Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Abstrakt geometrisk iPhone tapetpaket

Veckans iDownloadBlog Wallpapers-kollektion ger bilder av fotokvalitet till dina Apple-enheter var sjunde dag. Abstrakt geometrisk iPhone tapet är en av de mest populära kategorierna under vår många år av bildkurator.

Idag lägger vi till ytterligare ett paket till den genren och de gör fantastiska bilder på lås- eller startskärmen, beroende på dina preferenser. Ta tag i några släta kurvor eller taggiga kanter, eftersom det finns något för alla i livfulla färger.

Abstrakta geometriska iPhone bakgrundsbilder

Följande samling är av @ieditwalls, som regelbundet samlar in, redigerar och delar otroliga bakgrundsbilder. För en fullständig samling, kolla in hans imgbb-galleri med tidigare inlägg. Det finns en enorm samling som väntar på att du ska hitta.

Abstrakta geometriska iPhone-tapetpaket är alltid en stor hit och följande sju bilder är fantastiska tillägg till vårt galleri.

Abstrakt geometrisk iPhone tapet ieditwalls iDownloadBlog 7

Ladda ner: iPhone

Ladda ner: iPhone

Abstrakt geometrisk iPhone tapet ieditwalls iDownloadBlog 5

Ladda ner: iPhone

Ladda ner: iPhone

Abstrakt geometrisk iPhone tapet ieditwalls iDownloadBlog 3

Ladda ner: iPhone

Abstrakt geometrisk iPhone tapet ieditwalls iDownloadBlog 2

Ladda ner: iPhone

Ladda ner: iPhone

Om du vill hjälpa till att bidra till Veckans Bakgrundsbilder, hör av dig till mig via @jim_gresham, där jag modererar insamlingen. Du behöver inte vara en original artist för att skicka filer, tips eller tricks i min riktning. Gemenskapen bygger verkligen veckoinläggen genom att interagera dagligen.

Följ med för nedladdningar mitt i veckan, förhandsvisningar av kommande inlägg och detaljer om olika prylar som jag granskar för webbplatsen.