8 enkla sätt att förvandla ditt hem till en vilsam fristad

För många av oss är det en svår uppgift att städa och organisera vårt hem. Samtidigt är ett stökigt utrymme ett stökigt sinne. Ett rent hem är till och med känt för att minska stress och ångest samtidigt som det främjar en avkopplande och bekväm atmosfär. Men det finns ingen anledning att ta itu med hela huset på en gång.

För att lätta på rengöringen, försök ställa in ett alarm i 15 minuter och gör vad du kan inom den tilldelade tiden. Som en annan taktik, gör det till ett mål att plocka upp ett eller två felplacerade föremål varje gång du går in i ett rum och lägg dem omedelbart.

Naturligtvis är den bästa attackplanen att städa medan du går och ha ett organisationssystem på plats (hej, etiketter, korgar och papperskorgar!). Sammanfattning: oavsett om du klär på dig, lagar mat eller arbetar med ett projekt, se till att små röror inte förvandlas till stora.

Oavsett din taktik kommer Dyson V15 Detect Absolute Vacuum Cleaner att bli ditt hemliga vapen. När allt kommer omkring är dammsugning ett av de snabbaste och mest tillfredsställande sätten att rengöra ditt utrymme. Speciellt den här maskinen har tre strömlägen och har en laser som upptäcker partiklar som du normalt inte kan se – plus dess helt förseglade filtrering fångar 99,99 procent av mikroskopiska partiklar och allergener2. Den fungerar också sömlöst på alla golvtyper samtidigt som den ger dig upp till 60 minuters blekning.free kraft. Bonus: när du köper från John Lewis får du två års garanti.

Relaterade Artiklar

Back to top button