AdvancedVPN- VPN-tjänst av högsta kvalitet för bästa cyberskydd

AdvancedVPN- VPN-tjänst av högsta kvalitet för bästa cyberskydd

Med det ökade fokuset på digitalisering använder företag olika typer av onlinemedier för sin verksamhet. Cybersäkerhet är dock ett stort problem inom datasäkerhet och surfning.

För detta är ett virtuellt privat nätverk eller VPN användbart för proffs. Med denna programvara kan man surfa anonymt, få tillgång till en mängd olika innehåll och hantera krypterad kommunikation och transaktioner.

I samband med de bästa tillgängliga VPN-tjänsteleverantörerna är AdvancedVPN ett anmärkningsvärt omnämnande. Det är ett lämpligt cybersäkerhetsverktyg med olika funktioner, enkel användbarhet och smidiga streamingfördelar.

Det här inlägget kommer att beskriva varför denna programvara är ett lämpligt val för din internetanvändningssäkerhet.

Vad är AdvancedVPN?

AdvancedVPN tillhandahåller högkvalitativ integritet och säkerhet från företagschefer, regeringar, Internetleverantörer och externa hackare. Banker, stora företag och vanliga användare kan använda denna programvara för att skydda sina internetaktiviteter och lagrad information. Programvaran har många certifieringar som Anti-Malware Protection och är en BBB-ackrediterad organisation.

Det tillåter användare att komma åt internet fritt och anonymt utan spårning eller säkerhetsintrång. Användare kan strömma onlineinnehåll virtuellt genom att ansluta till serverplatsen på olika globala platser. De kan kringgå blockeringar på vissa webbplatser och geografiskt begränsat innehåll samtidigt som de skyddar all personlig information.

AdvancedVPN

Fördelar med AdvancedVPN

AdvancedVPN arbetar för att skydda användares onlinenärvaro och aktiviteter och gör internetanslutningen privat. Programvaran förbättrar ständigt sin prestanda och erbjuder användarna en snabb anslutning och surfupplevelse.

Krypteringsskydd i bankklass är tillgängligt för AdvancedVPN-användare, och de får VPN-tjänststöd med öppen källkod. Det försäkrar användarna om många fördelar.

 • IP-adress gömmer sig– Användare kan dölja sin online-identitet och hålla sina data och IP-adresser säkra medan de surfar på olika nätverk. Hackare, statliga organisationer, annonsörer och internetleverantörer kan inte registrera någon information, och inte heller programvaran. Det skyddar mot cyberhot och datakorruption.
 • Noll loggning– AdvancedVPN spårar inte någon av apparna eller webbplatserna som användarna besöker när de ansluter till några servrar. Detta garanterar total integritet för alla användare.
 • DNS-läckageskydd– Programvaruskyddet mot DNS-läckor av alla sparade domännamn och IP-adresser i katalogen. Den inaktiverar alla IPv6-förfrågningar och har lika starkt brandväggsskydd mot IPv4-trafik.

Fördelar:

 • Skyddar online-identitet säkert
 • Lagrade dataskydd
 • Hemlig internetsurfning
 • Komplett och effektiv systemsanering
 • Öka systemets prestanda
 • Krypterade internetbaserade transaktioner och kommunikationer
 • Certifierad integritetsskydd och antispionprogram
 • Nätverkslåsfunktioner fungerar som en smidig Kill-switch
 • Advanced Privacy Vault för datalagring

Nackdelar:

 • Ibland tar det tid för servrarna att ansluta
 • Planerna är inte kostnadseffektiva endast för standardfunktioner
 • Begränsade abonnemangsplaner

Prissättning

Programvaran är tillgänglig för USD 12,99. Ett obegränsat antal användare kan använda programvaran med detta abonnemang, och ett erbjudande med 70 % rabatt tillämpas för detta abonnemang.

Användare får också en pengarna-tillbaka-garanti, aktiv i 60 dagar.

