Airtel lanserar nya Rs. 179 förbetalda paket med verkligt obegränsade samtal, livförsäkringsskydd på Rs. 2 lakh

Airtel har lanserat nya Rs. 179 förbetalda paket med inbyggt Bharti Axa Life-försäkringsskydd på 2 lakh Rs, obegränsat samtal till alla nätverk, 2 GB data, 300 SMS och en giltighetstid på 28 dagar. Den inkluderar även Airtel Xstream App Premium och Wynk Music. Företaget erbjuder redan Rs. 149 med liknande förmåner, men utan livförsäkring.

“Förpackningen är designad för att tjäna smarttelefonanvändare på nybörjarnivå och för telefonanvändare på semi-urbana och landsbygdsmarknader. Det kommer att ge dessa kunder en enkel och mycket bekväm kanal för att säkra sig själva och sina familjer ekonomiskt varje gång de laddar sina Airtel-mobilnummer”, sa företaget.

Shashwat Sharma, Chief Marketing Officer, Bharti Airtel, kommenterar lanseringen:

Våra innovativa förbetalda paket med inbyggda försäkringsplaner har fått positiv respons från kunderna och detta har uppmuntrat oss att ta lösningen ännu djupare till massorna. Rs. 179 recharge kommer att erbjuda en av de enklaste och mest tillgängliga plattformarna för hundratals miljoner indier för att ekonomiskt säkra sig själva och sina familjer samtidigt som de förblir uppkopplade på Airtels nätverk i världsklass.

Relaterade Artiklar

Back to top button