Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

All Rounder Photo Editor – Canva Review

Canva är ett dynamiskt grafiskt designverktyg som gör det möjligt för alla, från en företagsorganisation till otränad individ, att skapa en bra grafikkvalitet med de professionella stilfunktionerna. Denna online fotoredigeringsprogramvara är laddad med massor av coola och enkla funktioner som enstaka rullgardinsdesigner och en enorm samling med mer än en miljon bilder, grafik och teckensnitt.

Detta verktyg är för alla eftersom det är användarvänligt, pålitligt och har lättanvända designverktyg. Det hävdas av utvecklarna av detta verktyg att professionella formgivare också kan skapa ett fantastiskt fotografi med det.

För att testa företagets påståenden måste vi dock granska programmet djupare och för detta måste du läsa Canva-granskningen.

Canva Photo Editor

Källa – buidthis.io

Lätt att använda

Canva-fotoredigeraren är baserad på de intuitiva kontrollerna som enkel dra-och-släpp-meny som gör att användare kan lägga till, ta bort och redigera element ganska snabbt. Så om du vill designa komplicerade sidnät och distribuera objekt på dina foton får du inget lätt alternativ än just detta program.

Den visar guiden för liveorientering när du försöker dra och släppa objekt runt, men den är inte särskilt elegant. Men vid det angivna prisintervallet är det en av de fantastiska funktionerna. De lättanvända funktionerna gör den här appen mycket populär bland amatörgrafiska designers.

Array of Images

matris med bilder

Källa – buidthis

Med det här programmet får du ett enormt arkiv med foton och fliken Text som du kan använda för att lägga till fri text eller stiliserad text med inbyggda bakgrunder för att skapa anpassade bilder. De flesta av Canva-bildredigeringsfunktionerna är gratis, men några av de foton du ser i sökresultatet är premium och kostar cirka $ 1 per foto när du laddar ner din design.

Du kan dock helt enkelt använda ditt eget foto och redigera dem med magiska redigeringsverktyg. Du kan till och med direkt redigera foton som laddats upp på din Facebook-profil. Så om du bara planerar att redigera med det här verktyget behöver du inte investera i en premiumversion.

Läs också: Bästa gratis logotillverkningsverktyg

Begränsade alternativ

begränsade alternativ

Källa – buidthis

En annan bra sak med Canva är att det inte kommer att förvirra dig med flera alternativ. Appen har endast en handfull alternativ. I det inbyggda färgväljaralternativet kan du ändra färgen på text och få andra bilder, men du har en begränsad palett med 5-8 färger att välja mellan.

Men om du vill välja en viss färg kan du klicka på den mer vanliga färgväljaren där du också kan använda hex-färgkod. För vissa användare kan begränsade alternativ vara tråkiga, men ur nybörjarsynpunkt är det bra.

Verktyg för nybörjare

Denna fotoredigeringsprogramvara är ett fantastiskt verktyg för begreppslösa grafiska formgivare som lär sig kurvorna för grafiskt arbete. Men det betyder inte att yrkesverksamma inte kan använda det. Det är ett allroundverktyg som gör designen lätt för alla. De enkla och rika verktygen gör det lättare för nybörjare att växa med det här programmet eftersom de enligt appdesignföretaget ännu inte har introducerat 1% av redaktörens funktioner.

Speciella fotoredigeringsfunktioner

Det är ett fantastiskt fotoredigeringsverktyg eftersom du hittar flera redigeringsfunktioner i det som –

Speciella fotoredigeringsfunktioner

Källa – Canva

Rätare för foto – Du kan använda den här funktionen för att räta ut dina foton på nolltid. Med det här verktyget kan du titta på rotationseffekterna live med alla delar av din design som gör att du kan kontrollera om alla dina bilder är korrekt inriktade eller inte.

Bild beskärare – Den här funktionen hjälper dig att skapa nya utseende genom att återskapa dina bilder eller så kan du använda stockfoton och beskära dem för att ge ett helt nytt utseende varje gång.

Text till foton – Du kan lägga till vackert utformad text var som helst på din bild genom att bara bläddra igenom olika texthållare och layouter.

Speech bubble maker – Om du vill skapa din egen serietidning har den här programvaran ett bibliotek för snabba bubblor för att prova en mängd olika färgglada och snygga kraftfulla dialogrutor för att ge liv till dina foton.

Designgaller – Du kommer att få massor av designnät med detta program för att dela upp sidan i hälften, i en fjärdedel eller andra komplexa dimensioner som inte är möjliga med andra gratis fotoredigerare.

Designgaller

Källa – Canva

Gratis ikoner – Förutom det stora utbudet av stockbilder, kommer denna programvara att erbjuda dig olika vektorbilder och ikoner att leka med som bedårande smileys, trendiga utseende, etc.,

fotoramar – En bra fotoram från Canva-galleriet kan lyfta fram dina värdefulla bilder.

Klistermärken – För att skapa några roliga foton kan du söka i bildbiblioteket efter “klistermärken” för massor av upprörande slagord och körsbärsstämplar som du kan dra till dina sociala mediefoton och collage.

Grundläggande produktinformation

 • Startprisintervallet för fotoredigeringsprogrammet är tillgängligt för $ 9,95 per månad.
 • Den gratis versionen av verktyget finns också.
 • Den kan användas av moln-, SaaS-, webb-, Android- och iOS-användare.
 • Den finns i tre prissättningsmodellfria, månatliga och offertbaserade.
 • Appen stöder endast engelska.
 • Denna programvara används för stora, medelstora, småskaliga företagsorganisationer och icke-kommersiella användare kan också använda den.
 • Det distribueras på molnet.

Fördelar

 • Mycket enkel att använda för nybörjare
 • Den är full med fotobank
 • Den kan användas gratis

Nackdelar

 • Inga sidoritter
 • Inga justeringsverktyg

Läs också: Vanliga misstag i logotypdesign

Dom

Om du börjar lära dig kurvorna för den grafiska designbranschen kommer denna Canva-fotoredigerare att vara det perfekta verktyget till att börja med. Det gör designprocessen enkel, enkel och snabb. Dessutom är det tillgängligt gratis så totalt sett är det ett perfekt fotoredigeringsprogram som du bör försöka redigera några vackra bilder.

Vi hoppas att du gillade vår Canva-recension så glöm inte att dela din åsikt i kommentarerna.