Detaljerad recension på AdvancedVPN

Systemkrav

 • OS som stöds– Windows, macOS, Android TV-enheter, Linux
 • Antal enheter som stöds– 5
 • Länder med VPN-servrar– 50+ länder

Länder med VPN-servrar

Funktioner hos AdvancedVPN

AdvancedVPN har ett brett utbud av märkbara funktioner som gör det till en lämplig VPN-tjänst.

 • OpenVPN-anslutning– Tjänsten fungerar med en OpenVPN-anslutning. Det är en mångsidig och pålitlig tredjepartstjänsteleverantör som garanterar förstklassigt integritetsskydd. Det garanterar transparenta protokoll för integritet och säkerhet för användarna.
 • Stöd för flera nätverk– Du kan hålla alla anslutningar på internet säkra medan du håller den här programvaran påslagen. Den fungerar med olika webbläsare och kan ansluta över olika WiFi-nätverk.
 • Kryptering av militär kvalitet– AdvancedVPN fungerar med AES 256-bitars kryptering för alla transaktioner och kommunikation mellan system. Varje byte av inkommande och utgående data är säker från externa användare och hackare.
 • Spel och streaming av hög kvalitet-Användare kan enkelt strömma olika videoinnehåll och spelfiler i full HD. Spelfilerna som rymmer enorma storlekar har inte timmar eller många minuter att ladda.
 • Privat tillgång till olika typer av innehåll– AdvancedVPN är kompatibelt med olika typer av streamingplattformar. Med höghastighetsservrarna kan du privat komma åt och streama alla typer av filmer, program och videoklipp säkert. Även geografiskt begränsat eller blockerat innehåll på plattformar som YouTube och Netflix är tillgängligt när du ansluter till rätt servertyp som tillåter detta innehåll.
 • Flera typer av protokollstöd– Programvaran har P2P-stöd som håller alla IP-adresser som användarna kommer åt helt privata. Den stöder även IKEv2-integritetsskydd och VPN-protokoll.
 • Säkerhetsgaranti av hög kvalitet- AdvancedVPN fungerar med OpenSSL och OpenVPN mjukvarustöd. Båda erbjuder öppet och pålitligt integritetsskydd och säkerhetsgaranti under surfning online.

Nätverkslås

En av de anmärkningsvärda funktionerna hos AdvancedVPN är nätverkslås. Den fungerar som en kill-switch som användaren kan aktivera vid anslutningsproblem som uppstår när man använder VPN. Den skyddar all data som lagras i systemet och blockerar internettrafik över den aktiva anslutningen i händelse av nätverksavbrott.

Det skyddar PC-systemet när det är i viloläge eller när användare börjar använda ett annat WiFi-nätverk. Det håller säkerhetsskyddet intakt om VPN-anslutningen misslyckas, och ingen extern hackare kan komma åt systemet under den perioden.

AdvancedVPN Privacy Vault

Sekretessvalvet är en viktig aspekt av denna programvara som lagrar all viktig information som du laddar ner eller söker genom webbplatser.

Den är tillgänglig längst upp till höger på skärmen bredvid menylistan. Klicka på den för att öppna dialogrutan för lösenordsinmatning. Lägg till ditt inställda huvudlösenord i det angivna fältet och välj din period av Vault-användning. Detta är endast tillgängligt för den primära användaren.

Huvudlösenord

instrumentbräda

Instrumentpanelen för AdvancedVPN är enkel att använda. Alla viktiga uppgifter och inställningar för programvaran visas lätt i den övre delen av huvudfönstret. Du kan komma åt menyn Inställningar för att gå till VPN-inställningarna. Det finns alternativ för automatisk aktivering av programvaran.

Inställningsmeny

Under Allmänna inställningar kan du välja de olika anslutningsrelaterade kommandona för programvaran. Den startar automatiskt när användare slår på eller av sitt system. Du kan styra om du vill ta emot push-meddelanden från AdvancedVPN och återställa inställningarna vid fel.

Ett annat avsnitt som du kan komma åt är inställningarna för integritetsskydd. Välj här alla typer av innehåll som programvaran skulle utföra automatiskt, som spionprogramblockering eller daglig webbläsarrensning.

