Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

9 bästa Shopify Exit Intent-appar

Redaktörens anmärkning: Popup-fönster för att avsluta avsikter hjälper till att minska antalet avhopp och förbättra försäljningen. Du håller med om att det är lättare att övertyga kunder att köpa när de är på plats än att ta tillbaka dem i ett senare skede för att slutföra köpet. Dessa Shopify exit-avsiktsappar är några av de bästa du kan prova. Men om du vill ha mer flexibilitet för att hantera dina popup-fönster, kontakta EbizON. De erbjuder en av bästa Shopify apputvecklingstjänster i marknaden.

Stressad över att besökare överger sina vagnar i din Shopify-butik? Du är inte ensam.

En e-handelsrapport från Monetate visar att endast 2,6 procent av sessionerna i en webbutik resulterar i ett köp.

Det finns flera anledningar till detta, inklusive förhalning, eller brist på ett kreditkort bland annat, men det finns en guldkant. Det är en stor möjlighet för dig att öka din försäljning.

Med ett popup-fönster för exit-avsikter kan du utnyttja intäktspotentialen som kommer med utmaningen att lämna vagnen och visa smarta meddelanden för besökare precis innan de lämnar din Shopify-butik.

Till exempel kan meddelandet läsa “Din beställning är inte slutförd ännu” eller “Spara din kundvagn och returnera senare”, bara för att hjälpa dig att behålla lämnande besökare.

Vad är en Exit Intent Popup?

En utgångsavsikts-popup, även känd som on-exit-överlagring, är en webbplatsöverlägg som visas när en shoppare eller besökare på din Shopify-butik eller webbplats försöker lämna eller navigera från sidan.

Dess huvudsakliga syfte är att försöka behålla dem på webbplatsen eller i butiken, genom att övertyga dem om att inte lämna dem.

Du kan anpassa grafiken och kopian (meddelandet) av exit-popupen baserat på den sida varje shoppare för närvarande tittar på precis innan de lämnar.

Men om shopparen redan har lagt till några produkter i sin kundvagn, kan popup-fönstret för utgångsavsikt göra mer än att bara övertyga.

Det kan erbjuda en rabattkod eller incitament att knuffa dem att avsluta affären och göra köpet.

Om shopparen inte är registrerad på din butik eller webbplats ännu och inte har lagt till produkter i sin kundvagn kan popup-fönstret innehålla en opt-in-formulär genom vilken de kan dela sina uppgifter och du kan lägga till dem i din e-postlista.

Om du behöver ett sätt att dramatiskt öka dina omvandlingar, prova att använda ett popup-fönster för exit-avsikt. Det låter dig göra ytterligare en ansträngning för att konvertera kunder precis när de ska lämna butiken.

Hur en Exit Intent Popup fungerar

Avsluta avsiktsteknik fungerar genom att spåra användarens muspekares rörelser på sidan, vilket omedelbart utlöser popup-fönstret för utgångsavsikt när markören flyttas från det faktiska innehållsfönstret, även känt som webbläsarens aktiva område.

Resten av sektionerna där verktygsfältet, sökfältet och andra webbläsartillägg finns är statiska och inte en del av webbsidan som har laddats.

Exit-popups är därför inte genomförbara för mobila enheter eftersom de utlöses baserat på muspekarens rörelser, även om beröringsaktivitet är spårbar på mobilen.

Rörelsen kan dock inte spåras konstant eftersom beröringspunkten lätt kan försvinna och dyka upp igen någon annanstans på enhetens skärm.

Därför bör du ersätta popup-fönster för utgångsavsikter och andra liknande interaktioner med mobilvänliga typer som popup-fönster för rullning, laddning eller klick.

Exit-popups kan också fungera när användaren klickar på stängningsknappen högst upp på skärmen, men detta behöver en separat tillvägagångssätt, i vilket fall det är svårt att visa rikt innehåll som formulär för potentiella kunder eller bilder.

