8 bästa NFT-appar för Android och iOS

8 bästa NFT-appar för Android och iOS

Världen av kryptovaluta och blockchain expanderar snabbt. På senare tid har NFT:er förnyat teknikmarknaden med ett innovativt tillvägagångssätt.

Icke-fungibla tokens är som en kryptovaluta du kan använda för att göra digitala köp och transaktioner. Men det är inte en överlåtbar vara. Det är ett föremål för dess ägare. NFT är en digital tillgång med upphovsrättsskyddad verifiering.

Låter coolt?

Vill du också prova NFT? Låt oss sedan kolla de bästa NFT-apparna för Android- och iOS-enheter.

Vad är icke-fungibla tokens?

Non-fungible Tokens (NFT) är unika, unika digitala egenskaper/produkter/tillgångar som ägs av en enda person och som inte är utbytbara med andra digitala tillgångar. Däremot kan fungibla tokens kombineras med andra tokens och delas upp i mindre bitar för att skapa större med samma värde.

En 100-dollarseddel är till exempel utbytbar eftersom den kan konverteras till två 50- eller tio 10-dollarsedlar samtidigt som den behåller sitt ursprungliga värde. Tvärtom, Koh-i-Noor-diamanten är ett unikt föremål som inte kan bytas ut. Dessutom, eftersom de saknar samma nivå av autenticitet, är alla andra Koh-i-Noor diamantkopior mindre värda än originalet.

NFT kan vara ett foto, film, musik, tweet, meme, samlingskort, målning eller andra digitala tillgångar.

Hur fungerar NFT?

NFT fungerar som vilken speciell fysisk vara som helst: en konstnär skapar ett konstverk, ställer ut det i ett galleri och sedan en samlare ser och köper det. Det fungerar på samma sätt som en verklig konstupplevelse men med en säkrare transaktion i den digitala sfären. Med andra ord är osårbarheten och unikheten hos digitala tillgångar betydande fördelar med NFT.

8 bästa NFT-appar för Android och iOS

Är du en digital innehållsskapare eller artist? Då är NFT:er det bästa sättet att säkra dina digitala tillgångar och tjäna pengar.

Det finns flera NFT-appar att ladda ner till din mobiltelefon. Alla dessa appar gör det enkelt att hantera och samla in NFT.

Här är de bästa NFT-apparna för Android- och iOS-användare baserat på vår forskning:

1. Skisser

Plattform: Android och iOS

Pris: $14,99 per månad

Sketchar är den bästa NFT-appen för Android- och iOS-användare som tycker att NFT-konst är alltför förenklat. Sketchar låter dig skapa din konst, skapa den som en NFT och sälja den på appens marknadsplats, men den lär dig också hur man ritar.

Sketchar

Augmented reality-träning används i appen. Till exempel visas streckteckningen om du håller telefonen över ett papper och tittar på skärmen. Använd detta för att öva på att rita genom att spåra linjerna. Många traditionella konstnärer använder en liknande teknik för att förstora sin konst, från doodles till skisser.

Om du vill göra din konst innehåller appen ett ritverktyg, en digital duk och möjligheten att skapa AI-konst från foton och Snapchat AR-masker. Sketchar tillhandahåller alla verktyg som behövs för att utveckla NFT-färdigheter på språng.

Sketchar har en egen NFT-marknadsplats där du kan köpa och sälja NFT, inklusive Martians 888 NFT, som är exklusiva för appen. Apputvecklaren tar 5 % för din första försäljning och 1 % för alla efterföljande försäljningar. Detta går dock till Sketchar Creator Foundation för att hjälpa artister och projekt.

2. NinjaFT

Plattform: Android och iOS

Pris: Free (köp i appen)

Om du är ny på NFT bör du titta på en av de bästa NFT-apparna för Android och iOS. Det är en unik applikation som kombinerar en digital konstförsäljningsplattform med ett verktyg för att skapa NFT. Dessutom har appen för avsikt att snart lansera NinjaVerse, en virtuell verklighet som endast är NFT.

NinjaFT

Den här appen verkar kunna göra vad som helst. Det gör att du först kan skapa icke-fungibla mynt på Binance Smart Chain. Efter det fungerar den som en NFT-marknad, en sport- och popkulturkorttillverkare och till och med en NFT-plånbok. Du kan också vinna free NFT i dagliga giveaways.

3. NFT Go

Plattform: iOS

Pris: Free (köp i appen)

Medan några av NFT-apparna låter dig skapa konst, mint-NFT och komma åt marknadsplatser, låter NFT Go dig bara göra två av de tre. Den här appen låter dig skapa färdiggjord konst som NFT:er och sedan ladda upp den till flera NFT-marknadsplatser, bläddra bland marknadsplatser och skapa, köpa och sälja NFT:er i appen.

NFT Go

Utvecklaren av NFT Go lovar att du kan hantera hela NFT-processen inom en app, och det gör den, men med några varningar. Medan användargränssnittet är rent och enkelt, vilket gör att allt ser enklare ut. Men det kan vara långsamt, och det finns dolda kostnader, avsevärt, eftersom appen tar ut en transaktionsavgift utöver de vanliga gasavgifterna.