Du kan välja “Auto-clean webbläsare efter varje utgång” för snabb och automatisk historikrengöring i webbläsarna. I det här avsnittet kan du återställa ditt lösenord för programvaran och återställa alla aviseringar.

VPN-platser

En av de främsta fördelarna med VPN-programvara är att få åtkomst till innehåll från vilken plats som helst på vilken enhet som helst. När du slår på AdvancedVPN-applikationen kan du komma åt innehåll från webbplatser och appar som är blockerade på vissa platser.

Statliga organisationer, internetleverantörer och företag kan inte spåra din åtkomst eftersom VPN-servrarna döljer och ändrar den ursprungliga serverns IP-adress.

Hur gor man det har?

Steg 1: Till höger i fönstret kan du notera olika ikoner för Hem, VPN, Plats, Inställningar och Statistik.

VPN-platser

Välj det tredje valet: Plats.

Steg 2: Sedan skulle följande fönster visa en lista över alla aktiva globala VPN-servrar, uppdelade enligt deras regionala kategori.

Steg 3: Välj den server du vill arbeta med, till exempel Frankrike.

Programvaran skulle börja ansluta till den valda servern. Denna åtgärd tar vanligtvis mindre än 4 sekunder att slutföra.

Steg 4: Den nya platsen kommer att uppdateras.

plats uppdaterad

Kundsupport

Under AdvancedVPN får användare kundsupport från det tekniska teamet. Under avsnittet “Meny”, välj rutan Kontakta support och klicka på den angivna länken.

Kundsupport

Det skulle överföra dig till den officiella kundsupportsidan för Advanced VPN. Du kan använda Live Chat-funktionen för frågor på standardnivå eller kontakta den tekniska personalen direkt via https://advancedsystemrepair.com/Support.php.

E-postbaserad kundsupport är också tillgänglig via adressen: [email protected] Personalen svarar på alla frågor så snart som möjligt.

Hur man använder AdvancedVPN för sekretessskanning?

Du kan använda AdvancedVPN för att snabbt utvärdera anslutningskvaliteten och säkerhetsnivån. Efter det kan du surfa säkert på olika webbplatser och ladda ner innehåll utan spårare eller spionprogram.

Hur gor man det har?

Steg 1: Högst upp i fönstret klickar du på alternativet “Sekretesssökning”.

sekretessskanning

Steg 2: Välj alternativen “Anti-Spyware Scanner” och “Privacy Cleaner” i nästa fönster. Lägg till de nödvändiga detaljerna i textfälten under alternativet “Deep Scan för exponerat namn och adress” för direkt skanning och borttagning av exponerade IP-adresser.

Steg 3: Tryck sedan på knappen Skanna i mitten.

spårningscookies

Programvaran skulle börja skanna systemet efter potentiella anslutningshot, cookies, integritetsproblem och andra faktorer.

Steg 4: Det skulle systematiskt kontrollera aktiv onlineaktivitet och utarbeta en fullständig rapport.

Steg 5: Om det inte finns några spionprogram kommer ingen information att dyka upp. Men om problematiska anslutningar är tillgängliga, visas webbplatslänken med information om säkerhetshot.

hot mot spionprogram

Välj det och klicka på “Fix Issues Now” för att lösa felet.

Steg 6:Det skulle informera om alla cookies och historik relaterade till data som raderades med rengöringsåtgärden. Klicka på alla rutor och tryck på knappen “Fortsätt” för att fortsätta.

integritetsrengörare

Slutord

AdvancedVPN är en högkvalitativ, lättanvänd VPN-mjukvara med integritetsskyddsfördelar, multiserveranslutningar och säker surffunktion. Men jämfört med många andra VPN-alternativ på marknaden är färre avancerade funktioner tillgängliga. Ändå presterar den adekvat för sitt primära mål och försäkrar användarna om en säker internetanvändningsupplevelse.

Relaterade Artiklar

Back to top button