Det låter dig inte heller visa formaterad text eftersom du inte kan använda CSS, och det begränsar dig till vanlig text på en grå bakgrund.

Oavsett om du använder en Shopify exit-popup eller inte, även om det är det irriterande för vissa användare eller shoppare är de fortfarande på väg att lämna webbplatsen eller butiken så det är okej att försöka dra deras uppmärksamhet för att övertyga dem innan de stänger dörren.

De är en bra strategi för att generera potentiella kunder och lovar ökade konverteringsfrekvenser, men de kommer också med vissa konsekvenser.

Utforska: Bästa Shopify betalappar

Användning av popup-fönster för exitavsikt

Popup-fönster för utgångsavsikt används för flera syften, men de vanligaste inkluderar:

 • Samla leads för din butiks nyhetsbrev bland andra behov, och få information innan användare eller shoppare lämnar vår butik, speciellt om de hade en positiv upplevelse.
 • Erbjud specialerbjudanden och nya kampanjer. Du kan använda kontakterna som samlas in från exit-popup-fönster för kampanjer, inkommande marknadsföring och mycket mer. Användare kan tänka sig att lämna men ett sista-minuten-erbjudande kan övertyga dem att stanna eller göra ett köp.
 • Samla in data från besökare genom att ställa frågor eller enkäter som de kan svara på innan de lämnar butiken.
 • Hjälper shoppare att slutföra sina uppgifter snabbare och navigerar lätt på webbplatsen, eller hoppar till slutet av tratten snabbare.
 • Varna kunder om förlust av information till exempel för att låta dem veta att deras data kommer att raderas när de lämnar webbplatsen.

Notera: Även om det finns många sätt du kan anpassa och använda exit-popup-fönster för att uppvakta eller övertyga dina kunder om att köpa eller stanna kvar på din webbplats, är det tillrådligt att inte spamma dem, utan ge verkligt och användbart värde istället.

Typer av popup-fönster för exitavsikt

Exit-popup-fönster finns i flera former, men det finns två huvudtyper: System- och Designed Exit-popups.

Systemavslutningspopups visas när en besökare klickar på “X” överst i fönstret för att stänga den specifika fliken.

Den är automatiserad så du kan inte designa den, men du kan ändra texten på den. Sådana popup-fönster är lättare att implementera i din butik eftersom det inte finns någon design inblandad.

Å andra sidan, Utforma popup-fönster för utgång är anpassningsbara så att du kan designa grafiken och texten som du vill att den ska vara. Denna typ utlöses av muspekarens rörelse när de flyttar ut från den aktuella fliken.

Den har också sitt eget budskap och design, plus att du kan använda interaktiva element på den.

Som nämnts finns det flera former av popup-fönster som lämnar avsiktsappar så att du kan ha olika stilar för att utöka dina listbyggande strategier. Dessa inkluderar:

 • Klickutlöst popup som aktiveras när en viss länk, ord eller bild klickas
 • Tidsutlöst popup som visas efter att en viss tid har förflutit. Om kunden till exempel har spenderat 15 sekunder på en webbsida i din Shopify-butik kan den visas. Det är ett bra sätt att samla in leads från potentiella kunder som är intresserade av din butik.
 • Rullningsutlöst popup visas när shopparen, som kanske engagerar sig i ditt innehåll, rullar till ett område på webbsidan som utlöser popupen.
 • Avsluta avsikts-popup, som hjälper till att fånga potentiella kunder, särskilt när shoppare är på väg att lämna din onlinebutik eller webbplats

Läsvärd: Bästa Shopify nyhetsbrevsappar

Bästa Exit Intent Popups-appar för din Shopify-butik

Nu när du vet vad en exit-avsikts-popup är, hur den fungerar och vilka typer och formulär som är tillgängliga, låt oss titta på de bästa apparna som du kan använda för att fånga potentiella kunder i din Shopify-butik.

