Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

9 Batman Arkham Knight-tips för att nivåera snabbare

Den här guiden ger dig alla Batman Arkham Knight-tips som du behöver för att höja dig snabbare, låsa upp bättre prylar, Batsuit-uppgraderingar, stridsförmåga och Batmobile-krafter som kan hjälpa dig att ta ut Arkham Knight, andra fiender och ha mer kul när du spelar nytt Batman-spel.

Medan du spelar kommer din karaktär att nivåera dig, men om du fokuserar på specifika områden kommer dessa Batman Arkham Knight-tips att hjälpa dig att höja dig snabbare och smartare så att du inte blir kvar utan de färdigheter du behöver för att slå en fiende.

Våra Batman Arkham Knight-tricks och tips kommer att fokusera på PS4 och Xbox One, eftersom PC-versionen inte längre är tillgänglig. Du behöver inte följa varje tips i den här guiden, men det kommer åtminstone att hjälpa dig att komma igång med vilka färdigheter du ska uppgradera och hur du kan gå igenom att få fler WayneTech-poäng snabbare.

De viktigaste Batman Arkham Knight-tipsen för att höja sig snabbare.

De viktigaste Batman Arkham Knight-tipsen för att nivåera snabbare.

Till skillnad från vissa spel kommer du inte att spela mot bättre spelare online när du höjer dig snabbare i Batman Arkham Knight. Det största fokuset här är att låsa upp alla coola Batman-prylar och uppgraderingar som gör att du kan flyga runt Gotham snabbare och slå skurkarna lättare. Även när du planar upp är de böser och skurkar du möter fortfarande en utmaning.

Här är de viktigaste Batman Arkham Knight-tipsen för att höja dig snabbare och knep för att få snabbare poäng.

Lös in alla bonusobjekt

Kontrollera att du har löst in alla gratis uppgraderingar som medföljde din kopia av Arkham Knight.

Kontrollera att du har löst in alla gratis uppgraderingar som medföljde din kopia av Arkham Knight.

Om du förbeställde Batman Arkham Knight har du förmodligen fått en digital uppgradering, och du kan också få den med senare beställningar. Det finns en kod på ditt kvitto eller i din e-postformulär den plats där du köpte spelet som ska leverera flera färdigheter gratis.

Best Buy inkluderade ett WayneTech Booster Pack som innehåller en Explosive Gel-borttagning, Aerieal Juggle, Batarangs under glidning och en Batmobile eldkraftsuppgradering. Detta hjälper dig i flera tidiga uppdrag. Om du har glömt att lösa in det här kan du göra det nu och alla färdigheter du har köpt förblir aktiva, men du får en återbetalning på WayneTech-poängen så att du kan uppgradera något annat.

Håll dig till historien

För den första delen av spelet bör du hålla dig till huvudhistorien istället för att ta ut de slumpmässiga skurkarna som du hör när du rör dig över hela staden. Du vill ta dig till Ace Chemicals-anläggningen så att du kan tjäna en samling uppgraderingar. Detta kommer också att utveckla historien och hjälpa dig att tjäna uppgraderingar från Lucius Fox som kommer från Batwing.

Videorna ovan hjälper dig att gå igenom den första delen av Batman Arkham Knight-berättelsen som kommer att leverera en Batmobile-uppgradering och en ny Batsuit utan att spendera några av dina WyaneTech-poäng.

Spela AR-utmaningar för att bli snabbare

Det finns ett antal AR-utmaningar i hela Gotham. Du kan låsa upp några av dessa genom att spela berättelsen, och andra kommer att visas på kartan och är lätta att låsa upp genom att fylla i små spelutmaningar som att mata ut från Batmobilen och flyga i 300 meter eller dyka utanför kanten av en byggnad.

I dessa simuleringar kan du lära dig att använda dina färdigheter och du kommer också att tjäna en mängd olika WayneTech-poäng som hjälper dig att uppgradera dina färdigheter och låsa upp Batmans prylar. Även om vi rekommenderar att spela berättelsen är det också en bra idé att spendera lite tid på att spela genom AR Challenges för att tjäna poäng som hjälper dig att uppgradera din karaktär snabbare efter att du har gått förbi Ace Chemicals.

Sidor: 1 2 3