8 enkla sÀtt att förvandla ditt hem till en vilsam fristad

0 Shares

För mÄnga av oss Àr det en svÄr uppgift att stÀda och organisera vÄrt hem. Samtidigt Àr ett stökigt utrymme ett stökigt sinne. Ett rent hem Àr till och med kÀnt för att minska stress och Ängest samtidigt som det frÀmjar en avkopplande och bekvÀm atmosfÀr. Men det finns ingen anledning att ta itu med hela huset pÄ en gÄng.

För att lÀtta pÄ rengöringen, försök stÀlla in ett alarm i 15 minuter och gör vad du kan inom den tilldelade tiden. Som en annan taktik, gör det till ett mÄl att plocka upp ett eller tvÄ felplacerade föremÄl varje gÄng du gÄr in i ett rum och lÀgg dem omedelbart.

Naturligtvis Àr den bÀsta attackplanen att stÀda medan du gÄr och ha ett organisationssystem pÄ plats (hej, etiketter, korgar och papperskorgar!). Sammanfattning: oavsett om du klÀr pÄ dig, lagar mat eller arbetar med ett projekt, se till att smÄ röror inte förvandlas till stora.

Oavsett din taktik kommer Dyson V15 Detect Absolute Vacuum Cleaner att bli ditt hemliga vapen. NĂ€r allt kommer omkring Ă€r dammsugning ett av de snabbaste och mest tillfredsstĂ€llande sĂ€tten att rengöra ditt utrymme. Speciellt den hĂ€r maskinen har tre strömlĂ€gen och har en laser som upptĂ€cker partiklar som du normalt inte kan se – plus dess helt förseglade filtrering fĂ„ngar 99,99 procent av mikroskopiska partiklar och allergener2. Den fungerar ocksĂ„ sömlöst pĂ„ alla golvtyper samtidigt som den ger dig upp till 60 minuters blekning.free kraft. Bonus: nĂ€r du köper frĂ„n John Lewis fĂ„r du tvĂ„ Ă„rs garanti.

0 Shares