Vi har sammanställt 10 appar med bästa exit-avsikter för Shopify-butiker, och våra kriterier är baserade på användarrecensioner och betyg i Shopifys appbutik, funktioner, tillförlitlighet, sökmotorrankning och prissättning.

1. Popup-uppförsäljning vid utgång och besök

Denna exit-app för Shopify-butiker hjälper dig att förbättra konverteringarna genom att köra rabattkampanjer bland andra erbjudanden.

Det hjälper dig att omvandla förstagångsbesökare till din butik till lojala kunder eftersom de får specialerbjudanden och rabatter via popup-fönster.

Det kan också konvertera besökare som är på väg att överge sina vagnar, plus att du får fler kontakter som du kan lägga till på din redan växande e-postlista.

Designad av SpurIT, den här appen erbjuder obegränsade popup-visningar, plus att du kan skapa snygga reklam-popups, erbjuda freebies eller rabatter och specialpriser tack vare de olika popup-visningsvillkoren.

På så sätt kan du välkomna förstagångsköpare i din butik eller behålla dem som är på väg att lämna och övertyga dem att köpa istället för att överge sina varukorgar.

Det fungerar bra på mobila enheter så dina popup-fönster kommer att optimeras för både iOS- och Android-plattformar. Dessutom är det lätt att anpassa, installera och använda.

2. Dass

Denna exit intent popup-app som låter dig utöka din kundlista direkt från din onlinebutik och öka konverteringarna.

Det används av olika e-handelsföretag eftersom det erbjuder möjligheten att skapa popup-fönster med inriktningsalternativ så att du kan fånga kundernas uppmärksamhet, och Auto-sync-funktionen synkroniserar kontakter till MailChimp och Klaviyo.

Privy integreras med Shopify och Shopify Plus, och det är enkelt att konfigurera på bara några sekunder så att din kampanj kan gå live direkt.

Den är tillgänglig för freeoch du behöver inga tekniska kunskaper eller kodnings- och utvecklingsfärdigheter för att använda.

Popup-fönsterna är inbjudande och lockar shoppare, övertygar dem att prenumerera på din e-postlista, plus med A/B-testning kan du veta vilken popup som passar bäst med din målmarknad, även om den här funktionen endast kommer med premiumplanen.

3. Justuno Popups & Exit Erbjudanden

Denna exit intent app hjälper dig också med konverteringar, så att du kan generera mer försäljning och utöka din e-postlista genom popup-fönster, fånga formulär och push-meddelanden.

Det ger också korsförsäljning, merförsäljning, free fraktbanner, återställning av övergiven kundvagn och spin-to-win, som du kan använda för att uppmuntra kunder att stanna kvar på din webbplats och köpa något.

Du kan se resultaten av dina popup-fönster genom analysen som erbjuds av appen, plus att den är mobil- och SEO-vänlig och integreras med flera andra appar.

4. Övergivenhetsskydd

Chiliappsskaparen av denna exit intent app, designade den för att hjälpa till med automatisering av e-postmarknadsföring och popup-fönster med exit avsikt.

Det hjälper dig att öka effektiviteten i e-postmarknadsföring och är en pålitlig plattform tack vare de många funktioner den erbjuder.

Du kan skapa popup-fönster och e-postsekvenser, anpassa dem och skräddarsy dem efter eget tycke.

Den erbjuder också prenumerationsformulär som kunder kan använda för att gå med i din nyhetsbrevslista, vilket i sin tur ger dig värdefull feedback och statistik.

Dessutom finns det en uppföljningsknapp som hjälper till att omvandla köpare till kunder, och den stöder flera språk inklusive franska och spanska.

5. OptiMonk Exit Intent & Messenger Popups

Denna app för exitavsikt ger popup-fönster för exitavsikt som du kan använda för att rikta in dig på dina besökare.

Den har också andra funktioner som retargeting på plats för att konvertera fler kunder och bygga din e-postlista.

