7 nya filmer och TV-program pÄ Netflix, Prime Video, HBO Max och mer denna helg

0 Shares

Det Àr snart jul, men det betyder inte att streamers Àr insnöade med enbart festliga filmer och TV-program. Faktum Àr att den hÀr helgen Àr det en mÀrkbar frÄnvaro av slÀdklockor och jÀrnek i stÀllet för flera originaldetaljer och Äterkommande shower.

Den största ankomsten Ă€r The Witcher sĂ€song 2, som kastar tillbaka Henry Cavills monsterjaktande Geralt i striden – Ă€ven om den, med tanke pĂ„ mĂ€ngden konstgjord snö som Netflix har pumpat in i seriens andra utflykt, lika gĂ€rna kan betraktas som en julklassiker.

Men pÄ andra hÄll finns det mÄnga fler nya filmer och TV-program att njuta av, och nedan har vi samlat de sju största tillÀggen som faller pÄ Netflix, HBO Max och Prime Video under de nÀrmaste dagarna.

The Witcher sÀsong 2 (Netflix)

The Witcher, Netflix stora budget fantasy-serie, ÄtervÀnder för sin andra sÀsong den hÀr veckan, redo att fortsÀtta de actionfyllda Àventyren av allas allas favorit silverhÄriga hunk.

Efter sĂ€song 1:s dramatiska final tar nya avsnitt vidare till snötĂ€ckta berg och iskalla raviner nĂ€r Geralt (Henry Cavill) fortsĂ€tter sin resa med Ciri (Freya Allan). Vi beskrev programmets andra sĂ€song som “mer ambitiös, actionfylld och kĂ€nslomĂ€ssigt resonant” i vĂ„r recension – sĂ„ Ă„terkommande fans borde hitta Ă€nnu mer att Ă€lska den hĂ€r gĂ„ngen.

Vi pratade ocksĂ„ med Cavill, showrunner Lauren Schmidt Hissrich och resten av programmets huvudroll inför slĂ€ppet av sĂ€song 2, som berĂ€ttade för oss att publiken kan förvĂ€nta sig “större och mer expansiv” action men ocksĂ„ en “mer intim, kĂ€nslomĂ€ssig och privat” berĂ€ttelse.

Nu tillgÀnglig att streama pÄ Netflix

Dagens bÀsta Netflix-erbjudanden

Swan Song (Apple TV Plus)

En fortsÀttning pÄ den senaste Apple TV Plus-innehÄllsökningen Àr Swan Song, som debuterar samtidigt pÄ streamern och pÄ bio den hÀr veckan.

Mahershala Ali spelar Cameron Turner, en make och far som diagnostiserats med en dödlig sjukdom som har erbjudits chansen att skydda sin familj frÄn sorgen över att förlora honom av den mystiske lÀkaren Glenn Close.

Enligt vĂ„r uppfattning lĂ„ter det som en tillrĂ€ckligt spĂ€nnande premiss Ă€ven utan stjĂ€rnkraften kopplad till projektet – men bĂ„de Ali och Close Ă€r fortfarande tvĂ„ av de mest skickliga skĂ„despelarna som arbetar idag. Det hĂ€r Ă€r en för riktiga filmfans.

Nu tillgÀnglig att streama pÄ Apple TV Plus

Dagens bÀsta Apple TV+-erbjudanden

Guds hand (Netflix)

I The Hand of God upphĂ€vs plötsligt en ung tonĂ„rings excentriska familj och livliga liv i 1980-talets Neapel av en fotbollslegendars elektrifierande ankomst – och en chockerande olycka.

Den hÀr markerar regissören Paolo Sorrentinos (The Great Beauty, The Young Pope) efterlÀngtade Äterkomst till filmduken, och bildar ocksÄ ett delvis sjÀlvbiografiskt portrÀtt av hans yngre Är. Som Àr typiskt för Sorrentinos filmografi spelar den italienska skÄdespelaren Toni Servillo en huvudroll.

Vi fÄr nyanser av Cinema Paradiso frÄn The Hand of Gods trailer, vilket bara kan vara bra.

Nu tillgÀnglig att streama pÄ Netflix

Station Eleven (HBO Max)

Nej, Station Eleven Àr inte en prequel till ABC:s Station 19. IstÀllet Àr det en passande tidsinstÀlld (eller felaktigt?) anpassning av Emily St. John Mandels postapokalyptiska pandemiroman.

Denna begrÀnsade serie pÄ tio avsnitt togs i bruk nÀstan sex mÄnader innan Covid-19 började skapa rubriker, och skildrar det upprörande efterdyningarna av en vÀrld som hÀrjats av en virusinfektion. För tidigt? Förmodligen.

EnsemblebesÀttningen inkluderar Mackenzie Davis, Himesh Patel, Matilda Lawler och Gael GarcÏa Bernal. Avsnitt ett och tvÄ Àr tillgÀngliga att streama nu, med de ÄterstÄende Ätta som kommer varje torsdag.

Nu tillgÀnglig att streama pÄ HBO Max

Dagens bÀsta HBO Max-erbjudanden

With Love (Prime Video)

Visst, det kommer inte sÄ mycket nytt julinnehÄll pÄ streamers den hÀr veckan, men det betyder inte att det Àr en total frÄnvaro av festlig glÀdje.

Amazons nya semesterrom-com-serie, With Love, tillbringar ett Är med ett par syskon (Emeraude Toubia och Mark Indelicato) nÀr de söker efter, ja, kÀrlek. Det ser inte ut som nÄgot att skriva hem om, men det Àr inget fel pÄ en och annan bit av oförarglig eskapism.

Seriens första sÀsong kommer att innehÄlla fem entimmesavsnitt, vart och ett utspelar sig under en annan semester under hela Äret.

Nu tillgÀnglig att streama pÄ Prime Video

Dagens bÀsta Amazon Prime-erbjudanden

MacGruber (PÄfÄgel)

Will Fortes MacGyver-spoof, som kom först som en sketch pÄ Saturday Night Live och tog steget till den stora skÀrmen 2010, ÄtervÀnder igen som en Peacock-originalserie den hÀr veckan.

Den hÀr gÄngen slÀpps den titulÀra actionhjÀlten ovÀntat frÄn fÀngelset för att slutföra ett hemligt regeringsuppdrag för att jaga skurken Billy Zane. Forte Äterupptar sin roll som MacGruber, tillsammans med andra ÄtervÀndande Kristen Wiig, Ryan Phillippe och Timothy V. Murphy.

Tidiga recensioner har inte varit alltför snĂ€lla mot den hĂ€r – AV-klubben kallade den “fel typ av överdrift” – men befintliga MacGruber-fans kommer sannolikt att njuta av dess mer av samma tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€tt.

Nu tillgÀnglig att streama pÄ Peacock

Juice WRLD: Into the Abyss (HBO Max)

Juice WRLD: Into the Abyss kartlÀgger den i Chicago födda rapparens snabba uppgÄng och tragiska fall efter hans förtida död 2019.

Tommy Oliver regisserar detta intima portrÀtt av artistens liv och arv, som inkluderar tidigare outgiven musik och filmer, tillsammans med vittnesmÄl frÄn sina nÀrmaste.

Det Àr lÀtt att hylla offentliga personer efter deras bortgÄng, men Juice WRLD representerade verkligen en av de sÀllsynta musiker vars talang definierade en generation. Av den anledningen skulle vi sÀga att den hÀr definitivt Àr vÀrd att titta pÄ.

Nu tillgÀnglig att streama pÄ HBO Max

0 Shares