talat borde du prova.

Pojkvän Dungeon

Börja romantiska relationer med dina egna vapen. Det kan vara en snabb sammanfattning av Boyfriend Dungeon, en titel som blandar dungeon crawler-genren med dejting . Det är lite konstigt, ja, men om det är här är det för att det säkert har sin publik och inte bara på Nintendo Switch. Den kommer även att finnas tillgänglig för andra plattformar.

Necrobarista: Final Pour

Till sist, Nectrobarista kommer till Nintendo Switch i sin fullständiga och utökade version. Ett lite märkligt förslag för vissa eftersom levande och döda möts i baren på en bar och det är där de öppnar upp sig. Se trailern så förstår du bättre.

Så nu vet du, om du gillar Indies-titlar och du har en Nintendo Switch, det är detta du inte bör missa under de närmaste månaderna. Förresten, några fler överraskningar i hela evenemanget, ifall du missade det.

0 Shares