Varje gång en besökare är på väg att lämna din webbplats eller överge en varukorg utan att ha köpt eller gjort något, kommer de att se en popup med ett speciellt men tilltalande erbjudande så att du har en andra chans att övertyga dem.

Vissa kanske köper direkt, men resten som kanske har lämnat sina kontakter kan nås senare för att göra dem till kunder.

6. Poptin

Detta är en av de bästa exit-apparna för Shopify-butiker, eftersom den erbjuder en mängd olika former av popup-fönster som de vi nämnde tidigare.

Dess intuitiva design gör att du kan skapa ett popup-fönster för utgångsavsikter på bara några minuter och ställa in det baserat på utgångsavsikt, flera klick, rullning, ett länkklick eller tidsbundna triggers.

Du kan använda dess dra/släpp-system för att skapa popup-fönster som är helt lyhörda för din butik, och använda A/B-testningsfunktionen för att avgöra vilken popup som ger bäst resultat.

7. TK Digital Free Dyka upp

Denna exit intent-app hjälper dig att fånga dina kunders intresse när de besöker din Shopify-butik och locka fler också.

TK Digital, skaparna av appen, är specialiserade på apputveckling för marknadsföring, så den här appen kommer definitivt att få förtroende från många Shopify-butiksadministratörer.

Appen ger många funktioner, till exempel kan du anpassa dina popup-fönster för exitavsikter genom att ändra designen och till och med lägga till några animationer för att öka engagemanget med dina kunder.

Det är också flerspråkigt så att du kan hantera språkbarriärer, till exempel om du vill hantera engelska, kinesiska eller spanska besökare kan du göra det så att de inte kommer att kännas konstiga när de ser dina popup-fönster.

Appen uppdaterar också automatiskt popup-fönster för att erbjuda kunder nödvändig information som begränsad tid för en rea-off eller rabatter. Plus att det är det free att installera.

8. Storeya Exit Popup

Den här appen skapades för att hjälpa dig att omvandla dina besökare till kunder precis innan de lämnar eller försvinner. De flesta butiksbesökare som lämnar kanske inte kommer tillbaka, varför du måste hitta dem.

Det kan spåra varje besökares rörelse enkelt och i realtid eftersom det nästan omedelbart kan upptäcka att din besökare visar avsikt att lämna eller överge din butik, och erbjuder dem en kampanj för att stanna och köpa något.

Du kan också stänga försäljningen med erbjudanden, och det bästa är att du inte behöver kodningskunskaper för att använda appen.

Dessutom automatiserar det förvärv av kunder och A/B-delad testning är tillgänglig så att du kan välja den popup som fungerar bäst med dina kunder.

Flerspråkig funktionalitet är också tillgänglig så att du kan få nya leads för merförsäljning och översätta det till valfritt språk.

Utforska: Fantastiska sätt att använda Mailchimp-popups på Shopify Store

9. Knowband Avsluta popup

Den här appen är praktisk när du vill skapa ett popup-fönster för exitavsikter för din Shopify-butik.

Du får hantera och kontrollera allt, från hur popupen visas, till färger, texter, bakgrunder och till och med titlarna du vill ska synas.

På så sätt kan du skapa popup-fönster som matchar ditt varumärke och Shopify-butikens utseende och känsla så att du kan fånga dina kunders uppmärksamhet när de går och ta tillbaka dem för att göra ett köp.

Följaktligen minskar du avhoppsfrekvensen och ökar konverteringsfrekvensen. Dessutom får du se analyserna från en grafisk statistikrapport som visar antalet användare som stannade och löste in kupongerna från appen.

Om du vill mäta effektiviteten för exit popup-fönster för din butik, installera den här appen från Knowband för att uppleva dess funktioner för free.

