Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

AdSector Review, prissättning, 30 % kupong & Rättegång

Varje digital marknadsförare eller onlineföretagare vill hålla sig på topp banbrytande trender för att realisera försäljning, öka intäkterna och växa sin verksamhet.

Om du precis har börjat eller om du redan har bemästrat pengaspelet, finns det flera enkla och komplexa metoder att använda för att komma vidare.

Idag finns det dock många verktyg som kan hjälpa dig att uppnå dina försäljnings- och affärsmål genom att veta vad konkurrenterna gör.

Detta möjliggörs genom spioneri på dina konkurrenters annonser för att se vilket reklammaterial de använder för närvarande, analysera hur de gör det och ta fram din egen kreativa strategi utifrån det.

Innan du går ut och börjar leta efter spionverktyg måste du veta att det finns en hel massa av dem, så du måste vara säker på att det du väljer är det bästa för dina behov.

De finns också i olika kategorier som spionverktyg för inbyggda annonser, mobiler och sociala medier.

I den här recensionen kommer vi att prata om Facebook-verktyg för annonsspionering, med specifik hänvisning till en viss programvara som säkerställer att dina strategier vinner varje gång: AdSector.

Varför använda ett spionverktyg?

Som symbolen för onlinemarknadsföring är sociala mediers ständigt växande publik en utmärkt fastighet som varje marknadsförare eller onlineföretagare vill ha.

Om du inte hänger dig helt marknadsföring i sociala medierdå går du miste om en publik som är redo att köpa allt som är välannonserat, särskilt på Facebook.

Med ett Facebook-annonsspionverktyg kan du enkelt söka efter konkurrenterna och se vad de gör, hur de gör det och vad som gör dem framgångsrika.

Om verktyget känner igen ett tomrum du kan fylla, ta det som en möjlighet att använda i dina egna kampanjer.

Vissa Facebook-annonsspionverktyg som WhichAdsWork och BigBigAds var stänga avmen nya verktyg har utvecklats och lanserats direkt efter det.

Bland de nya verktygen finns AdSector, som har alla möjligheter som tidigare verktyg hade, och det är en guldgruva för alla marknadsförare som letar efter framgång inom marknadsföring på nätet och affärstillväxt.

Detta är ett Facebook-annonsspioneringsverktyg som visar dig vad som fungerar på den sociala plattformen, så att du kan få inspiration till att skapa meddelanden och annonser som snabbt kommer att fånga din målgrupps uppmärksamhet.

Med det här verktyget behöver du inte fortsätta göra flera tester på olika versioner av dina annonser eller meddelanden bara för att ta reda på vilket alternativ som fungerar.

Du behöver inte ens hålla tummarna varje gång du lanserar nya annonser på plattformen.

Vi kommer att granska verktyget, gå över dess nyckelfunktioner och visa dig hur det kan gynna dina marknadsföringsinsatser och verksamhet genom att förenkla konkurrentforskning.

Relaterad : PowerAdSpy Review

Vad är AdSector?

AdSector är ett Facebook-annonsspionverktyg som låter dig utnyttja miljontals annonser på den sociala plattformen genom omfattande sökmekanismer för att hitta det du letar efter.

Dess annonsdatabas erbjuder miljontals annonser från konkurrerande varumärken i din nisch, som du kan söka efter med hjälp av nyckelord, annonsörer och utgivare.

Du kan sedan sortera ut sökresultaten efter land, kön, funktion, position och ålder, bland andra variabler.

Dess affiliate-nätverksverktyg hjälper affiliate- och CPA-marknadsförare att hitta vad deras motsvarigheter för närvarande marknadsför i sina egna annonskampanjer på sociala medier, särskilt på Facebook.

På samma sätt finns det en e-handelsplattform som hjälper dem som arbetar med dropshipping att enkelt utföra konkurrenskraftig forskning.

AdSector tillhandahåller kraftfulla funktioner inklusive proprietära filtreringsfunktioner, nedladdningsbara målsidor och målmarknadsintressen, bland annat, i ett enkelt, rent gränssnitt.

Den erbjuder den konkurrensfördel du behöver eftersom den organiserar all information du letar efter.

Det kommer också att hitta och ladda ner framgångsrika målsidor och annonser på några sekunder, så att du kan ta reda på vad du behöver för att implementera din egen kampanj framgångsrikt.

