7 spännande smartphones för 2015

0 Shares

När 2014 går mot sitt slut kommer de som är på marknaden för en ny telefon att behöva välja bland det som finns tillgängligt, eftersom företag har uttömt sina rörledningar för året och nu ser framåt. De som kan vänta med att köpa en ny telefon har koll på den framtiden och på de bästa smartphonesna under 2015. Föga förvånande har 2015 smartphone -rykten börjat gro upp och retar användarna med vad som kommer.

Det här året var en stor för smartphonevärlden. Under det senaste året har vi sett en stadig ström av premium -smartphones växa fram, vilket ger aptit för smartphone -entusiaster och genomsnittskonsumenter. Många enheter i årets gröda är bland de bästa smartphones som någonsin gjorts. Det har varit ett mycket spännande år.

iPhone 6 Plus vs LG G3 - 5

LG släppte återigen en av årets bästa smartphones i LG G3, en enhet som av många anses vara en av de bästa Android -smartphonesna på marknaden. Motorola släppte två spännande smartphones i Moto X och Moto G 2014. HTC: s One M8 var en kvalificerad uppföljare för förra årets HTC One M7 och Samsung Galaxy Note 4 och Samsung Galaxy S5 är två av de bästa flaggskeppen som Samsung någonsin byggt. Det stannar inte där.

Googles nya Nexus 6 är en solid följeslagare för Nexus 5 och Apples iPhone 6 och iPhone 6 Plus har tagit rubriker med sina massiva skärmar och uppgraderade specifikationer. Microsoft fortsätter också att släppa Windows -telefoner och Verizon Nokia Lumia Icon, enligt vår mening, är en av årets bästa smartphones. Runt omkring har detta år varit bra för smartphone -användare.

När 2015 närmar sig med stormsteg börjar vi höra om några av de enheter som kan komma att ersätta stjärnorna 2014. Och även om enheterna förblir höljda av mystik är det ganska enkelt att förutsäga vad som kan komma att hända för några av dessa populära tillverkare . Här tar vi en titt på sju smartphones som vi tycker är de mest spännande framtidsutsikterna mot det nya året. Här är de sju spännande smartphonesna för 2015.

iPhone 6S

iPhone 6S

Vi har fortfarande inte hört eller sett några trovärdiga rykten om nästa års iPhone eller iPhone, även om vi misstänker att vi kommer att börja höra mycket mer om det, eller dem, de kommande veckorna. Vanligtvis börjar rykten från Apple ta fart i det första och andra kvartalet av det nya året.

Med framgångarna för iPhone 6 och iPhone 6 Plus kommer Apple nästan säkert att leta efter fortsatta framgångar under det nya året. Vanligtvis återvinner företaget en design och sätter fram en “S” -modell ett år efter en större upprustning. IPhone 6 och iPhone 6 Plus var stora översyner.

Vad detta betyder är att vi kunde se Apple tweak några saker, lägga till lite ny hårdvara och fokusera starkt på den kommande iOS 9 -uppdateringen som nästan säkert kommer att följa med helt ny hårdvara någon gång under 2015. iPhone 6 och iPhone 6 Plus lade grunden och Vi är glada att se var iPhone 6S, eller vad Apple kallar det, bygger.

0 Shares