7 Casual spel att ladda ner för iPhone för semestern

0 Shares

Chansen är att om du tillhör en gåva som ger familjen så ska du ge eller ta emot en iPhone eller iPad den här semestern. Det första du vill göra är att konfigurera den nya enheten med ett Apple-ID och viktiga appar som Facebook, Twitter och mer. Det andra du vill göra är att fylla upp den iPhone eller iPad med några fantastiska spel som du kan spela mellan familjens måltider och sådant.

Här är några roliga casual-spel att ladda ner för iPhone och iPad från iTunes Store.

Game of Thrones

Game of Thrones

Vissa spelleksaker med val. De har lätta historier med mycket grundläggande berättande. Game of Thrones är det första officiellt licensierade iPhone- och iPad-spelet som innehåller världen från TV-showen med samma namn. I spelet tar användare den primära rollen att fatta beslut. De kan interagera med karaktärerna de känner från tv-showen, utforska några av orterna och fatta beslut som avgör ödet för en enda familj. Game of Thrones är $ 4,99. Att köpa spelets utökade avsnitt kostar ytterligare 19,99 dollar.

[ Buy Game of Thrones from the iTunes Store for $4.99 ]

Godus

godus

Varje gång vi hör någon säga att spelare kan vara en gud i sitt spel verkar ögonen rulla. Alla, absolut alla vill vara den högsta varelsen i sina spel. Tyvärr händer det sällan någonsin. Godus spikar det nästan. I spelet skapar användare sin egen värld och vårdar dess invånare. Mysterieartiklar och små skämt är spridda genom spelet. Det är gratis att ladda ner för alla. För att hålla det roliga kommande kan Godus-spelare behöva köpa ädelstenar för att använda för sin civilisation. De börjar vid $ 9,99.

[ Download Godus for Free from the iTunes Store ]

Angry Birds Go

transformatorer

Angry Birds är en titel som har nått sin topp och är kratererad. Med detta sagt är Angry Birds Go fortfarande ett av de bästa racingspelen du hittar på vilken plattform som helst. Om du någonsin har spelat Mario Kart än du vet hur det går. Angry Birds Go är en arkadracer. Varje spelare börjar på basnivå med ett enda kort. Att vinna ett lopp kräver uppfinningsrikedom och att använda speciella attacker i precis rätt ögonblick. För att vinna krävs också erfarenhet av några spår, att sätta ihop din egen multiplayer-tid och uppgradera din karaktär. Angry Birds Go är gratis, men uppgraderingar börjar med $ 1,99 per kart / karaktär.

[ Download Angry Birds Go for Free from The iTunes Store ]

Micromon

mikromon

Nintendo bad om det. Det var bara en tidsfråga tills en videospelutvecklare skapade sin egen version av Poke’mon och skickade till App Store. Det är en otrolig franchise, en som vissa tycker att de inte borde behöva investera i en Nintendo 3DS för att få tag på dem. Det är där Micromon kommer in. Alla samma mekaniker finns där. Användare fångar små monster och utvecklar dem och köper med dem. Micromons karaktärsdesign och online multiplayer är unapologetiskt inspirerade av Poke’mon. Micromon är $ 99 att köpa. Beroende på hur mycket du vill höja nivån kan köp i appar bli avgörande.

[ Download Micromon from the iTunes Store for $.99 ]

Kinectimals Unleased

kinectimals släppt loss

Släpp av Kinectimals-spel med husdjurstema har skakat på Microsofts Xbox-konsoler. Det har inte hindrat företaget från att fortsätta franchisen på iPhone och iPad. Kinectimals Unleashed är en annan uppfattning om den långvariga husdjursimulatorn. Det är gratis och inkluderar allt från grundläggande husdjursvård till husdjurssport. Kinectimals Unleashed fick förmodligen sitt namn för den stora mängden husdjur som ingår. Det finns totalt 85 olika djur. Kinectimals Unleashed är gratis att ladda ner. Köp i appen gör det möjligt för spelare att köpa tillbehör och tillbehör. Till skillnad från andra Microsoft-spel inkluderar den här inte Xbox Live-prestationer.

[ Download Kinectimals Unleashed for Free from the iTunes Store ]

Minecraft pocket edition

2_minecraft_pocket_edition

Det finns inte ett spel som är mer populärt bland både barn och vuxna än Minecraft. Till att börja med är det enkelt att förstå. Skörda resurser, bygg en värld och försvara dig själv. Minecraft Pocket Edition innehåller lokalt multiplayer så att du kan utforska spelvärlden för vem som helst via Wi-Fi. Dessutom finns det ett olåst läge som låter användare skapa en värld obehindrat av fiender eller resursbegränsningar.

[ Buy Minecraft Pocket Edition for $6.99 from the iTunes Store ]

Trees

tre

Slutligen finns det tre. Det är ett pusselspel som inte behöver introduceras. Världens mest populära pusselspel för smartphones och surfplattor är $ 1,99 i iTunes Store. Det inkluderar stöd för Apples GameCenter-system. Det betyder att du kan tävla mot dina vänner.

[ Buy Threes! For $1.99 from the iTunes Store ]

Lycka till med din nya iPhone eller iPad och ha kul att spela.

0 Shares