På så sätt behöver du inte längre använda gissningar för att skapa och lansera annonser som fångar publikens uppmärksamhet.

Du kan helt enkelt använda det som fungerar online för att designa annonser som är effektiva och ger resultat.

AdSector visar vad som för närvarande fungerar online, vilket ger dig inspiration att skapa meddelanden som snabbt kommer att fånga dina potentiella kunders uppmärksamhet.

Inga fler testversioner av ett meddelande för att ta reda på vilken som fungerar, eller att hålla tummarna varje gång du lanserar nya annonser.

Hur AdSector fungerar

Affiliatemarknadsföringsscenen är dynamisk och rör sig snabbt så om du inte står i kö kan du bli kvar.

AdSector hjälper dig att hålla dig uppdaterad så att du kan leverera rätt budskap till dina potentiella potentiella kunder med tre enkla steg:

 • Lära sig: Du kan känna till målsidorna och reklambudskapen som kommer att fungera genom att lära dig av dem som redan gör det bra. AdSector låter dig utnyttja dina konkurrenters annonser och se vad som fungerar för dem, eftersom det samlar tusentals framgångsrika annonser och målsidor till din skärm på bara några sekunder.
 • Förbättra: Med AdSectors avancerade filtreringssystem får du ta reda på vad du behöver göra för att förbättra dina egna annonser och få de resultat du letar efter, eller överträffa dem. Verktyget visar bilderna som konkurrenter använder för att få fram bästa svar och annonser som fångar deras uppmärksamhet, så att du inte behöver uppfinna hjulet på nytt. Kopiera bara det som fungerar och bli en innovatör i din bransch.
 • Väx snabbare: Med informationen som AdSector tillhandahåller från dess kraftfulla verktyg och funktioner kan du leta efter de bästa tillgängliga annonserna på internet och använda dem för att designa dina egna erbjudanden till din fördel. Väx snabbare med AdSectors verktyg för att skapa vinnande kampanjer för din e-handels- och affiliatemarknadsföringsverksamhet.

Läs också : Bästa Facebook Ads Spy Tools

Fördelar med att använda AdSector

Framgångsrika onlineföretag och marknadsförare tjänar massor av pengar på affiliate-marknadsföring och e-handel.

Du kan också utnyttja välståndet genom att kringgå traditionella annonser och konkurrensutsatt forskning och testning genom att använda AdSector.

Det ger dig omedelbar tillgång till miljontals annonser, innehåll och grafik för att hitta rätt erbjudanden och spårningsprogram som du kan använda för att skapa dina egna framgångsrika kampanjer.

Eliminera gissningarna genom att lära dig vad konkurrenterna gör och spara tusentals dollar varje månad för att skapa framgångsrika annonser för dina egna kampanjer.

Med AdSector får du dessa och andra fördelar, inklusive:

 • Hitta allt du behöver från det enkla gränssnittet med några få musklick
 • Hitta de bilder du behöver för att koppla känslomässigt till dina potentiella potentiella kunder och kunder
 • Ladda ner kompletta målsidor för att lära dig allt du kan om framgångsrika format inom några sekunder
 • Skapa effektiva annonser genom att titta på miljontals annonser, se vad som får dem att fungera och använda deras strategier för att skapa effektiva annonstexter för dina kampanjer
 • Se dolda pengarsidor och fullständig inriktningsinformation som används i konkurrenters kampanjer
 • Hitta kampanjer som marknadsför affiliateerbjudanden och e-handelsbutiker med ett klick
 • Se målmarknadens/publikens intressen med hjälp av filter, som hjälper dig att effektivisera din forskning samtidigt som du sparar mycket tid
 • Enkel hämtning av information, som organiseras och lagras för senare när du behöver den

AdSector är ett utmärkt verktyg att använda om du vill växa ditt företag snabbt genom att se vilka Facebook-annonser dina konkurrenter visar och använder för att rikta in sig på sina målgrupper.

Du kan upptäcka de bästa annonserna, varför de fungerar och skapa din egen personliga strategi för att skapa framgångsrika budskap och annonser.

Dess databas uppdateras varje dag med tusentals exempel på Facebook-annonser så att du kan hitta de mest relevanta kampanjerna, utan att behöva spendera dyrbara dollar på misslyckade strategier.

Det är också bra att använda för att locka nya kunder.

