ACT Fibernet erbjuder gratis uppgradering till 300 Mbps hastigheter och obegränsad FUP i mars [Update: Extended till April 30]

0 Shares

Uppdatering: 1 april 2020 – ACT Fibernet har utökat 300 Mbps-hastigheter och obegränsat datatilbud till den 30 april utan extra kostnad. Om du hade aktiverat detta i mars behöver du inte göra någonting.

Tidigare: ACT Fibernet erbjuder vanligtvis gratis extra data för användare under cricketmatcher. Eftersom vissa kontor i få städer har infört arbete hemifrån som en försiktighetsåtgärd på grund av koronavirusläget. ACT Fibernet har aviserat uppgradering till 300 Mbps-hastigheter och obegränsad dataförbrukning för alla användare utan extra kostnad under hela mars månad.

Hur får man fri hastighet och obegränsad FUP?

  • Ladda ner ACT Fibernet-appen för Android / iOS
  • Logga in med ditt mobilnummer och ange OTP
  • I appen klickar du på bannern i mitten som säger “Klicka för att öka”
  • Din plan kommer att uppgraderas till 300 Mbps-hastigheter med obegränsad data till den 31 mars, och du kommer också att få ett meddelande om detta

300 Mbps-hastigheter kan variera beroende på vilken router (Gigabit Ethernet-port som krävs) och Ethernet-kabeln (kräver Cat 5e och högre) som används, om du har en dator. Det är inte klart om ACT Fibernet kommer att förlänga detta erbjudande.

När det gäller denna ACT sa Fibernet:

Vi inser att många av våra kunder väljer mindre resor och ökat arbete hemifrån på grund av rådande koronavirussituation. Vi förstår vikten av att säkerställa bra arbete hemifrån som stöder sömlös videokonferens, uppladdning / nedladdning eller överföring av tunga data utan begränsningar och sinnesro.
För att stärka ditt arbete hemifrån kommer vi att uppgradera dina internethastigheter till 300 Mbps och förse dig med obegränsad FOP för mars 2020 – utan extra kostnad.

0 Shares