Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Adobe lägger till betalningstjänst till sin e -handelsplattform

Användare av Adobes e -handelsplattform kommer snart att kunna acceptera och behandla betalningar eftersom företaget planerar att lägga till betaltjänster till Adobe Commerce senare i år.

Genom att lägga till betaltjänster till Adobe Commerce har handlare i alla storlekar tillgång till en integrerad betalningslösning som de enkelt kan hantera från sina Adobe Commerce-administratörsinställningar i motsats till att behöva förlita sig på betalningsportar från tredje part.

Betalningstjänster för Adobe Commerce drivs av PayPal Commerce -plattformen och Adobe -handlare i USA kommer att kunna använda dem i slutet av detta år med stöd för ytterligare territorier inklusive Kanada, Australien och Västeuropa som planeras för nästa år.

Vice ordförande för Adobe Experience Cloud -produkt och -strategi på Adobe, Amit Ahuja gav ytterligare insikt om företagets utökade erbjudande för e -handel i ett pressmeddelande och sade:

”I dagens snabba digitala ekonomi kräver organisationer flexibilitet och utökningsbarhet i sin handelsplattform för att upprätthålla företagstillväxt och leverera sömlösa upplevelser för sina kunder. Med tillägget av betalningstjänster är vi glada över att kunna utöka vår redan robusta out-of-the-box-handelsfunktion som hjälper Adobe Commerce-handlare att konkurrera effektivt och vinna i den digitala första ekonomin. ”

Betalningstjänster för Adobe Commerce

Med Payment Services for Adobe Commerce kommer handlare att kunna acceptera ett antal populära betalningsmetoder, inklusive kredit- och betalkort, PayPal och Venmo för att ge sina kunder en förbättrad upplevelse.

Det är värt att notera att handlare också kommer att kunna erbjuda PayPals köp nu, betala senare alternativ Betala in 4 i sina butiker. Detta kommer sannolikt att hjälpa till att driva trafik till deras butiker när användningen av köp nu, betala senare tjänster ökade med 88 procent under första halvåret i år enligt Adobe Digital Economy Index. Handlare kommer också att kunna utnyttja PayPals stöd för kryptovalutatransaktioner och lokala betalningsmetoder i framtiden.

Adobe Commerces betalningstjänster kommer också att erbjuda omfattande rapporteringsmöjligheter för att ge handlare en tydlig bild av beställningar och betalningar i butiken, inklusive information om bearbetad volym, betalningsbalans och transaktionsnivårapportering för finansiell avstämning. Detta kommer att hjälpa köpmän att bättre driva sina företag och upptäcka avvikelser för att placera order och flöden efter försäljning mer effektivt.

Betalningstjänster för Adobe Commerce ger handlare tillgång till praktiska och konkurrenskraftiga priser för transaktioner med nivåer baserade på bearbetningsvolym.

Vi kommer troligen att få veta mer om Payment Services för Adobe Commerce inför den planerade lanseringen i USA under fjärde kvartalet 2021.