Det fina är att du får bekvämligheten att veta exakt var du behöver rikta in dig på din publik och slåss mot dina konkurrenter för att bli mer framgångsrika som de är.

AdSector Kupong & Free Rättegång

AdSector erbjuder dig en konkurrensfördel eftersom du får använda ett avancerat system för att filtrera miljontals annonser från konkurrenterna.

Om du kör Facebook-trafik kan du få AdSector för 249 USD per månad, men det finns ett introduktionserbjudande på 74 USD rabatt på ordinarie pris så du betalar 175 USD per månad istället.

För att njuta av denna kupong, helt enkelt Bli Medlem för AdSector och ange koden 74AV för att spara 74 USD per månad på annonsupptäcktsplattformen.

Det är ett erbjudande som du inte hittar till det här priset någon annanstans, och du kan också betala med Bitcoin!

Om du har några frågor angående din nedladdning av programvaran, kvitton, returer eller återbetalningar, kontakta deras supportteam via e-post.

För att hålla koll på aktuella trender och händelser inom affiliatemarknadsföring eller e-handelsbranschen behöver du ett verktyg som filtrerar efter e-handel eller affiliatenätverk och spårningssystem.

AdSector har alla dessa och mycket mer med sina kraftfulla funktioner, för att hjälpa dig hitta de vinnande annonserna och målgrupperna de riktar sig till, vilket ger dig en fördel gentemot dina konkurrenter.

Låt oss ta en närmare titt på var och en av dessa funktioner nedan.

Läsvärd : AdSpy vs AdSector

AdSector Statuskontroll i realtid

Med den här funktionen kan du se hur många länkar som har förbättrats, inte följts eller ens tagits bort. Det ger dig omedelbar tillgång till den information du behöver när som helst, dag som natt.

Det räknas i princip i sekunden, och när den här artikeln skrevs fanns det över 1,3 miljoner räknade länkar registrerade i AdSectors statuskontroll i realtid.

AdSector Avancerad sökning och filtrering

AdSector låter dig filtrera dina sökresultat efter affiliate-nätverk eller intresse så att du kan gräva djupare in i leads, plus söka och filtrera efter vad som händer på olika sidor.

Med den sistnämnda kan du söka på sidor med hjälp av trattar, spårare och e-handelsplattformar.

Du kan enkelt se din målgrupp och vad tävlingen gör eller har gjort, och sedan skapa vinnande kampanjer redan från början, istället för att testa metoder som kanske fungerar eller inte.

Sökalternativen finns i tre olika kategorier-

Relaterad : PowerAdSpy vs AdSpy

1. Sökläge

Den här funktionen låter dig välja ett datumintervall för att se när en annons senast sågs, till exempel de senaste 7 dagarna, eller högst 30 dagar, för att hitta relevanta annonser för din forskning.

Du kan söka efter annonsör, nyckelord eller utgivare och bestämma konkurrenterna i en viss kategori.

Om du är i en viss nisch, säg bärselar, kan du söka efter olika relevanta nyckelord för att se dina konkurrenter inom bärselarnas nisch.

I annonsörssökläge kan du infoga annonsörers webbadresser och lära dig mer om deras annonser, medan utgivarsökläge hjälper dig att se hur andra marknadsför deras annonser, om det är det du försöker analysera.

2. Filtrera

AdSectors filter låter dig göra detaljerade sökningar efter land, ålder, kön, typ av innehåll (bilder eller videor), relationsstatus och mer.

Du kan hitta relevanta annonser som din målmarknad får medan du utför inriktning på Facebook.

3. Lander rekvisita

Den här funktionen är också en del av sökfunktionen och låter dig söka efter spårningssystem, affiliate-nätverk och e-handelsplattformar som Shopify eller Magento.

När du har tillämpat alla dessa sökvariabler presenterar AdSector dina resultat baserat på din sökfråga med alla annonser som är relevanta för dina sökningar på en sida.

Om du klickar på en annons från sökresultaten visas djupgående data som annonsräckvidd, socialt engagemang, riktade intressen, veckans trender, kön, ålder, land och relationsstatus, bland annat.

Den breda informationen i AdSector är enkel och lätt att förstå så att du kan skapa och lansera vinnande kampanjer för ditt företag.

