Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

7 saker varje TikTok-nybörjare behöver veta

Ett socialt nätverk exklusivt för videor som till en början blev populära bland den yngre publiken. Denna introduktion räcker för att du ska veta vad vi pratar om: det stämmer Tick ​​tack.

Du har dock väldigt fel om du fortfarande tror att det sociala nätverket är exklusivt för Generation Z: fenomenet blir mer och mer populärt bland äldre och till och med bland kändisar, som har använt videoklipp. för reklam (egen eller för tredje) -festmärken).

I den här artikeln hittar du:

Har du inget TikTok-konto än?

För närvarande, enligt siffrorna för appen som återges av MLabs, överträffar TikTok redan 2 miljarder appnedladdningar i världen, förutom 800 miljoner aktiva användare. Användare spenderar också ungefär 45 minuter om dagen på det sociala nätverket.

Så om du ännu inte är en del av detta fenomen är det definitivt dags att skapa ditt konto – oavsett om du vill följa trender eller spela in dina egna underhållningsvideor.

Men innan dess, se till att läsa den här artikeln till slutet, eftersom vi har separerat en lista med allt som nykomlingar till detta sociala nätverk behöver veta.

Låt oss gå tillsammans (som)?

Vad behöver varje TikTok-nybörjare veta?

1. TikTok är extremt dynamiskt

Och absolut allt händer på två skärmar – du kan till exempel ladda ner och kommentera videor eller blockera en användare utan att lämna samma skärm.

2. Och på tal om nedladdning…

Tik Tok är ett av de enda sociala nätverken där du kan ladda ner de videor du gillade – både dina egna och andra användare. Klicka bara på “dela” och sedan på “ladda ned video”. Lätt, eller hur?

3. Det är möjligt att tjäna pengar på videor där borta

Tik Tok har en mycket hög kapacitet att bli viral, speciellt jämfört med Instagram. Detta öppnar ögonen för varumärken, som alltid letar efter kreativa eller kända profiler för reklam och partnerskap med intäktsgenerering.

4. FY eller FYP Slang

Dessa två hashtags är mycket populära i appen och står för “For You” (FY) eller “For Your Page” (FYP). Det är vanligt att man hittar dem i inläggstexterna.

5. Hur är det med POV-hashtaggen?

POV betyder “synvinkel”, det vill säga synvinkel på portugisiska. Genren är mycket populär på Tik Tok och skapades av användarna själva. Teman varierar i sin tur en hel del – men det finns en tendens att användare ingår som om de vore karaktärer från samma tema.

6. Och flopp betyder vad?

Flopping på det sociala nätverket uppstår när din video inte blir viral och får få likes, visningar eller kommentarer.

7. Möjlighet att göra duetter

I Tik Tok kan du göra en duett med en video du gillade, antingen för att imitera eller för att göra en sorts parodi. Klicka bara på dela och sedan på alternativet Duets.

Ny på TikTok? Inte mer, tack!

Nu vet du mer om det sociala nätverket som vann Brasilien och världen och du behöver definitivt inte betraktas som en nybörjare där. Gillade du det här inlägget? Så vi inbjuder dig att läsa andra texter på vår blogg, där vi tar med de största trenderna, nyheterna och trivia om teknik.