Airtel höjer förbetalda tariffer med upp till 25 %; planer börjar nu från Rs. 99

Efter att ha reviderat sina efterbetalda planer tillbaka i juli, höjde Airtel idag sina förbetalda planer, som nu börjar från Rs. 99 för en 28-dagarsplan, vilket är en ökning med 25 %. För att påminna dig tog företaget bort Rs. 49 plan tillbaka i juli. Detta kommer dock inte med SMS.

Om du behöver SMS måste du spendera Rs. 179 istället för Rs. 149, vilket är en höjning på 20 %. Rs. 219-plan som erbjöd liknande fördelar tillsammans med 1 GB data per dag kostar nu Rs. 265. Den populära Rs. 598-plan som erbjuder 84 dagars giltighet och 1,5 GB data per dag kommer nu att kosta Rs. 719.

Andra planer, inklusive datapåfyllningsplanerna, har sett en höjning på 20 % i tarifferna. Under den första prishöjningen sa Airtel att förändringen är i linje med företagets fokus på att erbjuda överlägsna anslutningslösningar.

Airtel sa att de nya förbetalda planerna kommer att träda i kraft från och med den 26 november. Airtels rivaler Reliance Jio och Vodafone har inte meddelat någon prishöjning ännu, men vi kan förvänta oss besked snart.

Relaterade Artiklar

Back to top button