Från sökresultaten kan du se engagemangsnivån för varje annons, spela upp eller ladda ner videoannonser som tävlingen kör och skicka till medieköpare för att få kreativ inspiration.

Du kan också favorit- eller bokmärka annonser du gillar och se hela annonstexten som används, bland annat.

Detta sparar mycket tid som skulle läggas på att gräva i de sociala plattformarna för att hitta annonser som är relevanta för dina sökningar.

Relaterad : Bästa AdSector-alternativen

Bokmärk annonser

AdSector låter dig bokmärka, spara och organisera annonser för att göra dem enklare och snabbare att hitta genom att bygga en personlig databas med de annonser du vill använda för dina meddelanden och kampanjer.

AdSector Image & Sidnedladdningar

Du kan se och ladda ner hundratals bilder från annonserna du ser och utnyttja känslomässigt resonerande meddelanden som din målgrupp kan ansluta till.

Detta görs möjligt med AdSectors unika spårnings- och lagringsfunktioner.

Det låter dig också spara tid som du annars skulle ha lagt ner på att hitta rätt målsidor att efterlikna, genom att ladda ner dina favoritsidor med ett klick.

AdSector sparar länkarna till de bästa landarna online så att du kan lära dig vad du vill på bara några sekunder.

AdSector Detaljerad analys

AdSector erbjuder detaljerad och avancerad analys som visar dig veckotrender, annonsräckvidd, sociala mediers svar och interaktioner, publikdemografi och mycket mer.

Det är en av de mest omfattande analyserna du hittar i branschen, så du kan se allt du behöver veta om konkurrenters annonser och göra snabbare och enklare konkurrensundersökningar online.

Med den tillgängliga analysen kan du förstå dina konkurrenters hela kanaler, se vad du kan förnya eller förbättra på och till och med ladda ner målsidor som CPA-affiliates kommer att ha nytta av.

Du kan också gå till deras ursprungliga Facebook-annonsinlägg och få insikter från publikens reaktioner och kommentarer.

Andra avancerade saker du kan se inkluderar utgående webbadresser som hjälper dig att hitta CPA-erbjudanden som dina konkurrenter marknadsför.

Du kan till och med sortera ut målsidor för att se de som fungerar bäst, särskilt de som har löpt längst.

AdSector Kraftfullt gränssnitt

AdSectors kraftfulla gränssnitt innehåller grundläggande information, detaljer om annonserna, söklägen, landningsrekvisita och en nedladdningssida som låter dig starta kampanjer direkt, med en knapptryckning.

Läs också : Social Ad Scout Review

AdSector Support

Även om det inte finns mycket på AdSectors officiella webbplats när det gäller support, kan du alltid nå ut till dem via e-post.

Men om du behöver ringa eller få några felsökningsartiklar, kunskapsbas, tips och tricks, eller till och med ett onlineforum eller community, erbjuder AdSector inte dessa.

Det är i stort sett e-postsupport för nu, och det här är för alla problem du kan ha när du tar emot eller laddar ner programvaran, eller för frågor om returer eller återbetalningar.

AdSector Prissättning

Som tidigare nämnts kostar AdSectors månatliga prenumeration $249 per månad, men det finns ett introduktionserbjudande som för närvarande körs på webbplatsen för $175 per månad.

Om du anger kupongkoden vid registreringen kan du få $74 rabatt på det vanliga priset per månad och njuta av programvarans kraftfulla funktioner.

Det bästa är att du till och med kan betala med Bitcoin. Introduktionspriset kommer dock inte att vara så länge, så det är bättre att köpa det till detta pris innan det går tillbaka till sin normala pris.

Om du köper AdSector och inte gillar det av en eller annan anledning, kan du få en återbetalning inom tre dagar efter det ursprungliga köpet av programvaran.

Kontakta AdSectors supportteam för hjälp om du har problem med att ladda ner eller ta emot programvaran.

Du kan maila support om du har några frågor om deras retur- eller återbetalningspolicy.

AdSector För- och nackdelar

Fördelar

 • Funktionsrik
 • Avancerade filter och sökalternativ
 • Minskar inlärnings- eller kampanjtid
 • Tävlingsinriktad intelligens

Nackdelar

 • Dyrt, speciellt för nybörjare
 • Laddningstiderna kan vara långsamma
 • Det finns ingen information om programvarans ägare(r)
 • Sådana verktyg tenderar att stängas av efter några månaders användning

Är AdSector värt att investera i?