4. GoArt

Plattform: Android och iOS

Pris: Free (köp i appen)

GoArt är en av de mest användarvänliga NFT-skaparna för iPhones och Android-enheter. I GoArt kan du inte göra “riktig” konst från grunden, men du kan skapa unika NFT-bilder från foton i telefonens galleri.

GoArt

GoArt-appen använder artificiell intelligens för att förvandla dina foton till konstverk baserade på olika klassiska konströrelser och stilar, som popkonst, expressionism och strukturalism. Det är coolt och bilder kan göras på några sekunder. Naturligtvis är detta inte nytt, men det är en praktisk tillämpning av tekniken.

GoArt innehåller tillräckligt med filter för att justera styrkan och stilen på AI:s rendering, vilket möjliggör viss konstnärlig input. Dessa NFT:er, liksom många av dessa appar, kan säljas på olika marknadsplatser som OpenSea, Axie Infinity eller SuperRare.

5. OpenSea

Plattform: Android och iOS

Pris: Free

Den enda verkliga nackdelen med OpenSea: NFT Marketplace på iPhone är en begränsning av köp i appar. Denna app tillåter inte användare att köpa NFTs. Istället detta free app ger ett slags mobilt skyltfönster.

Öppet hav

Som den största NFT-marknadsplatsen har den alla typer av konst, inklusive konst, spel, musik och mer. Appen är en portal till OpenSeas marknad, så att du kan bläddra och tagga konst för att köpa senare från ditt skrivbord. Dessutom är det ett bekvämt sätt att hålla reda på NFT-sänkningar och priser medan du är ute och går.

Förutom avsaknaden av en plånboksanslutning har den många funktioner för att komma igång med NFT. Du kan till exempel söka efter samlingar, spara objekt för senare, länka till blogginlägg och koppla din OpenSea-profil till appen för att se om någon har bjudit på din samling medan du är på språng.

6. Token.art

Plattform: Android och iOS

Pris: Free

Enligt utvecklaren av Token.art-appen, “NFT-portföljvisaren med stöd för flera blockkedjor och flera adresser. Av samlare, för samlare “. Det är inte lätt att inte hålla med. Denna app låter dig hantera och, ännu viktigare, visa din NFT-samling både i verkligheten (IRL) och i metaversen.

tecken

Appen låter dig ansluta en kryptoplånbok. Token.art stöder nästan alla blockkedjor och visar dina konstverk i kortformat – appen stöder till och med staplade föremål i NFT-spel som Farmers World, R-Planet och Green Rabbit.

Token.art-appen kan verka enkel, men det faktum att du kan se alla dina NFTs på ett ställe. Denna app är idealisk för seriösa samlare.

7. 8bit målare

Plattform: Android och iOS

Pris: Free (köp i appen)

Använd 8bit Painter för att skapa nya NFT:er med din telefon och sälj dem senare på marknadsplatser. 8bit Painter är en app som konverterar foton till pixlade konstverk i stil med NFT. Inom appen kan du också skapa ditt pixelkonstverk.

8-bitars målare

Välj en ny canvasstorlek för att starta en NFT. Dukar varierar i storlek från 16×16 till 160×160. Mindre storlekar är idealiska för dem som skapar sina pixelkonstverk. De större storlekarna är idealiska för att importera foton och konvertera dem till pixelkonst.

Istället för att ladda ner bilder från internet, överväg att ta foton och förvandla dem till pixelkonstverk för att skapa din unika NFT. Även om det finns många utmärkta appar för att skapa NFT:er är 8bit Painter enkel att använda och de nedladdade bilderna är redo att skapas.

8. PixelChain

Plattform: Webbaserat

Pris: Free

Vi är glada att böja reglerna för den här appen. PixelChain är den bästa NFT-appen för Android- och iOS-användare för att skapa pixelkonst. Naturligtvis är detta en webbläsarbaserad app snarare än en iOS- eller Android-app, men den låter dig skapa pixelkonst, skapa den på Ethereum-blockkedjan och sälja den på OpenSea på ett och samma ställe.

PixelChain

PixelChain är extremt enkel att använda. Konstskaparen tillhandahåller ett enkelt 32×32 eller 64×64 rutnät som du kan måla dina pixelskapelser på. Det finns till och med ett spegelläge som hjälper dig att röra dig snabbare. På samma sätt är det så enkelt att slå på blockkedjan som att klicka på spara-ikonen och följa instruktionerna när du har anslutit en kryptoplånbok.

Välj de bästa NFT-apparna för Android och iOS nu!

När du har utforskat de 8 bästa NFT-apparna för Android- och iOS-prylar är du redo att börja din NFT-resa. Välj den bästa appen baserat på dina NFT-behov och börja tjäna pengar på din digitala konst.

NFT kan vara en ny teknik. Men det har redan fått en enorm användarbas. Så vänta inte; ladda ner de bästa NFT-apparna på din telefon nu.

Under tiden, glöm inte att besöka den här portalen för att kolla in fler NFT-relaterade nyheter och utvecklingar.

Relaterade Artiklar

Back to top button