Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Airtel höjer förbetalda tariffer med upp till 25 %; planer börjar nu från Rs. 99

Efter att ha reviderat sina efterbetalda planer tillbaka i juli, höjde Airtel idag sina förbetalda planer, som nu börjar från Rs. 99 för en 28-dagarsplan, vilket är en ökning med 25 %. För att påminna dig tog företaget bort Rs. 49 plan tillbaka i juli. Detta kommer dock inte med SMS.

Om du behöver SMS måste du spendera Rs. 179 istället för Rs. 149, vilket är en höjning på 20 %. Rs. 219-plan som erbjöd liknande fördelar tillsammans med 1 GB data per dag kostar nu Rs. 265. Den populära Rs. 598-plan som erbjuder 84 dagars giltighet och 1,5 GB data per dag kommer nu att kosta Rs. 719.

Andra planer, inklusive datapåfyllningsplanerna, har sett en höjning på 20 % i tarifferna. Under den första prishöjningen sa Airtel att förändringen är i linje med företagets fokus på att erbjuda överlägsna anslutningslösningar.

Airtel sa att de nya förbetalda planerna kommer att träda i kraft från och med den 26 november. Airtels rivaler Reliance Jio och Vodafone har inte meddelat någon prishöjning ännu, men vi kan förvänta oss besked snart.