Både affiliate-marknadsförare och onlineföretagare har ett kärleks-/hatförhållande med Facebooks verktyg för spionering av annonser.

Å ena sidan älskar de dem när de kan leverera eller generera fantastiska idéer som de kan använda för sina nya målsidor eller kampanjer.

Å andra sidan tenderar verktygen att gnugga marknadsförare på fel sätt när deras egna kampanjer är föremål för spioneri, därför exponeras deras strategier för deras egna konkurrenter.

Även om detta är sant på båda sidor av myntet, beror valet på om du ska investera i AdSector som ett spionverktyg eller inte, på din nivå och budget.

Om du precis har börjat och har en smal budget att arbeta med är AdSector förmodligen ett dyrt alternativ att använda.

I det här fallet är det bättre att du ökar dina intäkter och kassaflöde innan du investerar i verktyget.

Men om du är en professionell eller har praktisk kunskap om att använda annonsspioneringsverktyg och online-verksamheten, eller affiliate-marknadsföring, och har budgeten för det, är det ett utmärkt verktyg att implementera.

Det bästa är att det kommer att avsevärt hjälpa dig att minska inlärningstiden, såväl som den kampanjtid du annars skulle spendera på forskning, skapande och lansering av dina kampanjer.

Om du kör kampanjer för första gången kan du börja här med att titta på hur lönsamma kanaler är, och få den konkurrensintelligens du behöver för att starta dina egna kampanjer.

Läsvärd : AdSpy Review

Bästa alternativet till Adsector

AdSpy är ett bra verktyg att använda när du letar efter inspiration för att skapa och utveckla dina egna annonskampanjer i sociala medier.

Dess sökbara Facebook- och Instagram-annonsdatabas är utformad för att hjälpa annonsörer att skapa innovativa annonser genom att avslöja vad de vill ha från ett brett utbud av omfattande data med hjälp av verktygets sökfunktion.

Det är ett prisvärt verktyg med en mängd mer än 77 miljoner annonser som spänner över 198 länder och över 82 språk.

Uppgifterna hämtas från mer än 13 miljoner annonsörer, för att ge dig kontroll över vad du letar efter från olika sociala medier.

Dessutom kan du använda plattformens globala täckning för att upptäcka och bedöma globala trender utan att kompromissa med någon information.

Oavsett vilken annons du behöver veta om, kommer AdSpys enkla gränssnitt plus dess sök- och filtreringsfunktion att tömma sin databas för att avslöja och visa dig allt du letar efter.

På så sätt kan du fatta bättre reklam- och marknadsföringsbeslut för dina egna kampanjer, samtidigt som du övervakar konkurrenternas varumärken och sparar pengar på kampanjtestning.

AdSpy erbjuder de flesta sökalternativ som finns tillgängliga i ett annonsintelligensverktyg, med sökvariabler som annonstext, URL, sidnamn, användarreaktioner, gilla-markeringar, delningar eller kommentarer och mycket mer.

Slutgiltiga tankar

Varje marknadsförare eller företagsägare vill veta vem deras konkurrenter är inom sina respektive nischer eller branscher.

Med AdSector får du inte bara se dina “fiender”, utan även din målgrupp och vad konkurrenterna har för sig.

Att skapa kampanjer som ger bra resultat redan från början är inte längre ett problem, jämfört med de gamla, traditionella metoderna att testa olika kampanjer och annonstexter eller annonsmaterial för att se vad som kan fungera eller inte.

AdSector ger dig tillgång till miljontals annonser, utgivare och annonsörer med insikter som du kan använda för att skapa och lansera framgångsrika och lönsamma marknadsföringskampanjer för din affiliate- och e-handelsverksamhet.

Med sina kraftfulla sökalternativ – sökläge, filter och lander-rekvisita – kan du hitta de mest relevanta annonserna, när de sågs och hur länge de visades, engagemangsnivåer, sökord, annonsörer, utgivare och mycket mer.

Nu när du vet hur AdSector fungerar och vad den kan göra för ditt företag, är det dags att kolla upp det och börja implementera det på din affiliate-marknadsföring eller e-handelsbutik.

Bara Bli Medlemlägg till kupongkoden för att få din rabatt och börja spionera på konkurrenterna för att skapa din bästa kampanj hittills.