Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

AirTalk Wireless använder vilket nätverk

Undrar du vilket nätverk AirTalk Wireless använder för att fungera? Vill du veta om kvaliteten på nätverkstjänster som tillhandahålls av AirTalk Wireless?

AirVoice, moderföretaget till AirTalk Wireless, är en FCC-godkänd Eligible Telecommunications Carrier (ETC) som erbjuder Lifeline, Affordable Connectivity och Emergency Broadband Services till ekonomiskt missgynnade amerikaner utan försäkring.

Airtalk Wireless tillhandahåller free mobiltelefoner till kunder som uppfyller vissa kriterier. Innan du får tjänsten kan du eller en hushållsmedlem behöva delta i ett statligt stödprogram; detta kommer dock att variera beroende på din inkomstnivå.

AirTalks trådlösa tjänster har vunnit enorm popularitet på senare tid med sina free mobiltelefonschema. Men många undrar över vilket nätverk AirTalk Wireless använder för att fungera medan de tillhandahåller så prisvärda planer.

Den här artikeln hjälper dig att förstå mer om hur AirTalk Wireless fungerar och vilket nätverk det använder.

Vilka är fördelarna med att använda AirTalk?

AirTalk-mobilplanerna är oerhört genomförbara och överkomliga för familjer med låg till medelinkomst. Prisintervallet för deras planer är ekonomiskt och blygsamt. De erbjuder 3 typer av planer som sträcker sig med flera fördelar som t.ex free samtalstid eller data.

Dessutom får du också en free mobiltelefon eller mobiltelefon om du är berättigad till Federal Lifeline and Affordable Connectivity (ACP)-programmen.

Berättigade konsumenter kan välja en telefon från ett brett utbud av kvalitetsprodukter från AirVoice, AirTalks moderbolag. Vissa konsumenter är också berättigade till höga rabatter när de köper en surfplatta.

AirTalk Wireless använder vilket nätverk?

AirTalk Wireless är en MVNO/ETC (Mobile Virtual Network Operator/Eligible Telecommunications Carrier), vilket betyder att Airtalk Wireless inte har sin egen infrastruktur för nätverket utan snarare samarbetar med andra nätverksoperatörer för att tillhandahålla sina tjänster till konsumenter.

AirTalk Wireless har knutit till AT&T nätverk att tillhandahålla sina tjänster till sin konsumentbas utan någon nätverksinfrastruktur. AT&T är en av de största nätverksoperatörerna i USA.

Dessa välkända operatörer har en stark nätverksinfrastruktur och stor täckningsgeografi, vilket resulterar i utmärkta prestanda för AirTalk-abonnenter.

AT&T-nätverket täcker alla geografiska platser med en fantastisk genomsnittlig hastighet för 4G- och 5G-nätverk.

Dessutom mildrar det kravet på AirTalk att investera i dyra tillgångar. Så om du letar efter en MVNO med en pålitlig nätverkspartner som AT&T, är AirTalk Wireless rätt väg att gå.

AirTalk Wireless använde främst GSM-teknik (Global System for Mobile Communications) för sina trådlösa tjänster. GSM är en mycket använd cellulär teknik som möjliggör röst- och datakommunikation på mobila enheter.

GSM är en allmänt använd teknologi över hela världen för mobilkommunikationsändamål. Den är smidig, behändig och kompatibel med många enheter.

När du använder ett GSM-nätverk kan du dra nytta av funktioner som smidig nätverksbyte och global roaming med smartphones och surfplattor som är kompatibla.

Eftersom SIM-kort i GSM-enheter är utbytbara kan du snabbt växla mellan telefoner eller leverantörer genom att byta SIM-kort.