Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ahrix nya släpp leder direkt till de bästa Spotify-spellistorna

Vi var glada över att se en av våra favoritartister, Ahrix, med i ännu fler av Spotifys enorma spellistor den här månaden.

Vi har varit stolta över att arbeta med en av de fräschaste rösterna inom elektronisk musikproduktion runt om i världen i flera år. Ahrix är en artist som vi har varit med länge och sett gå från klarhet till klarhet för varje låt.

Tidigare i år gick Ahrix ihop med Alan Walker och K-391 för att bryta ännu nyare mark för att fira sovrumsmusikproducenter runt om i världen. Deras låt, ‘End of Time’, firade deras ödmjuka början som producenter och resan de har gjort tillsammans för att bli hörda av miljoner runt om i världen.

Ahrix låtar är inte främmande för Spotifys bästa spellistor och vi var glada över att se ännu fler enorma funktioner den här månaden. Med släppet av sin briljanta nya singel ‘Believe’ har Ahrix hoppat rakt in i enorma Spotify-spellistor.

Förutom att gå in i många av Spotifys personliga spellistor för användare som älskar musiken från Ahrix och hans kamrater, hoppade Believe rakt in i Spotifys hem för drömsk dansmusik: “Creamy” med över 600 000 följare.

Vi älskar att se tusentals artister som använder ReverbNation för att få sin musik där ute i de största spellistorna varje vecka. Att bara ha din musik på Spotify ökar dina chanser med 100 %. För några extra tips om att få spellistplaceringar, kolla in vårt inlägg här.