Hur man använder en Exit Intent-app för att övertyga kunder om att stanna och köpa

Med en exit intent app kan du skapa en exit intent popup som hjälper dig att övertyga dina shoppare att stanna kvar och få fantastiska erbjudanden eller köpa något.

Huvudidén bakom att skapa popup-fönstret är att se till att du får köpare att stanna och göra ett köp, men det finns saker du behöver göra som ägare av onlinebutiker för att sätta igång denna process.

Först måste du förbereda popup-fönstret med kunderna i åtanke. När du vill lämna en webbplats, tänk på de saker som skulle få dig att vilja stanna eller prenumerera, och använd dessa plus det du redan vet om dina kunder.

Om dina shoppare till exempel är fashionistas kan du erbjuda stylingtips eller erbjuda kuponger om de är fyndjägare.

Se till att du designar stora popup-kampanjer som lockar och fångar kundernas uppmärksamhet, plus övertyga dem om att det finns något värt deras vistelse. Gör det synligt så att meddelandet inte missas av kunden.

Skapa flera avsluta kampanjer att anpassa sig till varje shoppers situation. Det är värt varenda krona för ditt företag att behålla en användare än att släppa en, så se till att det finns starkare incitament på andra sidor jämfört med hemsidan.

Faktorer att tänka på innan du installerar en Exit Intent-app för din Shopify-butik

Shopify exit-appar är ett utmärkt sätt att automatisera uppgifter så att du kan fokusera mer på de viktiga sakerna.

Du kan dock stöta på utmaningar när du börjar använda dessa och andra appar, inklusive:

 • Icke-kompatibilitet med andra appar i din Shopify-butik. Detta är möjligt så det bästa du kan göra är att ta reda på om andra användare har provat apparna, eller kolla med deras utvecklare innan du installerar dem så att din butik inte påverkas. Annars skulle du sluta med förluster i trafik, försäljning och konvertering.
 • Webbplatshastigheten kan påverkas negativt varje gång din butiks webbplats laddas, eftersom apparna på den också laddas. Du kan ha många eller få appar, som kan belasta din butik, så fråga dig själv om du behöver appen innan du installerar den, eller ta bort en som inte används.
 • Kolla efter avskrivna appar, som kan dateras och onödiga efter ett tag. Kontrollera din butiks appar för att se till att de är uppdaterade och stöds så att ingenting påverkar din butik.
 • Webbljud kan skapa eller förstöra din butik eftersom att ha för många appar som livechatt eller popup-fönster inte nödvändigtvis är relevant för din butik. Kontrollera appen du vill installera gentemot de som redan är installerade för eventuell likhet i funktion så att du inte får många appar.

Slutgiltiga tankar

Exit-appar finns i olika former, alla erbjuder vissa liknande funktioner och andra unikt olika beroende på författaren eller skaparen av appen.

Beroende på vad du vill uppnå med din butik och exit intent-appen kan du få ett brett utbud av alternativ att välja mellan, men dessa 10 val skrapar bara på ytan.

När din butik är klar på Shopify kan du alltid kolla in dessa och andra appar från Shopify App store och ta reda på vad mer som finns tillgängligt.

Det finns många kategorier att välja mellan, men du måste leta efter exakt vad du vill ha för din webbplats.

Exit intent-appar erbjuder dig de verktyg du behöver för att marknadsföra din butik och dina produkter, plus att du kan bli ännu bättre när du har en blomstrande e-postlista med prenumeranter.

Istället för att hoppas att din blogg kommer att fånga din publik tillräckligt mycket för att de ska kunna prenumerera på dina opt-in-formulär, är det bättre för dig att använda popup-fönster som visas vid rätt tidpunkt, med rätt budskap och konverterar besökare till potentiella kunder, och i sin tur lojala kunder.

Utgångsavsikts-popupen är ett av de bästa sätten att rädda din butik genom att övertyga dina besökare att komma tillbaka.

Det här är några av de bästa popup-apparna för utgångsavsikter som finns. Så prova en av dessa idag.