Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

7 saker du kan köpa för säkerhetsentusiaster

Personlig säkerhet är en mycket viktig aspekt av livet, och många människor utövar inte bara personlig trygghet på grund av dess fördelar, utan tycker också om det som en hobby. Många människor vill samla in säkerhetsrelaterade prylar och tycker om att vara väl förberedda. Att samla in sådana säkerhetsrelaterade föremål är en praktisk hobby, och om du har en sådan person i ditt liv, vet du vilken typ av gåva du kan få dem den här semestern. Vi har gått in i årets sista sträcka och semesterperioden närmar sig närmare, så här är en lista med några fantastiska presentidéer för en säkerhetsentusiast i ditt liv.

Trådlös säkerhetskamera

Säkerhetskameror är mycket avskräckande för brottslingar, och i dagens tid har säkerhetskameror blivit en nödvändighet. Dessa säkerhetskameror är mer kapabla, jämförelsevis billigare och lättare att installera och övervaka. Du kan installera och börja använda trådlösa säkerhetskameror på egen hand utan hjälp. Dessa dagar finns det många företag som tillverkar trådlösa säkerhetskameror på marknaden.

Några av de bästa trådlösa säkerhetskamerorna i år är tillverkade av ett företag som heter Arlo, Arlo Pro eller Arlo Go kommer att ge en fantastisk present till en säkerhetsentusiast. Om du är villig att spendera lite extra pengar, kolla in Arlo 4k som är deras senaste modell. Om du vill få utomhusskyddskameror som en gåva, titta på säkerhetskameror på byggarbetsplatsen eftersom de har det bästa skyddet mot damm och naturens element.

Biometriskt hänglås

Normala lås och hänglås är inte särskilt säkra eftersom de kan plockas, eller så kan nycklarna stulas eller dupliceras. Du bör köpa din säkerhetsentusiastiska vän ett biometriskt hänglås i present. Istället för en nyckel öppnas dessa lås genom ditt fingeravtryck, så du behöver inte oroa dig för att dina nycklar går vilse eller blir stulna, och du kommer aldrig att låsa dig själv heller.

Dessa biometriska hänglås kan vara mycket användbara. Dessa lås finns i olika storlekar, så du kan använda dem för att låsa din väska när du reser, eller så kan du till och med använda dem för att låsa ditt hem när du reser på semester, ett biometriskt hänglås kan användas i ett antal olika tillfällen. Istället för ett hänglås kan du också få ett biometriskt dörrlås med ett fingeravtryck eller en näthinneskanner.

Läs också: Bästa GoPro Action Camera-alternativ

Modern pistol säker

Om din vän är en säkerhetsentusiast skulle de definitivt ha ett hemförsvarsvapen. Om du håller ett skjutvapen i ditt hem med extra trygghet och sinnesro måste du också vara mycket försiktig så att pistolen inte kommer i fel händer. Du kan få din vän en modern pistol säker för att hålla sin pistol i så att det är utom räckhåll för barnen.

Du kanske funderar på vad som skiljer en pistol säker från en vanlig kassaskåp. För det första är kassorna små så att de är bärbara. De är stötsäkra, så även om du tappar värdeskåpet med en laddad pistol inuti finns det ingen risk för oavsiktlig urladdning. Dessa kassaskåp kan också nås snabbt med en biometrisk skanning, så om du behöver en pistol i en nödsituation kan du komma till den direkt. Det här är en fantastisk gåva som alla säkerhetsentusiaster kommer att uppskatta mycket.

Stöldsäker ryggsäck

Idag måste du verkligen vara medveten om tjuvar och fickor, speciellt om du befinner dig trångt. Alla måste möta detta problem, så ett bra alternativ för en present, som ser till att din säkerhetsentusiastiska vän inte behöver oroa sig för dessa små tjuvar, är en stöldsäker ryggsäck. Dessa moderna ryggsäckar har några fantastiska funktioner som gör dem säkra från stöldförsök.

Dessa väskor är gjorda av ett snedställt material och blixtlåset är oåtkomligt när du bär ryggsäcken. Bortsett från detta kommer dessa supersäkra ryggsäckar också med inbyggda lås som är superstarka och manipuleringssäkra. Många företag gör sådana ryggsäckar så att du inte har några problem att hitta dem.

Säker WIFI-router

Tjuvar och inkräktare är inte de enda hoten mot säkerheten i ditt hem. Dessa dagar måste du också vara försiktig med cyberinbrytare som kan komma åt ditt hemnätverk och stjäla värdefulla lösenord och information. En majoritet av routrarna som används för ett hem WIFI-nätverk är inte supersäkra. De har mycket svag kryptering av lösenord och är lätta att komma åt. Om du vill få en present till en säkerhetsentusiast bör du titta på några routrar av hög kvalitet som har extra säkerhetsfunktioner.

Om du har ett hemautomationssystem installerat är en supersäker smart router väldigt viktig för ditt hems säkerhet, dessa routrar kan vara lite dyrare än vanliga routrar, men de är värda priset eftersom de kan göra ditt hem betydligt mer säker.

GPS-spårning billaddare

Ditt hem är inte det enda du behöver för att skydda dig mot tjuvar och inkräktare. Din bil måste också hållas super säker. Om din säkerhetsentusiastiska vän också har en bil, bör du skaffa dem en fantastisk smart laddare för sin bil. Dessa laddare har många fantastiska funktioner, och de kan lägga till funktionerna i en ansluten bil i en vanlig bil.

Men funktionen som skulle intressera en säkerhetsentusiast är att dessa laddare också har inbyggda GPS-trackers, så om deras bil någonsin blir stulen kommer de att kunna hitta den enkelt. Denna funktion kan också hjälpa dig att hitta din bil på en stor parkeringsplats.

Läs också: OraSaifu – Review

Smart dörrklocka

Ett annat bra alternativ för en present till en säkerhetsentusiast är en smart dörrklocka. Dessa smarta dörrklockor har många fantastiska funktioner som kan göra ditt hem säkrare. För det första har de en inbyggd kamera som täcker området framför din dörr så att du kan se vem som ringer på dörrklockan.

Dessa dörrklockor har också tvåvägs kommunikationsfunktioner så att du kan kommunicera med personen vid dörren utan att gå till ytterdörren. Dessa dörrklockor kan ge ditt hem en extra säkerhetsnivå, och de är en bra och prisvärd present till alla säkerhetsentusiaster.

Om författaren:

Garrett Thomas är en fransk medborgare, student i IT, under sitt sista år vid Stanford University. Han är exceptionellt passionerad för att skriva sina tankar i ord. Han tar upp skrivprojekt på fritiden för att följa sina studier. Han är besatt av ny teknik och tycker om att utforska den.