9 lösningar för att förbättra ditt företags datasäkerhet

0 Shares

Det är inte bara de stora företagen som behöver oroa sig för säkerhetsåtgärder, småföretag, startups, till och med frilansare, blir mer bekymrade över att skydda sina data. Vi frågade nio företagare vad deras favoritverktyg eller -lösning de använde för att snabbt förbättra företagets datasäkerhet. Här är vad de sa:

Lägga till tvåfaktorautentisering

Det största problemet för organisationer kommer från att genomdriva tvåfaktorautentisering (vanligtvis erbjuds utan kostnad av applikationsleverantörer) över alla kritiska system och applikationer. Genom att göra det kan organisationer skydda sig från en av de vanligaste attackvektorerna: stulna referenser.

-Varun Badhwar från RedLock

Använda Cavirin för Cloud Computing

För molnberäkning är Cavirin ett verktyg som skyddar både din molnarbetsbelastning och tillhörande konton. Det utför en IT-granskning och söker efter föråldrade och omatchade servrar – den främsta brottslingen som är inblandad i större IT-säkerhetsöverträdelser. Cavirin kontrollerar också din brandvägg, OS-konfigurationer och övervakar dina konton för att förbättra ditt företags totala datasäkerhet.

-Brett Farmiloe från Markörer

Implementering av säkerhetspolicyer

Tvåfaktorsmetoder bör alltid övervägas när autentisering utförs. Men vi behöver människor att göra grunderna också, som att komma med komplexa lösenord som de lätt kan komma ihåg. Har inte mentaliteten “det kan aldrig hända mig.” Ju tidigare du implementerar säkerhetspolicy, desto bättre kommer dina anställda att anpassa sig till dem. Skicka inte heller lösenordsinformation via e-post.

-John Rampton från Kalender

Att bli av med delade lösenord

Den bästa lösningen är att bli av med de delade lösenorden och Post-It-anteckningarna runt kontoret. Användare som har sina egna lösenord skyddar dem och deras identitet / säkerhet och skyddar också företaget.

-Marjorie Adams från Fourlane

Eliminera delade konton

Alltför ofta är viktiga konton inloggade av ett antal personer som delar samma inloggningsuppgifter. Detta kan vara dina sociala mediekonton, men kan också sträcka sig hela vägen till dina online-bankkonton. Det är dags att rita en linje och proaktivt eliminera delade konton. De flesta företagssystem är inställda för fleranvändaråtkomst, där varje person har ett unikt användarnamn och lösenord.

-David Ciccarelli från Voices.com

Använda 1Password-tillägget

1Password är ett tillägg som är enkelt att använda och tillgängligt via flera plattformar. Enligt vår mening är det mycket säkrare än att förlita sig på molnet eftersom det håller ditt valv med lösenord lokalt och du kan dela på dina egna villkor (via Wi-Fi-synkronisering och mer). 1Password varnar dig också när webbplatser du använder har brutits, så att du omedelbart kan skydda data.

– Miles Jennings från Recruiter.com

Håll diskarna rena

Efter säkerhetskopiering av nödvändigheter är det viktigt att företag använder verktyg som Data Wiping Software för att vara säker på att vad de än har tagit bort är helt borta. Det är ett mycket “lågteknologiskt” sätt att göra saker, men omformatering av skivor gör också tricket och säkerställer ytterligare datasäkerhet. Jag skulle rekommendera att varje företag utbildar sin personal i att göra det ovan nämnda så ofta som möjligt.

-Cody McLain från SupportNinja

Utbilda anställda

Tyvärr är ditt system bara så säkert som dina anställda tillåter att det är, så träna dem väl om hur du skyddar företagets data. Kunskapsdelning ger teammedlemmarna de verktyg de behöver för att skydda företaget från externa attacker.

-Robert De Los Santos från Sky High Party uthyrning

Lägga till Meldium

Meldium har tvåfaktors autentiseringslösenordshantering som gör att teammedlemmar kan dela inloggningsuppgifter säkert utan att skriva ner eller skicka lösenord.

-Sam Saxton från Paragon trappor

Läs mer om cybersäkerhetsstrategier för att skydda ditt företag på TechCo

Tyckte du att den här artikeln var till hjälp? Klicka på någon av följande knappar

Ja Nej

Vi är så glada att du gillade! Få mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi är ledsna att den här artikeln inte hjälpte dig idag – vi välkomnar feedback, så om du tycker att vi kan förbättra vårt innehåll kan du skicka ett e-postmeddelande till contact@tech.co

Young Entrepreneur Council (YEC) är en inbjudande organisation som består av världens mest lovande unga entreprenörer. YEC-medlemmar genererar miljarder dollar i intäkter och har skapat tiotusentals jobb.

0 Shares