Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Alexander Siddig går med i skådespelarna i Apple TV+-serien “Shantaram”

Saker och ting tenderar att bli mörka på den kommande serien under långa tidsperioder. Men idag är en av ljuspunkterna på showens castingfront.

Enligt en rapport idag från , Alexander Siddig () har lagts till i en ledande roll mot Charlie Hunnam (). Det internationella dramat var faktiskt en av de första program som plockades upp för Apples videoströmningstjänst, men produktion och utveckling har varit en lång process. Men det verkar som att det går fort nu.

är baserad på boken med samma namn skriven av Gregory David Roberts. Serien produceras för Apple TV+ av Paramount Television Studios och Anonymous Content.

Så här beskrivs serien:

När det gäller Siddig kommer han att spela en karaktär som heter Khader Khan, den “vördade kungen i Bombays undre värld”, som uppenbarligen fungerar som en “surrogatpappa” till huvudpersonen.

Senast vi hörde om det här projektet var det att Steven Lightfoot () hade plockat upp showrunner-uppgifter på den kommande serien. Han tar rollen från Eric Warren Singer, som lämnade showen förra året. Lightfoot kommer också att skriva serien och fungera som exekutiv producent.

Det kommer att finnas 12 avsnitt i den första säsongen av det internationella dramat, varav två redan har spelats in. Produktionen lades dock ner förra året på grund av coronavirus-pandemin. Produktionen kommer att starta om någon gång i maj, då de sista 10 avsnitten kommer att se sin tid framför kameran.

Inget releasedatum att tala om ännu, men förhoppningsvis vet vi mer om det snart. Ser du fram emot den här?