Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

AeroBand PocketDrum låter dig spela trummor utan trumset

PocketDrum är Bluetooth-trumpinnar som paras ihop med din telefon för att ta bort den stora, skrymmande, dyra och bullriga aspekten av att spela trummor.

Att lära sig spela trummor är ett stort engagemang för alla blivande musiker. Men tänk om du fick plats med hela trumsetet i fickan för under $70? AeroBands PocketDrum hoppas kunna ge dig hela trumupplevelsen i en ultraportabel, lätt formfaktor.

PocketDrum, som ursprungligen lanserades på Indiegogo, finns nu att köpa direkt från AeroBand. Trumpinnarna paras ihop med AeroBand-appen på din telefon eller surfplatta via Bluetooth 4.0. Appen har tre lägen för nybörjare som lär sig grunderna och proffs som finslipar sitt hantverk: handledning, spel och frispelsläge. Alternativt koppla ihop stickorna med GarageBand för att spela, spela in och dela dina projekt med världen. Drumsticks har en 6ms latens, svarar på hastighet och ger spelaren en realistisk haptisk uppfattning. En enda laddning ger dig cirka 10 timmars trumspel.

AeroBands PocketDrum finns i Pure White, Night Club (svart) med synkroniserade lysdioder och Too Real (trä). De är för närvarande till rea, med bara trumpinnar som börjar på bara $69,99, vanligtvis $99,99, medan pinnarna med 2 fotsensorer börjar på $119, vanligtvis $159.