8 enkla sätt att fixa Amazon Fire Stick fast på Amazon-logotypskärmen

0 Shares

Amazons Fire Stick är en billig digital mediaspelare som ansluter dig till värld av underhållning Över internet. Det är det mest föredragna sladdklipparalternativet eftersom det stöder mer än 2000 appar. Med detta kan Firestick-användare streama filmer, TV-program och mer till ett lågt pris. Trots att det är enkelt att installera och använda, medför Firestick ibland vissa problem. Av allt, Amazon Fire Stick fast på Amazon-logotypen skärmen är ett av de mest sett fel. Även om det verkar inte vara så allvarligt, kräver det verkligen en fix. För att hjälpa dem som står inför den här frågan kom vi med det här avsnittet. Du kan prova dessa korrigeringar en efter en för att lösa det.

Hur löser jag Amazon Fire Stick fast på Amazon-logotypen?

Vi har de bästa sätten att fixa Amazon Fire Stick fast på Amazon-logotypen.

Vänta på startprocessen

Om din Firestick visar Amazon-logotypen, vänta tålmodigt på ungefär 25-30 minuter. Låt Firestick vara påsläppt och låt det slutföra startprocessen. Om det inte löser problemet fortsätter du med andra lösningar.

Gör omstart

Du kan starta om din Firestick för att åtgärda startproblemet. Anslut bara allt och vänta i cirka 30 sekunder. Anslut nu allt igen och kontrollera om du inte fastnar på Amazon-logotypskärmen.

Kontrollera strömkällan

Om din Firestick är det upplever överhettning, då kan det orsaka problemet. Vi rekommenderar att du tillfälligt kopplar loss eldstiften från nätkabeln eller adaptern. Det uppdaterar din enhet. Du kan sedan koppla in den igen för att kontrollera om den har fixat Amazon Fire Stick fast på Amazon-logotypproblemet. Alternativt rekommenderar Amazon att du använder nätsladden eller adaptern för att ansluta Fire TV till en strömkälla. Det säkerställer att enheten får tillräckligt med ström.

Byt HDMI-portar

Du kan byta Firestick till a olika HDMI-portar på din TV. Slå på enheten för att hitta den som har fungerat. Det rekommenderas också att kontrollera om detta löses med och utan att använda HDMI-förlängningskabeln eller adaptern.

Använd HDMI-kabel

Det är viktigt att använda en höghastighets HDMI-kabel för att ansluta Firestick till TV. HDMI-kabeln ser till att du får snabb dataöverföring. I det här fallet är det obligatoriskt att använda HDMI-förlängaren som medföljer Firestick.

Anslut och koppla bort från HDMI Hub

Om din Firestick är ansluten till HDMI-hubben eller HDMI-delaren kan du försöka koppla bort den från nav eller delare. Om det finns något strömförsörjningsproblem med naven kan det vara anledningen för dig att få Firestick fast på Amazon-logotypskärmen. Anslut din Firestick direkt till HDMI-porten på din TV.

Använd en annan TV

Försök att ansluta din Firestick till en varandra smart TV. Om problemet inte är med Firestick kommer du inte att fastna på Amazon-logotypskärmen. När uppstart inte sker, försök sedan nästa fix.

Välj att återställa

Om någon av ovanstående korrigeringar inte löser problemet, är det sista alternativet att återställa Firestick. Existensen av korrupta filer kan vara en anledning för Firestick att inte starta. När du har återställt tas alla skadade filer bort. Fabriksåterställning raderar alla dina lagrade data och Firestick kommer att få ett helt nytt utseende precis som du har fått det nytt.

Vårt yttrande

I de flesta fall kommer någon av ovanstående korrigeringar att lösa Amazon Fire Stick fast på Amazon-logotypfelet. Med detta kommer du att kunna använda Firestick för att strömma ditt favoritinnehåll. Om något inte fungerar för dig, kontakta Amazon för mer hjälp.

Har du hittat den här artikeln användbar och tillhandahållit tillräckligt med information? Dela din åsikt som kommentarer. Besök oss på Facebook och Twitter för mer användbara artiklar.

0 Shares